English Version
This Site Is Available In English

شعبه قوی، انسان‌های قوی می‌سازد

شعبه قوی، انسان‌های قوی می‌سازد

ماهیان از آشوب دریا به خدا شکایت بردند،
دریا آرام شد و آن‌ها صید تور صیادان شدند !!
آشوب‌های زندگی حکمت خداست.
از خداوند، دل آرام بخواهیم، نه دریایی آرام !!

جا داشت در این ایام یادی کنیم از چند ماه گذشته (شب‌های ماه رمضان) در کنار راهنمای بسیار خوب که این هفته پیش‌رو تولد 10 سال رهایی آن عزیز می‌باشد. نظر شما عزیزان را به سخنان زیبایشان جلب می‌کنم.

سلام دوستان مهدی هستم مسافر
دیدن بچه‌ها به خصوص کسانی که  در این ایام خدمت می‌کنند و خدمتگزار هستند، انرژی‌ بخش بوده و قابل احترام‌اند.
آقای امین در سی‌دی «عاد» فرمودند: الگوها، راهنما و کسانی که هستند و خدمت می‌کنند قابل احترام هستند و علت آن را در قالب یک مثلث بیان کردند:
۱ـ  رنج و سختی زیادی کشیده‌اند.
۲ـ خیرخواه دیگران هستند.
۳ـ سعی می‌کنند آن‌ چیزهایی که آموزش گرفته‌اند را کاربردی کنند.
منظور، خیرخواهی یا به قولی، دلسوزی است که صمیمیت را در جمع‌ها به‌وجود می‌آورد و اگر نباشد هیچ حسی بین‌ ما نخواهد بود. به گفته آقای مهندس: نباید دهِ بالا یا دهِ پایین داشته باشیم؛ زیرا این افراد وقتی در جمع یا شعبه‌ای قرار می‌گیرند دیگر حسی در آن جمع برقرار نمی‌شود و آن جمع یا شعبه را خراب می‌کنند.
پس بنابراین اول باید دلسوز خودم باشم که چه چیزی به‌دست آورده‌ام. واقعاً کنگره نعمت خیلی‌ بزرگی است که آقای مهندس بارها گفته‌اند: «گوهری به‌دست می‌آورید که در دو یا چند حلقه حیات همراه‌تان می‌باشد».  اگر این گوهر خیلی ارزشمند را حفظ نکنیم، اگر خیرخواهی هم نباشیم، اگه دلسوز هم نباشیم یا دلمان برای هم نتپد؛ از بین خواهد رفت.
استاد امین در این سی‌دی این‌گونه فرمودند که عاد از اعتیاد می‌آید (عود، عادت) و مخصوص قوم خاصی نیست. در کل برای خودمان است که باید چه‌کاری کنیم تا دوباره به عقب برنگردیم. وقتی در یک شعبه، چهل یا پنجاه نفر برای یک شب افطاری دور هم جمع می‌شوند؛ یعنی آن شعبه قوی است و شعبه قوی هم انسان قوی می‌سازد. پس اگر بخواهیم این قدرت را حفظ کنیم باید خیرخواه هم باشیم. اگر نخواهیم برگشت کنیم باید از این سه ظلع مثلث پیروی کنیم:
۱ـ همدیگر را انکار نکنیم؛ یعنی کسانی که خدمت می‌کنند اعم از راهنما، مرزبان، آبدارخانه و دیگر خدمت‌ها و جایگاه‌ها را به رسمیت بشناسیم.
آقای حکیمی می‌فرمایند: آقای مهندس که بنیان کنگره هستند وقتی می‌خواهند وارد اتاق من شوند اول در می‌زنند؛ یعنی به جایگاه من احترام می‌گذارند که این احترام یعنی خیرخواه بودن، یعنی دلسوز بودن و قدرت بخشیدن به جایگاه و طرف مقابل که با ارزش و اهمیت پیدا کردن آن جایگاه، شعبه هم قدرتمند می‌شود. کارها و خوبی‌های همدیگر را انکار نکنیم. در واقع، آخرت جهان‌بینی، خوشحال شدن است؛ خوشحال شدن از موفقیت‌های دیگران، خوشحالی از رهایی دیگران و...
۲-سرکشی
۳- تبعیت از جبار عنین (زورگوی سرکش)
تابع کسی که در کنگره یا جاهای دیگر دارد تفرقه می‌اندازد، نباشیم. البته این ناخواسته می‌باشد؛ چون کسی نمی‌خواهد در کنگره فساد کند. کسی‌که در جایگاهی قرار می‌گیرد دوست ندارد آن جایگاه را خراب کند، بلکه نسبت به عقل خودش می‌خواهد کاری را انجام دهد و فکر می‌کند آن کار درست است؛ پس وقتی دیدگاه ما این باشد دیگر با هم برخورد نمی‌کنیم که بخواهیم از هم متنفر شویم و می‌توانیم راحت، سالیان سال انشاالله در کنار هم خدمت کنیم، رشد کنیم، توسعه پیدا کنیم و این حس‌ها را روز به روز قوی‌تر کنیم.
من خیلی تشکر می‌کنم از تمام بچه‌ها که این ده سال در کنگره با هم بوده‌ایم، واقعا خیلی لطف داشتند چه رهجو، چه دوستان و راهنماها فرقی نمی‌کند و این سیستم کنگره است که همدیگر را دوست داشته باشیم انشاالله که باشیم و رشد و بزرگ شدن همدیگر را ببینیم. مورددیگری که استاد امین در این سی‌دی فرمودند، ظالم است. ظالم فقط صدام یزید نیست؛ ظالم کسی است که ظلمت و تاریکی را ایجاد می‌کند. غیبت کردن، سرزنش کردن، حرمت‌ها را نگه نداشتن و ... این‌ها همان ظالم بودن می‌شود.
نیروهای بازدارنده یا منفی؛ اول باید تاریکی را ایجاد کنند (مانند همان اتاق تاریک). پس ظالم با ایجاد تاریکی اعمالی را انجام می‌دهد که با قوانین سیستم، مخالف است.
مطلب دیگری که آقای بناییان به آن اشاره نمودند؛ انظباط است به‌خصوص برای سفر اولی‌ها. آقای مهندس می‌فرمایند: برای حرکت دو چیز لازم است؛ یکی نیرو و دیگری سرعت. حال سفر اولی که این‌جا می‌آید نه نیرو دارد و نه سرعتی که بتواند با تاریکی مقابله کند؛ بنابراین باید از انرژی سیستم استفاده کند. انرژی سیستم همین است که الان ما دور هم جمع شده‌ایم. سفر اولی که انظباط داشته باشد می‌تواند از این انرژی استفاده کند. کوچیک‌ترین و کمترین کاری که یک سفر دومی می‌تواند انجام دهد که بزرگترین کار برای سفر اولی یا تازه‌وارد باشد، دادن حس خوب و انگیزه است که به او قوت قلب می‌بخشد، همین چیزی که بین ما است و نگهمان داشته است و روز به روز محکم‌تر می‌شود.
به امید روزهای زیبا و زیباتر.

تایپ: مسافر جهانشاه لژیون هفدهم
تنظیم و ارسال: مسافر حجت لژیون شانزدهم
نمایندگی خواجو

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .