English Version
This Site Is Available In English

بعد از هر غروبی طلوعی دیگر است

بعد از هر غروبی طلوعی دیگر است

همه چیز در هستی دارای دو چهره است انسان و افکارش نیز همین گونه است؛ حتی درمان بیماری‌ها از جمله بیماری اعتیاد دارای صور پنهان و صور آشکار است. انسان موجود ناشناخته‌ای است و صور پنهان او نیز مورد بی‌توجهی قرار گرفته و این در صورتی است که با گذشت سال‌های متمادی و کشف علم‌های متعدد توسط انسان، هنوز بیماری‌های خاص قابل درمان نیست. جسم ما یک ماشین (صور اشکار) است و صور پنهان ما راننده این ماشین است. صور پنهان انسان به خدا برمی‌گردد و درون انسان قدرت و مثلث‌هایی است که خداوند فقط از آن آگاه است؛ مثل نفس‌ واحده و نگهبانانی برای انسان گمارده تا به طرف خیر یا شر هدایت شویم و به تکامل برسیم. آدمی عقاید پنهانی دارد در آشکار کار دیگری انجام می‌دهد؛ ولی در پنهان نیت دیگری دارد مانند کسانی که در کنگره۶۰ به درمان و رهایی می‌رسند؛ ولی پیام کنگره را به نیازمندان درمان نمی‌رسانند این‌ها کلاه قشنگی به سر دارند ولی چه سود! آگاه مطلق خداوند است؛ پس هوشیار باشیم و برای رسیدن به هر خواسته‌ای سماجت نکنیم و با یک چشم قضیه را نگاه نکنیم.
بنابراین هر مشکلی حتی در درمان بیماریها راه حلی برای خودش نهفته است که نیازمند صبر، حوصله و زمان است تا نواقص را برطرف کنیم به درمان، مقصد یا نتیجه دلخواه در صراط مستقیم برسیم.
بدانیم که مادیات و معنویات هر دو لازمه زندگی هستند و هر کدام به تنهایی انحراف ایجاد می‌کنند. رنج‌ها و سختی‌هایی که بر انسان وارد می‌شود لجبازی، انتقام و عذاب خداوند نیست بلکه حکمتی است که ما از پشت صحنه آن بی‌اطلاع هستیم و خداوند به انسان فرصت می‌دهد تا راه و مسیر خود را بیابد و بعد از هر غروبی، طلوعی دیگر است در این حلقه حیات انسان نیازمند آموزش دیدن و آموزش دادن است و کسانی که از این وظیفه دورند محکوم به تکرار هستند و انسان‌هایی که ذات بدی دارند مربوط به گذشته و روز الست آنهاست. انسان‌هایی هستند با همه چیز مخالف هستند و قدر نعمت‌هایی که در اختیارشان است را نمی‌دادند چندین و چند سال به کنگره۶۰ می‌آیند و به درمان مواد، سیگار یا چاقی خویش اهمیت نمی‌دهند چون نادان و جاهل هستند و باز به سراغ راه‌های سخت می‌روند و اینکه انسان موجود ناشناخته و پیچیده‌ای  است و با فرا گرفتن علم و دانش باید خودمان را بشناسیم.

نویسنده: همسفر زهره رهجوی راهنمای همسفر فخری (لژیون یکم)
رابط خبری: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر فخری (لژیون یکم)
عکاس خبری: همسفر نسرین رهجوی راهنما همسفر نگار (لژیون سوم)
ارسال همسفر شهناز (لژیون چهارم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی سهروردی  اصفهان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .