جلسه پنجم از دوره چهل و سوم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره۶۰؛ نمایندگی امین قم، با استادی مرزبان محترم پارک فدک مسافر حسن، نگهبانی مسافر حمید و دبیری مسافر عادل، با دستورجلسه "«وادی چهارم و تاثیر آن روی من»" سهشنبه 3 خرداد ۱۴۰۴ رأس ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان حسن هستم یک مسافر؛ ازگروه مرزبانی، دبیر جلسه، نگهبان و کسانیکه نوشتارها را خواندند تشکر میکنم.خداوند را سپاسگزارم که به من توفیق داد تا در کنار شما دوستان، در این جایگاه خدمت کنم و آموزش بگیرم.دستور جلسه امروز "وادی چهارم و تاثیر آن روی من"میباشد؛
کلیه افرادی که در ابتدا وارد کنگره 60 میشوند و آموزش آنها از وادیهای اول تا سوم که همگی حول محور تفکر است آغاز میشود. حاصل این تفکرات ایمان به آموزشها و راه کنگره 60 است. در گام بعد به وادی چهارم میرسیم که میتوان گفت: آغاز مسئولیت پذیرش ما است. اگر من تا کنون گناهان و تقصیرات خود را به گردن دیگران میانداختم یا به نوعی از پذیرش مسئولیت شانه خالی میکردم به ناپختگی من برمیگشت، وقتی من به اندازه کافی آموزشدیده باشم تمام مسئولیت اعمال و رفتار خودم را به عهده میگیرم. وادی چهارم را میتوان زیر بنای حرکت در صراط مستقیم دانست، همانطور که برای ساخت هیچ بنایی از آجر خام استفاده نمیشود و فقط آجرهای پخته شده و استاندارد به کار گرفته شود و من هم باید به اندازه کافی به پختگی برسم و این پختگی چیزی بجز دانایی نیست.
در این وادی آقای مهندس به زیبایی رسیدن به دانایی را برای ما شرح دادند. این نادانی من بود که من را از صراط مستقیم خارج کرد و باعث اعتیاد من شد.از بدو تولد جسم و روان من که مشکلی نداشت بلکه از سنین نوجوانی آموزشهای غلط باعث انحراف در جهانبینی من شد، همین امر باعث ایجاد اخلال در جسم من شد که در ادامه روان من را مختل کرد. آقای مهندس نخست جسم ما را با داروی اوتی اصلاح کردند، سپس به اصلاح جهانبینی و روان ما پرداخت. شاید بتوان گفت مهمترین تفاوت کنگره 60 و سایر NGO ها همین آموزشها و داناییها است.
آقای مهندس با معرفی مراحل نفس و شرح هر کدام به ما آموختند میتوان کنترل نفس را در دست گرفت و به سمت ضد ارزشها نرفت. یک تازه وارد بعد از طی سه جلسه اول به مرحله انتخاب لژیون میرسد، در این مرحله فرد باید به آموزشهای کنگره 60 ایمان داشته باشد و مسئولیت درمان و سفر خود را به عهده بگیرد. خیلی از افراد وقتی عمل خوبی انجام میدهند دیگر گوشهای نشسته و منتظرند خداوند تمام حاجات و مشکلاتشان را بر طرف کند. در صورتی که در این وادی جایگاه ما و خداوند را به خوبی شرح داده است که ما فرمانبردار خداوند هستیم. در لژیونها هم همینطور است که راهنما فرمانبردار رهجو نیست بلکه رهجو باید فرمانبردار راهنما و آموزشهای آن باشد.
از این نکته هم نباید غافل بود که رسیدن به این داناییها طی یک مدت زمان کوتاه امکانپذیر نیست و ذره ذره در گذر زمان به دست میآید، همانند رشد گندم و یا رشد جنین که حتماً باید فرایند زمانی آن طی شود. رسیدن به دانایی مؤثر شاید چندین سال زمان ببرد، همانطور که آقای مهندس میفرمایند: ما سه سفر داریم، سفر اول از مصرف مواد تا قطع مواد و سفر دوم از قطع مواد تا رسیدن به خود و سفر سوم از رسیدن به خود تا رسیدن به خدا. اگر من خودم و صور آشکار و پنهانم را نشناسم نمیتوانم به خداوند برسم. خداوند انسان را مختار آفریده است، من وقتی نفس و صور پنهان خودم را بشناسم میتوانم در دوراهیها راه درست را انتخاب کنم. در آخر باید بدانیم که مسئولیت پذیری را هم میشود مانند بسیاری از چیزها از موارد کوچک شروع کرد.
ممنون که به صحبتهای من توجه کردید.

(27)(25).gif)
تایپ: مسافر امیررضا لژیون دوم و مسافر محمد لژیون نهم
عکس: مسافر علی لژیون پنجم
ویراستاری: مسافر محمد حسن لژیون هفتم
ارسال خبر: مسافر محمد حسن لژیون هفتم
مرزبان خبری: مسافر صادق
تهیه و تنظیم: گروه سایت شعبه امین قم
- تعداد بازدید از این مطلب :
191