قانون پذيرش مسئوليتِ حیات و واگذار كردن اختيار به انسان در تمامی مراحل زندگي ما نقش مهمی را بر عهده دارد حال چه در مرحلۀ نفس اماره باشیم یا در مرحلۀ نفس لوامه و یا مطمئنه بههرحال فرقی نمیکند؛ بایستی هر یک از ما انسانها کلیۀ مسئولیتهای حیات خود را بپذیریم و برعهدۀ هیچکس نگذاریم حتی قدرت مطلق؛ بنابراین در مسائل حياتي، مسئوليت دادن به خداوند يعنی سلب مسئوليت از خویش.

همسفر فریده و مسافرشان مصطفی با بیش از ۱۰ سال تخریب و آنتی ایکس مصرفی تریاک و شیره وارد کنگره شدند. با متد DST و داروی OT به راهنمایی مسافر محسن و همسفر فهیمه سفر کردند. در حال حاضر به مدت ۶ سال است که به لطف خدا و دستان پر مهر آقای مهندس آزاد و رها هستند. رشته ورزشی مسافر و همسفر در کنگره بدمینتون است.
چرا اغلب انسانهای امروزی اسم بیدینی را روشنفکری میگذارند؟
چون متأسفانه بعضی از ما انسانهای افراطی هستیم و بدون تفکر از روی احساس و توهم یک مسئلهای را رد میکنیم و چشم بسته آن را مردود اعلام میکنیم. یک روز عارف و صوفی، روز دیگر منکر همهچیز میشویم. از هر کافری کافرتر شده و اسم این حرکت را روشنفکری میگذاریم و فکر میکنیم همه دیندارها انسانهای کمشعوری هستند؛ اگر انسانها همیشه از گفتارها و نوشتارها جلوتر باشند و خود را بشناسند، میتوانند نیروی قدرت مطلق را هم بشناسند.
در چه صورت ما میتوانیم به اطلاعات آرشیو یا همان ناخودآگاه خود دست پیدا کنیم؟
اطلاعات در ضمیر ناخودآگاه هر انسانی وجود دارد. برای دستیابی باید بهای آن را پرداخت کنیم تا بتوانیم بهتر قدردان باشیم و این امر چیزی نیست جز تزکیه و پالایش. اطلاعات و آرشیو انسان چیز با ارزشی است وقتی بهای آن را پرداخت کرده و ظرفیت لازم کسب نماییم همهچیز را بهخاطر میآوریم.
هدف خداوند از فرستادن انسان به پایینترین نقطه خلقت چه بوده است؟
اینکه انسان با قدرت اختیار و پذیرش مسؤلیتها به بالاترین نقطه تکامل یا فرمانعقل همراه با صلح و آرامش برسد. فرمانعقل؛ یعنی هرچه بگوییم شو شود و خواستهای که داریم را به انجام برسانیم.
با توجه به وادی چهارم چه چیزی همیشه برای ما ایجاد مشکل نموده است؟
باتوجه به وادی چهارم اگر ما انسانها با بیفکری برای خود مشکلاتی را بهوجود آوردهایم بار اصلی این مسئولیتها به عهده خود ما است؛ نباید از خداوند انتظار داشته باشیم که این مشکلات را حل کند. بهعنوان مثال: شخصی که به کنگره۶۰ میآید و به قوانین آن توجه نمیکند، حرمت را زیر پا میگذارد، حرف راهنما را گوش نمیکند و نامنظم است نباید انتظار داشته باشد به حال خوش رسیده و مورد حمایت خداوند قرار بگیرد؛ بلکه خود تلاش و کوشش کرده و به طرف ارزشها حرکت کند تا موفقیت لازم را بهدست بیاورد. نابرده رنج گنج میسر نمیشود، مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

گفته میشود نفس قسمت اصلی یا اساسی یک موجود است که تعیین موجودیت میکند در ظاهر و باطن. در واقع منظور از ظاهر و باطن چیست؟
ظاهر ما انسانها در واقع گفتار، رفتار و اعمال ما است که بهراحتی قابل مشاهده است و باطن یا نفس صورپنهان انسان؛ مثل عقل، روح، ذهن و غیره، این دو با یکدیگر در ارتباط هستند و روی هم تاثیر میگذارند. درواقع درون و بیرون ما است. انسانی که درون و بیرون او یکی نیست در رنج و عذاب است. با آموزشهایی که در کنگره۶۰ میگیریم سعی میکنیم که صور آشکار و پنهان را با هم یکی کنیم و این کار سادهای نیست.
چه تفاوتی میان خواستههای انسان و خواستههای حیوان است؟
هر موجودی خواستههایی دارد یکسری از خواستهها غریزی و طبیعی بوده و برای حب بقاء هستند؛ برای مثال: غذاخوردن، خوابیدن، محافظت از خود و ... جزو خواستههای هر موجودی است؛ اما خواسته انسان به دو قسمت تبدیل میشود که عبارتند از: خواستههای معقول و غیرمعقول. یک اسب یا یک گوسفند خواسته معقول و غیرمعقول ندارد همه خواستههای حیوانات طبیعی هستند که در وجود آنها نهادینه شده است؛ زمانی که گرسنه باشند و گیاهی را ببینند بلافاصله اقدام به خوردن آن میکنند و فکر نمیکنند که این گیاه مربوط به چه کسی است؛ بنابراین نفس هر انسان بر مبنای خواستهها و دانایی او در یک رتبه و درجه قرار میگیرد؛ مانند نفس اماره، لوامه و مطمئنه.
در وادی چهارم سعی شده به چه چیزی پرداخته شود؟
درواقع وادی چهارم به ما یادآور میشود اگر مرتب به طرف ضد ارزشها حرکت کنیم؛ ولی از خداوند بخواهیم همه مسائل ما را در جهت ارزشها حل کند و حاضر نباشیم قدمی برای رسیدن به خواستههای خود برداریم به نتیجه نمیرسیم باید مسئولیت زندگی خود را بپذیریم و برای رسیدن به خواستههای خود تلاش کنیم و مطمئن باشیم که مورد حمایت خداوند قرار میگیریم. انسان چیزی نیست جز سعی، تلاش و کوشش خود؛ به عبارتی «از ما حرکت، از خدا برکت».
کلام آخر:
خداوند را شاکر و سپاسگزارم که در عصری زندگی میکنم که با وجود آقای مهندس و کنگره۶۰ توانستهام کلید حل مشکلات خود را پیدا کنم.
طراح سوال: همسفر جمیله رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم)
ویراستاری و مصاحبهگر: همسفر نجمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون پنجم)
عکاس: همسفر زیبا رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر گلثومه (لژیون یکم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی رضا مشهد
- تعداد بازدید از این مطلب :
684