English Version
This Site Is Available In English

شکرگزار و قدردان نعمت‌های خداوند باشیم

شکرگزار و قدردان نعمت‌های خداوند باشیم

استاد امین می‌فرماید: وقتی حرکت کردم مفهوم سکون را بیشتر فهمیدم و این نکته بسیار مهم بود که انسان در زندگی به این فهم و درک برسد و من متوجه شدم که در زندگی دو دیدگاه متفاوت وجود دارد یکی اینکه انسان همواره شک می‌کند و فکر می‌کند که باید همه کارهایش را خودش انجام دهد گویی که هیچ‌کس در هستی وجود ندارد در این موقع خودت هستی و باید در هستی حرکت کنی و به خواسته یا هدف با زحمت و تلاش به خواسته برسی.

این مسئله خیلی برای استاد امین مهم بود که استاد دانشگاه بشود؛ اما در شرایطی قرار گرفت که از دانشگاه اخراج شد و خیلی هم تلاش می‌کرد و این را به حساب ضعف خود می‌دانست و فکر و تفکرات غلطی که داشت باعث این ضعف می‌شد و تصمیم گرفت که جهان‌بینی خود را قوی کند تا به آن خواسته برسد.
توکل بر خدا و توکل زمانی معنی پیدا می‌کنند که قدرت مافوق یا نیروی خیلی بزرگ و بزرگتر و نیرومندتری وجود دارد که انسان به آن فکر می‌کند؛ اما اگر این شناخت نباشد ترس‌‌ها و دلتنگی‌ها عمیق‌تر می‌شود مانند انسانی که در سختی باشد و تحمل درد برایش چند برابر سخت‌تر باشد.
آقای مهندس می‌فرمایند: اگر دست‌های آسمانی کنار برود، انسان ظرف چند هفته خودش را به نابودی می‌کشاند و هزاران دانشمند دهها و صدها سال مطالعه کردند و نتوانستند راه درمان اعتیاد را پیدا کنند آیا آنها بی‌سواد بودند؟ آیا بدون تلاش بودند؟ خیر. پس چرا راه درمان اعتیاد کشف نشد؛ زیرا آن نقشه آسمانی و همان نیروی مافوق باید این را رقم می‌زد و این همان ایمانی می‌شود که در انسان به وجود می‌آید و نیروی مافوق می‌گوید که ای انسان تلاش خودت را بکن و نتیجه‌اش به تو ربطی ندارد و تو ماموری به تلاش کردن و نمره را خداوند به تو می‌دهد و انسان باید در همه حال شکرگزار و قدردان نعمت‌های خداوند باشد و نشانه انسان قدردان این است که همه نعمت‌های زندگی و چیزهای بزرگ و کوچک را که می‌بیند خیلی خوشحال باشد و حس و حال خوبی پیدا کند.

منبع: سی‌دی «غیب» از استاد امین دژاکام
نویسنده : همسفر منصوره رهجوی راهنما همسفر شبنم (لژیون اول)                      
رابط خبری:همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر شبنم (لژیون اول)
ارسال: همسفر فاطمه راهنمای تازه‌واردین
نمایندگی همسفران الیگودرز

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .