دستور جلسه این هفته «کتاب ۶۰ درجه زیر صفر و تصاویر آن» است. امروزه علم و فناوری در جهان تا سقف خودش پیشرفت داشته و توانسته دریچههای زیادی را بر روی علم و دانش بگشاید؛ اما بااینحال هنوز هم بسیاری از آنها قابلاجرا و کابردی نیست. کتابها، مقالات و تحقیقات زیادی بر روی اعتیاد انجام و نوشته شد؛ اما آیا کارساز بودهاند؟ جواب بسیار آسان است. خیر؛ زیرا در آنها درمان قطعی صورت نگرفته است.
آقای مهندس کتاب ۶۰ درجه را یک ماه بعد از سفرشان در بهمنماه ۱۳۷۵ مینویسند که باوری در ناباوری بود. ایشان در ماه مبارک رمضان برای انجام فرایض دینی خود شروع به روزه گرفتن میکنند و با الهام از این ماه بعد از ۱۷ سال توانستند به موادمصرفی و میزانش نظم دهند که این اولین قدم در سفر هزار فرسخی درمان اعتیاد است. اعتیاد برای انسانها دنیای تاریک و ترسناکی را به وجود میآورد. هزاران مقاله در مورد آن نوشته شد؛ اما همهشان به بنبست میرسند؛ چراکه هنوز اعتیاد برایشان ناشناخته و صورتمسئلهاش مجهول است.
با سفر آقای مهندس دژاکام که در کتابشان هم بیان کردند: «اصلاً خودم خبر نداشتم که چنین اتفاق بزرگی رخ میدهد؛ اما به دلیل تحقیقات و مطالعههای زیادشان در مورد اعتیاد، تفکری در ایشان شکل گرفت و راه درمان قطعی اعتیاد پیدا شد.» اولین بار که کتاب ۶۰ درجه را مطالعه کردم من و مسافرم هنوز در مسیر درمان و آموزش نبودیم و نتوانستم به عمق مطالب نوشتهها پی ببرم؛ اما بااینحال به دلیل زبان ساده و روان نویسنده توانستم اتفاقات و مراحل سفر و حال یک مسافر را درک کنم که باعث قوت قلبی در من شد و متوجه شدم راه نجات ما در این مسیر و این کتاب است.
کتاب ۶۰ درجه و تصاویر آن مانند فیلم ۶۰ دقیقهای با جزئیات کامل که تمام حالات روحی و جسمی مسافر را به تصویر میکشد. تصاویر این کتاب کاملاً با پلهای که مسافر در آن قرار دارد هماهنگ است و توانسته حالات درونی و جسمیاش را به تصویر بکشد و به مسافر و همسفر این تضمین را میدهد که اگر در مسیر آموزش باشند، قوانین و حرمتها را بهخوبی اجرا کنند به آخرین تصویر که رهایی است خواهند رسید. کتاب ۶۰ درجه اولین کتاب آقای مهندس است که تمام دریچههای بسته اعتیاد را گشوده و تمام پیامها و مباحث آن در سیدیهای مختلف شرح میدهد و اگر همسفر یا مسافری جایی از آن را متوجه نشود میتواند به فایل صوتی آن رجوع و مشکل را برطرف کند.
هدف از انتشار این کتاب روشن نمودن صورتمسئله اعتیاد و چگونگی درمان آن است که بهصورت روان و آگاهانه وضعیت یک مصرفکننده را اول برای خودش، بعد برای خانواده، متخصصین، پزشکان و جامعه گشوده که بسیار آسان میتوان اعتیاد را درمان کرد؛ البته نهتنها به جسم بلکه به روان و جهانبینی فرد هم باید بهاء داد و آن را درمان کرد. درنهایت کتاب ۶۰ درجه گنجی در ویرانههای اعتیاد است که اگر نبود امروز من و خانوادهام هم نبودیم. از آقای مهندس دژاکام و خانواده عزیزشان به خاطر تمام ایثار و گذشتشان و بابت این علم ناب سپاسگزارم. انشاءالله که بتوانم خدمتگزار خوبی در این مسیر باشم.
نویسنده: راهنما همسفر آزیتا (لژیون شانزدهم)
ویراستاری: همسفر سوده رهجوی راهنما همسفر عذری (لژیون دهم)
ارسال: همسفر سارا دبیر سایت
همسفران نمایندگی صالحی
- تعداد بازدید از این مطلب :
107