English Version
This Site Is Available In English

تصاویر پر از مفهوم این کتاب غنی

تصاویر پر از مفهوم این کتاب غنی

پنجمین جلسه از دور سی و نهم کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰؛ نمایندگی فردوسی؛ با استادی  مسافر قربان علی، نگهبانی مسافر کامران و دبیری مسافر بهزاد در روز یکشنبه 25 خردادماه 1404 با دستور جلسه «کتاب عبور از منطقه 60 درجه زیر صفر » در ساعت 17 شروع به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان قربانعلی هستم مسافر خدا را شکر که امروز در این جایگاه قرار گرفتم تا آموزش بگیرم. دستور جلسه کتاب عبورازمنطقه 60 درجه زیر صفر است. جناب مهندس بعد از هفده سال تخریب مستمر مواد مخدر و ترک‌های متعدد، بی‌ثمر و بی‌نتیجه جناب مهندس خودشان ازجمله کسانی بودند که اعتیاد را با گوشت و پوست‌واستخوان لمس کرده بودند و درنهایت با الهام گرفتن از ماه مبارک رمضان و کمک خداوند روشی را پیدا کرند به سهولت برای انسان‌های دیگر که راه خود را گم‌کرده‌اند و برای رهایی راهی پیدا نکرده‌اند و می‌توان گفت که این کتاب کاوشی است برای چندین حلقه آفرینش که درک آن برای هرکسی قابل‌درک نیست این کتاب به‌صورت ساده در مورد اعتیاد و گره‌های کور زندگی عده زیادی را مشخص می‌کند و راه درست زندگی کردن جمعی و خانواده‌ها را آموزش می‌دهد. من قبل از اینکه بیایم کنگره با این کتاب آشنایی داشتم و شاید چند بار هم این کتاب را مطالعه کردم ولی چیزی از مطالب متوجه نشدم تا اینکه خداوند خواست و وارد کنگره شدم و با آموزش‌های استاد عزیزم و کنگره 60 تا به‌اندازه توان خودم متوجه مطالب و تصاویر پر از مفهوم این کتاب غنی شده‌ام وقتی وارد کنگره شدم متوجه شدم که جناب مهندس مصرف‌کننده بودند. رعد و سردار کسانی هستند که در این مسیر جناب مهندس را کمک می‌کنند. پیشنهاد من به سفر اولی‌ها که اصلاً به این موضوع فکر نکنید و تمام افکار خود را صرف آموزش‌های راهنما ورهایی متمرکز کنید.

موضوع بحث ما چیز دیگری است به قول معروف مهم نیست چه کسی می‌گوید مهم این است که چه می‌گوید جناب مهندس زمانی که در سفر بودند تمام اتفاقات را یادداشت‌برداری می‌کردند آن زمان شربت اوپیوم هم نبود و با تریاک طبق جدولی که خودشان ترسیم کردند به رشته تحریر درآوردند و این کتاب را امروز در اختیار ما قراردادند ابتدا با تریاک سفرشان انجام دادند که به‌مرور متوجه شدند که این روش در خیلی بیماری‌ها مثل صرع موادهای صنعتی وسنتی هم قابل‌اجرا است و سعی کردند این مطالب را بدون کم‌وکاست و اغراق به تحریر در بیاورند وطی صحبت‌هایی که با دوستان خارجی و متخصصین خارج از کشور داشتند آن‌ها هیچ راه درمانی برای اعتیاد نداشتند ولی در این مسیر کمک‌های به سزایی داشتند و امروز ما شاهد این هستیم که جناب مهندس و کنگره 60 در درمان مواد موفق بوده اند و با همین روش دی اس تی برای درمان بیماری‌های لاعلاج تحقیق و برسی می‌کنند به امید روزی که کنگره و مرکز تحقیقات کنگره به این مرحله ایده آل برسد.

از اینکه به صحبت‌های من گوش کردید از شما متشکرم.

ورود به سفر دوم جهان بینی

تایپ و ویرایش: مسافر محمد حسین لژیون پنجم

تصویر:مسافر محمد لژیون پنجم

ارسال خبر: مسافر فرهاد لژیون پنجم

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .