English Version
This Site Is Available In English

عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر نقشه نجات نیست خود نجات است

عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر نقشه نجات نیست خود نجات است

همسفر لیلا (راهنمای لژیون چهارم):

کتاب «عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر» حاصل تجربیات شخصی آقای مهندس دژاکام است، ایشان مسیر درمان را طی نموده‌اند و هم اکنون به‌سلامتی و آرامش رسیده‌اند. این کتاب مسئله اعتیاد به مواد‌مخدر را به زبان ساده و شیوا بیان می‌‌نماید، به‌گونه‌ای که درک آن برای هر کس اعم از مسافر یا همسفر، بسیار آسان است. در واقع کتاب مذکور  یک مرجع جامع و کامل برای درست زندگی‌کردن و رسیدن به تکامل است.

کتاب فوق‌الذکر مشکلات یک فرد مصرف‌کننده را به زبان بسیار ساده بیان می‌‌کند که شاید تاکنون هیچ‌‌‌کس به آن توجه نکرده بود. یکی از بارز‌‌ترین حقایق بیان شده در این کتاب، تعریف سیستم جسم انسان و تشریح تأثیر مواد‌مخدر بر جسم و روان شخص مصرف‌کننده است؛ ایشان می‌فرمایند که مواد‌مخدر تمام رفتار و احوالات فرد را تحت‌‌‌‌‌‌‌‌الشعاع  قرار می‌‌دهد.

نکته قابل‌توجه دیگر این کتاب تصاویر فوق‌العاده آن است که جسم شخص مصرف‌کننده را از زمان مصرف، طول دوره درمان و هنگام رسیدن به رهایی به‌خوبی به تصویر می‌‌کشد؛ این تصاویر با تمام وجود قابل‌درک و  لمس است.

به نظر من این کتاب، یک کتاب جاری است و هر بار که آن را مطالعه می‌کنم یک مطلب جدید یاد می‌‌‌‌‌گیرم و راه برای من نمایان می‌‌شود من را به هدفم نزدیک‌‌تر می‌کند. درنتیجه مطالعه این کتاب منجر به درک بهتر ما از کنگره ۶۰ می‌‌شود و باعث می‌‌گردد مشکلات خود را راحت‌‌‌تر و با آگاهی بیشتر پشت سر بگذاریم.

همسفر فرخنده:

کتاب ۶۰ درجه زیر صفر، مهم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترین نشریه علمی، در کل علوم کنگره است‌‌‌‌. این کتاب مخصوص بیماری اعتیاد نیست‌، بلکه روش درست زندگی‌کردن را به ما می‌‌آموزد، تا در صراط مستقیم گام بر‌‌‌‌داریم و به‌آرامی مشکلات خود را حل کنیم؛ باور کنیم که هرچه وجود دارد عشق و محبت و دوست‌داشتن است.

این کتاب ۱۴ قانون دارد که  ما را به سمت صلح، آرامش، حال خوب و حل مشکلات راهنمایی می‌‌کند و از شاهکارهای کنگره ۶۰ است؛ کتاب مذکور به تمام جوامع پزشکی و درمانی و بین‌‌‌‌‌‌‌الملل ثابت کرد که اعتیاد درمان دارد.

این کتاب ۳ مقوله اساسی دارد: ۱- متون خود کتاب ۲-فایل‌های آموزشی ۳- تصاویر کتاب. در این کتاب منظور از سرما عدم آگاهی و نادانی است؛ یعنی زمانی که گرما نباشد سرما است. در طول سفر از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر عبور می‌کنیم، در این سفر جسم فرد مصرف‌کننده به سرمای ۶۰ درجه زیر صفر تشبیه شده است، به این دلیل که این شخص در درون خود حس ندارد و از قدرت تشخیص درست برخوردار نیست؛ از عالم‌وآدم طلبکار است و همه را مقصر می‌‌‌داند!

همسفر کلثوم:

انسان زمانی سقوط می‌کند که با حس خود شکست را می‌‌پذیرد. کتاب «عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر» روایت مردی‌ است که از اعماق تاریکی اعتیاد، نوری را درون خود کشف می‌‌کند.

آقای مهندس دژاکام که خود جهنم اعتیاد را زیسته‌اند، با بیانی ساده و کوبنده از سفری می‌‌‌‌گوید که نه‌‌‌تنها از ترک مواد، بلکه از احیای انسانیت سخن می‌‌گوید. او از نقطه‌‌‌‌ای آغاز می‌‌کند که همه چیز یخ‌زده، مرده، و نا‌‌امید است یعنی ۶۰ درجه زیر صفر که استعاره از سردترین نقطه‌ جسم و روح انسان ‌است.

در این منطقه نه تنها جسم بلکه اراده نیز منجمد می‌شود. اما امید، همان جرقه‌‌ای ‌است که می‌‌‌تواند دمای درون را تغییر دهد. او نمی‌‌گوید ترک مواد آسان است؛ او نشان می‌‌دهد چگونه با شناخت، صبر و عشق، می‌‌‌توان از عمیق‌‌‌ترین تاریکی‌‌ها عبور کرد.

ما در این سفر یاد می‌‌‌گیریم که هرگز نباید از سختی‌‌ها و مشکلات فرار کنیم، بلکه باید با شجاعت و اراده به سمت آن‌‌‌ها برویم و در نهایت یا از آن مشکل عبور می‌‌کنیم و یا درس می‌‌گیریم؛ تا بدانیم که امید و ایمان کلیدهای اصلی برای غلبه بر مشکلات و سختی‌‌‌ها است.

کتاب مذکور، نقشه‌ نجات نیست؛ بلکه خود، نجات است. جمله‌به‌جمله این کتاب بوی درد با طعم بیداری می‌‌دهد. این سفر، فقط ترک اعتیاد نیست؛ بلکه بازسازی سلول‌به‌سلول انسان است. مهندس دژاکام قهرمان بی‌‌‌ادعایی‌ است که به ما می‌‌‌آموزد که اگر بتوانی از منطقه‌ ۶۰ درجه زیر صفر عبور کنی، دیگر هیچ سرمایی نمی‌‌تواند تو را به لرزه در آورد.

همسفر حدیثه:

کتاب «عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر» حاصل تجربه شخصی فردی است که خود این مسیر را طی کرده است و اکنون به آرامش و سلامتی رسیده است، این کتاب علاوه بر این‌که مسئله اعتیاد را درمان می‌‌کند راه‌وروش درست زندگی‌کردن را نیز به ما می‌‌آموزد. در این کتاب بسیاری از مشکلات یک فرد مصرف‌کننده به زبان ساده بیان شده است که شاید ما هرگز به آن توجه نمی‌‌کردیم.

مطالب مفید این کتاب باعث شد که من و مسافرم یاد بگیریم نقطه تحمل خود‌ را بالا ببریم. یکی از نکات مهم و کلیدی که من از مطالعه این کتاب برداشت کردم این بود که هیچ‌وقت به مخدر‌‌‌های طبیعی بدن توجه نمی‌‌کردیم، تنها ظاهر مسئله را می‌‌دیدیم اما پس از مطالعه کتاب مذکور تفاوت درمان و ترک را متوجه شدیم.

در این کتاب ۱۴ تصویر وجود دارد که بسیاری از مشکلات را به‌صورت تمثیل بیان کرده است‌، تأکید دارد که ما باید در همه کارها پارامتر زمان را در نظر بگیریم. مطالب این کتاب برای همه قابل‌فهم است و ‌‌مختص فرد یا گروه خاص نیست، مطالب و قوانین کتاب فوق‌الذکر عین حقیقت است و بر اساس عقل و منطق است.

در کنگره ۶۰ برای درمان جسم مصرف‌‌کننده از شربت OT استفاده می‌شود، امّا مسئله روان و جهان‌بینی نیز وجود دارد، یک فرد مصرف‌کننده آگاهی ندارد و در سرما و یخ‌بندان فرورفته است. تصاویر این کتاب پر معنا و حساب شده است،
مانند تصویر فرد در صحرا، انسانی را نشان می‌‌‌دهد که در حال غسل‌دادن است، آلودگی‌ای که سال‌ها با خود حمل کرده بود، به‌صورت آب‌سیاه از اطراف شخص خارج می‌شود، حتی  شن‌‌‌های بیابان نیز حاضر به جذب آن نیستند.

مشارکت گروهی لژیون چهارم
ویراستاری: همسفر کلثوم رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر شهلا نگهبان سایت رهجوی همسفر لیلا (لژیون چهارم)
همسفران نمایندگی دهخدا قزوین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .