حلقههای آفرینش دارای سه مرحله میباشد؛ مرحله کودکی، آموزش و جوانی، تجربه و مرحله سوم رسیدن به پختگی است، انسان در مرحله ۴۰ و یا ۵۰ سالگی، خود را برای فرمان شو شود و یا رسیدن به فرمان عقل آماده میکند.
هر سیستم قوانین خود را دارد و دانستن این قوانین برای تمام افراد الزامی است؛ مانند قوانین کنگره۶۰، قوانین رانندگی که دانستن آن برای هر فرد لازم و ضروری است، زندگی هم قوانینی دارد و با آموزش و کاربردی کردن جهانبینی باعث میشود ما با قوانین زندگی آشنا شویم. در جهانبینی تکلیف همه چیز مشخص است؛ به طور مثال: قبل از ورود به مکانی، ضرورت دارد اجازه گرفته و بعد وارد شویم، این امر از قبل مشخص و جزء قوانین جهانبینی است و چنانچه از این قوانین پیروی نشود با مشکلاتی مواجه خواهیم بود.
طبیعت هم قوانین خود را دارد، هر آنچه تلخ است برای بدن ضرر دارد؛ مانند قهوه تلخ که مصرف آن آسیب فراوانی به معده و دستگاه گوارش وارد میکند؛ وقتی غذایی بوی نامطلوبی دارد با حس بویایی متوجه شده و آن را استفاده نمیکنیم، در این مسئله دانستن قوانین و یک مرکز آن حس است؛ زیرا دریافتها توسط حس و تبادل برقرار میشود؛ علاوه بر پنج حس، احساس هم وجود دارد؛ مانند احساس گرسنگی، تشنگی، هرچه احساسهای منفی بیشتر باشد زندگی سختتر میشود؛ مثل کینهتوزی، نفرت، حسادت، منیت و هرچه احساسات مثبت باشد زندگی بهتر میشود؛ تمام حرکتها بر مبنای پنج حس و احساسات است؛ مانند حس نام کتاب و عقل متن کتاب، حس فقط میبیند؛ اما بررسی و تصمیم گیرنده نهایی را عقل انجام میدهد.
آقای مهندس میفرمایند: ما در کنگره۶۰ جهانبینی را فرا میگیریم تا قوانین زندگی را درست اجرا کنیم و مطیع فرمان الهی باشیم دروغ، تهمت، غیبت، دزدی، تجسس، فساد، کمفروشی، پیمانشکنی، ظلم، عیبجویی، طعنهزدن، نزول، رشوه؛ باید پرهیز کنیم؛ چراکه هر آنچه انجام دهیم؛ مانند بوم رنگ پرتاب شده و به طرف خود ما برمیگردد، جواب بدی را با بدی ندهیم؛ اگر کار خیر انجام میدهیم منت نگذاریم.
انسان زمانی در صراط مستقیم قرار میگیرد که فرامین الهی را اجرا نمایید، ما تخریبهایی در گذشته داشتهایم و حالا در مسیر کنگره۶۰ قرار گرفتهایم؛ باید بنگریم آیا تحولاتی در خود و خانواده توانستهایم ایجاد کنیم و یا برای هر موفقیتی که کسب کردهایم احترام و ارزش قائل شده و از آن لذت ببریم؛ اگر چنین نباشد انرژی هدر رفته است.

زمانی به آرامش و آسایش خواهیم رسید که هنر زندگی کردن را بلد باشیم؛ باید از اشتباهات گذشته خود درس بگیریم؛ زیرا بشر هیچ چیز را کسب نمیکند مگر اینکه تجربه کرده باشد.
در سیدی عبور استاد امین میفرمایند: اگر در طبقه چهارم بهشت هستید، برای رفتن به طبقه پنجم ضروری است از طبقه چهارم جهنم عبور کنید؛ پس برای صعود به طبقات بالاتر باید تجربیات را کسب کنید.
آقای مهندس میفرمایند: هدف ما ایجاد محبت بین انسانها در زمین و آسمان است و آشنا شدن با نور الهی، سعی کرده ترسها و نگرانیهای بیهوده را از خود بیرون و همیشه در زمان حال زندگی کنیم نه در گذشته دچار افسردگی شویم و نه در آینده دچار اضطراب، همیشه از طبیعت الگو برداری میکنیم تمام پرندگان، حیوانات، گیاهان و موجودات در زمان حال زندگی میکنند؛ لازم و ضروری است به گذشته خود نگاه کنیم و درس بگیریم و برای آینده برنامه ریزی کنیم؛ گرچه توکل و ایمان ما قوی باشد؛ به آینده هم اطمینان حاصل کنیم.
تمام خلقت برمبنای نظم و انضباط آفریده شده است، مانند کرهزمین که به دور خورشید میچرخد بدون اینکه یک لحظه توقف کند، فصلها درست در جایگاه خود قرار دارند؛ با این وجود؛ اگر ذرهای از نظم خلقت خارج شوند همه چیز نابود خواهد شد، تمام سیستم فیزیولوژی بدن بر مبنای نظم و انضباط هستند؛ بهطور لزوم در تمام موارد نظم و انضباط را رعایت شده؛ در خوابیدن، غذا خوردن، اکثر چاقیها در اثر بینظمی در غذا خوردن میباشد، نظم و نظام در زندگی ما نقش بسیار مهمی دارد، ما هر قدر نظام خود را بر توانایی خود بیفزایم؛ یعنی وظایف خود را به نحوه احسنت انجام دهیم، این امر سبب تقویت فکر و همچنین حس راحتی و آزاد بودن را در ما بهوجود میآورد و باعث میشود انسان تصمیم درست بگیرید.
آقای مهندس در ماه مبارک رمضان با نظم توانستند وعده و زمان مصرف خود را مشخص کنند و این نظم و انضباط باعث شد متد DST بهوجود آید. در کره زمین افرادی وجود دارند که از آرامش خوبی برخوردار نیستند؛ زیرا از تصاویر ذهن خود با افکار و اندیشه منفی هیولایی ساختهاند که باعث میشود؛ در درون و بیرون انسان جدایی ایجاد شود؛ اگر بخواهیم شجاع شویم؛ باید با هیولای درون خود جنگید، زمانی که بتوانیم ظاهر و باطن خود را یکی کنیم به آرامش و آسایش خواهیم رسید.
منبع: برگرفته از سیدی حلقههای آفرینش ۲
تهیه و تنظیم: همسفر ریحانه رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون هفتم)
ارسال: همسفر آرامش رهجوی راهنما همسفر اکرم لژیون چهارم (نگهبان سایت)
همسفران نمایندگی رضا مشهد
- تعداد بازدید از این مطلب :
244