کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر، نام کتابی است که توسط آقای مهندس حسین دژاکام بنیان جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰ در سال ۱۳۷۷ نوشته شده است که شامل تجربیات ایشان در ۱۷ سال درگیری با اعتیاد به مواد مخدر و ترکهای گوناگون و چگونگی ابداع متدDST به رشته تحریر درآمده است. این کتاب بهترین کتابی است که میتواند راه درمان درست را به فرد مصرفکننده نشان دهد؛ زیرا علمی که تجربه شده است، سندی بدون نقص خواهد بود. روش درمانی که در این کتاب گفته شده است، روشی الگویی میباشد و این روش از ماه مبارک رمضان الهام گرفته شده، همانطور که باید در این ماه مبارک در سر ساعت مشخص غذا خورد و بقیه ساعت را در انتظار وعده دیگر غذا بود. آقای مهندس ابتدا خواستند که به مقدار مصرف مواد خود توجه کنند و برای مصرف کردن مواد، زمان هم مشخص کردند که این مبدأ درمان اعتیاد است.
در این کتاب برای اولین بار به نقاط کور اعتیاد و صورت مسئله اعتیاد توسط آقای مهندس اشاره گردیده و این کتاب به زبان انگلیسی نیز ترجمه گردیده است. مطالعه کتاب هم برای کسانی که در تاریکی اعتیاد فرو رفتهاند و هرچه تلاش کردهاند راهی برای نجات خود از دست این غول نیافتهاند، مناسب است و هم برای خانوادهها، محققین، پزشکان و قضات میتواند مفید واقع گردد. علت اینکه اسم کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر گذاشته شده، این است که آقای مهندس وضعیت فرد مصرفکننده به مواد را به سرما تشبیه کرده؛ زیرا اعتیاد مثل سرما حس و حرکت را از فرد مصرفکننده گرفته و آن را به تکه یخی تبدیل نموده و بعضی چیزها در وجود فرد مصرفکننده از بین رفته است. گرمایی نیست، محبت نیست؛ بنابراین وجودش یخزده و مسائل را به خوبی نمیتواند تشخیص دهد که کاملا در تصمیمگیریها و رفتارش مشهود است؛ زیرا مواد بر عقلش حاکم است و بر او فرمانروایی میکند.
همانطور که میدانیم در سرمای زیر ۶۰ درجه انسان حتی نمیتواند انگشتانش را تکان دهد و اراده انجام هیچ کاری را ندارد؛ پس برای عبور از این منطقه باید خیلی با احتیاط حرکت کرد. درست است خیلی سخت و مشکل میباشد، اما وقتی به طرف نور بروی و در مسیر قرار بگیری، قدرتمطلق تو را یاری میکند و شخص برای درمان باید از این منطقه خطرناک به آرامی سفر کند و همیشه مهمترین قسمت حل هر موضوع شروع و پیدا کردن راه میباشد که در این کتاب به این مسائل پرداخته و مسائل به خوبی توضیح داده شده و در این نقطه است که احیای فرد شروع میگردد.
این کتاب شامل ۱۴ تصویر میباشد که ۱۲ تصویر مربوط به درون کتاب و دو تصویر دیگر که یکی بر روی جلد اول و دیگری تصویر روی جلد آخر کتاب میباشد که هر کدام از این تصاویر دارای مفهوم خاص خود میباشند. زمانی این کتاب را آقای مهندس به نگارش درآوردند که در ابتدای سفر خود بودهاند و روزانه هر اتفاقی که برای ایشان میافتاد را فوری یادداشت میکردند. در آخر برای تمام عزیزانی که در این راه قدم گذاشتهاند و در این مسیر سبز حرکت میکنند، آرزوی سفری پربار از خداوند را خواستارم.
نویسنده: همسفر مهدیه رهجوی راهنما همسفر آذر (لژیون هشتم)
تهیه مقاله: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر ناهید (لژیون نهم)
ارسال: همسفر مهدیه رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی رودهن
- تعداد بازدید از این مطلب :
117