English Version
This Site Is Available In English

آغاز آفرینش

 آغاز آفرینش

همسفر اعظم و مسافرشان مهدی با ۲۵ سال تخریب، آنتی ایکس مصرفی ۳ گرم شیره و تریاک کشیدنی وارد کنگره شدند، به مدت ۱۰ ماه و ۱۲ روز  سفر کردند با متدDST، شربتOT، به راهنمایی مسافر مجید و همسفر معصومه سفر کردند و رشته ورزشی مسافر شنا و پینگ‌پنگ، رشته ورزشی همسفر دارت اکنون به یاری خداوند و دستان پراز مهر آقای مهندس ۲ سال و ۱ ماه  است که آزاد و رها هستند.

با توجه به وادی چهارم «درمسائل حیاتی؛ به خداوند سپردن، یعنی سلب مسئولیت از خویش» مسئولیت شما را به عنوان یک همسفر در زندگی، چگونه مشخص می‌کند؟
همیشه مسئولیت‌های من در گذشته در حالت افراط و تفریط بود و در جایگاه خود نبود؛ در کنگره ۶۰ آموختم که خداوند برای  مسئولیت‌های من حد و مرزهایی گذاشته است و من ناآگاه از آن بودم؛ گاهی همه چیز را در اختیار خود می‌گرفتم تا سر و سامان بدهم ولی کار آن طور که انتظار داشتم پیش نمی‌رفت و نا‌امید و خسته دست می‌کشیدم و صد‌در‌صد تمام  مسئولیت را به خداوند می‌سپردم و می‌دیدم کار روی زمین مانده است، باز خسته‌تر و ناامید‌تر از قبل بودم. کنگره ۶۰ به من آموخت به اندازه سهمم مسئولیت آن کار را انجام بدهم و بقیه را به خداوند بسپارم؛ من باید به عنوان یک همسفر در کنار مسافرم باشم، نه مقابلش، بالی برای پروازش باشم؛ در کارهای شخصی‌اش دخالتی نداشته باشم و اگر کمکی خواست کمک حالش باشم.

مسئولیت‌پذیری چه مزایایی برای انسان دارد و این نشانه و مزایا را در کنگره۶۰ چگونه می‌بینید؟
انسان‌های مسئولیت‌پذیر، پخته‌تر و با تجربه‌تر و توانا‌تر و با‌استقامت‌ترند؛ وقتی به گذشته برمی‌گردم، چیزی که باعث شده من امروز در جایگاه یک همسفر باشم، مسئولیت‌پذیری من بوده است و این مسئولیت‌پذیری من را تبدیل به یک همسر و مادر‌ی خستگی‌ناپذیر و قدرتمند کرده است؛ انسان‌های مسئولیت‌پذیر در کنگره۶۰ به خاطر خدمت کردن به هم نوعان خودشان حال خوشی دریافت می‌کنند که با هیچ داروی شادی‌آور و انرژی‌زایی قابل مقایسه نیست.

با توجه به وادی چهارم و تاثیر آن چه موقع می‌توانیم از نیروهای مافوق انتظار یاری و مساعدت داشته باشیم و راز و نیاز و نیایش چه موقع مؤثر واقع می‌شود؟
نیروهای مافوق زمانی به من مساعدت دارند که از ضدارزش‌ها دوری کنم و کارهای ارزشی انجام دهم. از آموزش‌های کنگره۶۰ آموختم که «دست‌هایی که کمک می‌کنند، از لب‌هایی که دعا می‌کنند مقدس‌تر هستند.» من نباید عبادت را به دعا، راز و نیاز و نیایش خلاصه کنم، هر چیزی در جایگاه خودش باید قراربگیرد؛ گاهی شاد کردن دلی و یا کمک رسانی به کسی و یا عشق و محبت ورزیدن به کسی و چیزی از هزاران دعا مثمر ثمرتر است.

این آیه «وَأَن لَّيۡسَ لِلۡإِنسَٰنِ إِلَّا مَا سَعَىٰ» چه ارتباطی با عبارت «دست‌های آسمانی فقط القای افکار می‌کنند» دارد؟
زمانی دست‌های آسمانی القای افکار را انجام می‌دهند که من در راهی که شروع کرده‌ام قدم بردارم. تلاش وکوشش من باعث خواهد شد که مورد لطف دست‌های آسمانی قرار بگیرم؛ خداوند تقدیر من را با قدرت اختیاری که در اختیارم گذاشته به خودم سپرده است و من می‌توانم با اعمال و رفتار بهترین تقدیرات را برای خودم رقم بزنم.

در سی‌دی هفته «طلوعی دیگر» آقای مهندس می‌فرمایند: «روی در مسجد و دل ساکن خمار چه سود» لطفا ارتباط این مصرع را با درمان موفق اعتیاد در کنگره ۶۰ را بیان بفرمایید.
این بیت می‌گوید؛ اگر ظاهرا به مسجد بروی، اما دلت در گرو میخانه باشد، این تظاهر چه سودی دارد؟ به تعبیر دیگر، ریاکاری و ظاهر‌سازی در حیات هیچ ارزشی ندارد و آنچه مهم است، خلوص باطن است. تاریکی اعتیاد هم ضد ارزش‌های زیادی را با خود به ارمغان می‌آورد، هرچند انسان خوبی باشد.

با توجه به سی‌دی هفته «انسان دارای یه پیشینه و ذاتی است» چرا تغییر در این ذات و فطرت کار سخت و دشواری است؟
تفاوت انسان نسبت به سایر موجودات آن است که، هر موجودی از همان آغاز آفرینش، همان است که باید باشد و نمی‌تواند چیز دیگری شود، یک کبوتر امکان عقاب شدن ندارد؛ اما در مورد انسان متفاوت است.انسان با فطرت انسانی متولد می‌شود و بر اساس تربیتی که می‌شود کمال می‌رود و در صورت عدم تربیت، تبدیل به موجودی فاسد خواهد شد؛ این فطرت خمیر مایه‌ای برای آغاز حرکت انسان است. انسان آن چیزی نیست که آفریده شده است؛ بلکه آن چیزی است که اراده و انتخاب خودش او را می‌سازد. انسان در مسیر تکامل باید از برخی نیازهای حیوانی خود چشم بپوشاند و نمی‌تواند مثل سایر موجودات، بر اساس شهوات اقدام کند و انتظار انسان شدن را داشته باشد.

ارتباط این آیه «وَإِنَّ عَلَيۡكُمۡ لَحَٰفِظِينَ، همانا ما برای شما نگهبانانی گماردیم» چه ارتباطی با مثلث واحده و نیروهای درونی دارد لطفا بفرمایید.
ما انسان‌ها مربیان زیادی داریم، یکی از آن مربیان مثلث واحده است که در درون ما وجود دارد و ما را به کارهای گوناگون تشویق می‌کند. هر چه از روح اطاعت کنم به سمت نور هدایت می‌شوم و همیشه روح و جن در حال ستیز با هم هستند، تا من بتوانم از قدرت اختیارم استفاده کنم و به سمت کمال حرکت کنم. انسان نیروهای درونی زیادی دارد و فقط در صورتی می‌تواند به خوبی از آنها استفاده کند که راه درست را انتخاب کند.

طراحان سوال: همسفر راضیه رهجوی راهنما همسفر نجمه (لژیون دوازدهم)، همسفر فخری رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون پانزدهم)، همسفر منصوره رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون پنجم)
ویرایش و مصاحبه ‌کننده: همسفر منصوره رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون پنجم)
ارسال: همسفر سعیده رهجوی راهنما همسفر شفیعه (لژیون چهارم) نگهبان سایت

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .