همسفر فهیمه و مسافرشان حمیدرضا با ۱۸ سال تخریب، آنتی ایکس مصرفی تریاک و شیره کشیدنی وارد کنگره شدند، به مدت ۱۰ ماه و ۲۱ روز سفر کردند با متدDST، شربتOT، به راهنمایی مسافر حسینزاده و همسفر فهیمه سفر کردند و رشته ورزشی مسافر شنا و بدمینتون، رشته ورزشی همسفر دارت اکنون به یاری خداوند و دستان پراز مهر آقای مهندس ۱ سال و ۱۰ ماه و ۱۲ روز است که آزاد و رها هستند.
کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر، به عنوان یکی از منابع آموزشی کنگره۶۰، میباشد.یکی از مطالب و یا پیامهای کتاب ۶۰ درجه که، بسیار روی شما تاثیرگذار بوده و توانسته راهکاری در جهت حل معضلات و مشکلات، به شما بدهد را بیان کنید؟
هر مطلبی در این کتاب گنجانده شده، پیامی است برای در راهماندگان یا بهتر بگویم برای کسانی که، در تاریکیها غرق بوده و تمايل دارند به روشناییها برسند، به عنوان مثال پیام بهترین راه با تمام کوتاهی پیام خود گویای عمق این مطلب است که، اگر برای رسیدن به خواستهها مصمم هستید باید نقش زمان را در نظر بگیرید و با تفکر درجهت رسيدن به خواستهها تلاش کنید، همیشه الزاماً بهترین راه کوتاهترین راه نیست.
در تصویر «غسل در صحرا» وقتی باران باعث ریختن آلودگیها میشود، مراد از اینکه میگوید؛ آلودگیهای درون و برون پاک شود چیست؟
این تصویر به نوبه خود یکی از برترین تصاویر این کتاب است. آنچه که مصرفکننده در ظاهر و به واسطه آلودگی به مواد مخدر در جسم(ظاهر) خود به وجود آورده و آلودگی و تخریبهایی که در روان خود ایجاد کرده، همه در واقع بعد از گذران پروسه درمان با متد«DST» به تعادل می رسد. در این تصویر فرد چون خواسته است از آلودگیها رها شود، توسط باران رحمت الهی از آلودگیها پاک گردیده و آلودگیها همچون آب سیاه برروی ماسههای بیابان روان میشود. آلودگیهایی که، حتی در ماسههای بیابان هم جذب نشده و روان میگردد. اینجا مقصود همان ازبین رفتن تخریبهای جسم و روح و رسیدن به تعادل است.
پیام تصویر «شماره ۹» کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر، نبرد درون و جنگ افکار میباشد، لطفاً برداشت خود را از مشاهده این تصویر بیان کنید.
تصویر «شماره ٩» در واقع بعد از پایان سفر اول و شروع سفر جهانبینی فرد میباشد. وقتی که جسم از دام مواد رهایی پیدا کرده و در درون او آشفتگیهایی وجود دارد که، همواره فرد در حال نبرد با خواستههای غیر معقول نفس است، هر چند که فرد به این آگاهی رسیده که، یارای مبارزه با اهریمن اعتیاد را دارد.
در قسمت بر پیشانی دفتر آقای مهندس میفرمایند: «اگر راهی را که رفتهام درست باشد؛رهایی انسانها از دام اعتیاد، بر آبروی خانوادگی ما مقدم است» برداشت شما از این سخن آقای مهندس چیست؟
برداشت من از این سخن این است که، اگر به درستی و راستی کاری ایمان داریم و میدانیم که، میتواند راهگشای مشکل دیگران هم باشد، باید راه و روش درست را در اختیار دیگران هم که همان مشکل را دارند، قرار دهیم و نباید به واسطه اینکه شاید فکر و نظر دیگران در مورد ما تغییر کند، با خودخواهی مانع حل مشکلات دیگران شویم، بخشنده باشیم تا بخشیده شویم.
با توجه به سیدی هفته «دشمن» آقای مهندس میفرمایند: «در تلاش باشید که مردهها را زنده گردانید و به جانها جان دهید» برداشت شما از این جمله چیست؟
در واقع سخن از سازندگی است، هر آن چیزی که باعث سازندگی باشد به نوعی زنده کردن محسوب میشود، فرد مصرفکننده با اعتیاد مانند مردهای متحرک است که عاری از هرگونه حس و حالی میباشد به واسطه تخریبهای سنگینی که به جسم و روان او وارد شده است، وقتی در مسیر درمان قرار میگیرد، این سازندگی در او شکل میگیرد و با انجام کامل پروسه درمان و سفر جهانبینی در واقع به نوعی او زنده میشود و به تولدی دوباره میرسد.
لطفاً کمی در رابطه با مثلث ارتباطات انسان، که در سیدی «دشمن» مطرح گردید را برایمان شرح دهید.
میتوان اینگونه بیان کرد که، در ارتباطات هم ما مثلثی داریم، که شامل خودمان، خانواده و دوستان و آشنایان ما میباشد. اینکه ما چگونه این سه ضلع را در تعادل نگه داریم به خود ما بر میگردد، باید بدانیم که، برای ما خانواده، دوستان و آشنایان بالاتر از هرنوع کار و تجارتی میباشد، پس برای حفظ این روابط و زندگی آرام در کنار هم ابتدا باید، حریمها را حفظ کنیم و سعی کنیم تا جای ممکن در مورد کاری با هم شراکتی نکنیم و اگر به هر دلیل اتفاق افتاد، همه چیز حساب شده و مکتوب انجام شود تا در مسئله ارتباطات با هم به مشکل نخوریم.
لطفاً اگر صحبتی دارید که مایل هستید در این گفتگو مطرح شود را بیان بفرمایید.
خداوند را شاکر و سپاسگزارم که، مسیر کنگره برای من و امثال من که در تاریکیها بودیم نمایان شد تا بتوانیم آموزش بگیریم و راه و مسیر درست زندگی کردن را درک کنیم.
از راهنما همسفر فهیمه سپاسگزارم.
طراحان سوال: همسفر راضیه رهجوی راهنما همسفر نجمه (لژیون دوازدهم)، همسفر فخری رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون پانزدهم)، همسفر فهیمه رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون هشتم)، همسفر منصوره رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون پنجم)
ویرایش و مصاحبه کننده: همسفر راضیه رهجوی راهنما همسفر نجمه (لژیون دوازدهم)
ارسال: همسفر سعیده رهجوی راهنما همسفر شفیعه (لژیون چهارم) نگهبان سایت
- تعداد بازدید از این مطلب :
132