English Version
This Site Is Available In English

دریای بیکران اطلاعات

دریای بیکران اطلاعات

به‌نظر من کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر در درجه و نگاه اول دایرةالمعارف کاملی است از شناخت صورت‌ مسئله اعتیاد و درمان آن که راه رسیدن به رهایی از این بیماری خانمان‌سوز را به روشنی و وضوح در اختیار مصرف‌کنندگان مواد مخدر و خانواده‌هایشان قرار می‌دهد؛ اما در وهله بعدی این کتاب از نظر بنده دریای بیکرانی از اطلاعات است که نه تنها کامل‌ترین و بهترین کتاب راهنمای درمان اعتیاد می‌باشد؛ بلکه با زبانی ساده و قابل فهم ما را در شناخت عمیق صور مختلف انسان کمک می‌کند. همان چیزی که نقطه کور درمان اعتیاد و مشکلات دیگرِ انسان‌ها می‌باشد.

به عقیده آقای مهندس انسان دارای صور آشکار و صور پنهان است. صور آشکار او همان جسم فیزیکی او است و صور پنهان شامل ذهن، افکار و اندیشه، نفس، روح و ... می‌باشد. ایشان عقیده دارند که اعتیاد یک بیماری جسمی است نه روانی. بدن ما به‌طور طبیعی مواد شبه‌افیونی ترشح می‌کند و ترشح همین مواد طبیعی در بدن باعث می‌شود که ما تعادل داشته باشیم. مثلاً بعضی از آن‌ها به ما کمک می‌کنند که به‌راحتی بتوانیم بخوابیم. ترشح بعضی از هورمون‌ها باعث می‌شود که انرژی لازم برای انجام کارهای روزانه را داشته باشیم‌ و برخی از آن‌ها در دادن انگیزه و امید برای ادامه زندگی به ما کمک می‌کنند. حال کسانی‌که مواد مخدر مصرف می‌کنند و مواد افیونی را از خارج از جسم دریافت می‌کنند، باعث می‌شوند که کارخانه خدادادی مواد شبه‌افیونی بدن آن‌ها از کار بیفتد و در نتیجه مجبور به مصرف دوباره و مکرر مواد مخدر می‌شوند تا بتوانند تا حدودی تعادل داشته باشند.

بعد از مطالعه این کتاب دلیل ترک‌های متعدد و ناموفق مصرف‌کنندگان را متوجه شدم. در انسان‌های عادی هم اگر مواد شبه‌افیونی بدن به دلایلی خوب کار نکند، باعث ایجاد بی‌تعادلی و مشکلاتی در افکار و اندیشه و رفتارهای آن‌ها می‌شود. با روش بی‌نظیری که آقای مهندس در این کتاب معرفی کرده‌اند، هم مصرف‌کنندگان و هم انسان‌های عادی می‌توانند به درمان و تعادل برسند. با مطالعه این کتاب آموختم که جسم ما مرکَب ما است که بر آن سوار هستیم؛ پس باید مراقب این مرکَب باشیم که بتوانیم در این دنیای خاکی به‌خوبی و سلامتی زندگی کنیم. آموختم که انسان علاوه بر جسم و فیزیک، یک بعد متافیزیکی هم دارد که باید به این بعد هم توجه لازم را داشته باشد؛ البته با به تعادل رسیدن جسم و راه‌افتادن کارخانه مواد شبه‌افیونی بدن تا حدود زیادی روان انسان هم به تعادل می‌رسد؛ اما باید در نظر داشت که همواره به افکار و اندیشه خود توجه داشته باشیم و از افکار منفی و تخریبی که باعث مشکلات رفتاری و ذهنی می‌شود دوری کنیم. همه این‌ها و موارد متعدد دیگری که باعث می‌شود ما زندگی سالم و قابل‌قبولی داشته باشیم در این کتاب به نگارش در آمده است. به دیگر سخن در این کتاب هنر زندگی کردن با خود و دیگران را می‌آموزم. سخن آخر این که به گفته آقای مهندس این کتاب شاید همه را سیراب نکند؛ ولی عده زیادی را از غرق شدن نجات می‌دهد.


منبع: کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر
نویسنده: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر آزاده (لژیون دوازدهم)
رابط خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر آزاده (لژیون دوازدهم)
ویرایش و ارسال:همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون ششم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی شهرری

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .