English Version
This Site Is Available In English

درمان، فوق ترک است و تعادل فوق درمان است؛ یعنی تعادل چیزی است که درمان را کامل می‌کند.

درمان، فوق ترک است و تعادل فوق درمان است؛ یعنی تعادل چیزی است که درمان را کامل می‌کند.

چهاردهمین جلسه از دوره پنجاه و هفتم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره۶۰، به نمایندگی پارک لاله تهران به استادی راهنمای محترم مسافر اصغر از لژیون دهم شعبه صالحی (تهرانپارس) و نگهبانی مسافر حسین و دبیری مسافر احمد با دستور جلسه "آداب معاشرت، ادب و بی ادبی، تعادل و بی تعادلی" در روز سه‌شنبه 20 خرداد ماه ۱۴۰۴ ساعت 6:00 آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
آقای مهندس همیشه خیلی واضح به ما می‌گویند که درمان، فوق ترک است و تعادل فوق درمان است؛ یعنی تعادل چیزی هست که درمان را کامل می‌کند. برای مثال می‌توانیم همین میز را در نظر بگیریم، که اگر یکی از پایه‌هایش را حذف کنیم دیگر سر جایش نمی‌ماند و به اصطلاح تعادل خود را از دست می‌دهد.
درون انسان هم با توجه به اینکه هم صور پنهان و هم صور آشکار دارد، به این صورت می‌باشد و این تعادل باید در هر دو صورت وجود داشته باشد؛ یعنی من می‌آیم، آموزش می‌گیرم، به مسائل فکر می‌کنم و سپس آنها را به زبان می‌آورم و در پایان آنها را عملی می‌کنم، چون من می‌خواهم تعادل درون و بیرونم را برقرار نمایم و این مسئله بسیار مهمی می‌باشد. حال چه مسئله‌ای روی تعادل تاثیر می‌گذارد؟ آداب معاشرت، ادب و بی‌ادبی.
جناب مهندس برای همه مسائل زندگی ما فکر کرده و راه‌کار به ما آموزش می‌دهد و ما هم برای سپاسگزاری از ایشان بایستی همه راهکارها را عملی کرده و در زندگی از آن بهره ببریم.

برای مثال آداب غذا خوردن: که وقتی مهمان به خانه ما می‌آید اولین نفر که شروع به غذا خوردن می‌کند و آخرین نفرکه غذایش را تمام می‌کند باید میزبان باشد، صدای برخورد قاشق و چنگال با بشقاب نیاید. اینکه در سر سفره هنگام غذا خوردن صحبت نکنند، اگر چند نوع غذا سر سفره آوردند، بهتر است که از یک نوع غذا استفاده شود.
آداب راه رفتن: اگر درست راه نرویم ستون فقرات مان دچار مشکل می‌شود و با زانو درد و پا درد مواجه می‌شویم.
اگر برای کاری به یک اداره مراجعه کردیم، قبل از ورود به اتاق باید درب بزنیم و اجازه دخول بگیریم، اگر به ما اجازه دادند وارد شویم و تا اجازه ندادند حق نداریم بنشینیم.
تعادل داشتن در هنگام رانندگی بسیار مهم است، برای مثال اگر در هنگام رانندگی یک شخصی به آینه ماشین شما برخورد کرد و رفت، اگر شما هم بخواهید دنبال او بروید و آینه ماشین او را بزنید این نشانی از بی‌تعادلی می‌باشد.
ما بایستی یاد بگیریم که در مسائل زندگی تعادل داشته باشیم، تعادل داشتن یعنی حد وسط، یعنی نه خیلی جدی باشیم و نه خیلی مسائل را ساده بگیریم، که این مسئله بسیار مهم می‌باشد و با آموزش‌هایی که ما در کنگره 60 می‌بینیم قابل اجرا هستند.

تایپ، ویرایش و بارگزاری خبر: مسافر هادی لژیون نهم، مسافر فرهاد لژیون نهم.
مرزبان خبری: مسافر احمد
خرداد ماه 1404                  شعبه صالحی(تهرانپارس)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .