English Version
This Site Is Available In English

برای حل هر مسئله‌ای باید راه حل آن مشکل را پیدا کنیم

برای حل هر مسئله‌ای باید راه حل آن مشکل را پیدا کنیم

موردی که امروزه زیاد به چشم می‌خورد مصرف قلیان است که بسیار برای جسم ضرر و زیان دارد، اینکه میگویند دود قلیان از داخل آب عبور می‌کند پس ضرری ندارد، این‌گونه نمی‌باشد زیرا دود قلیان مرطوب است و ضرر زیادی به ریه، قلب و سایر قسمت‌های بدن ما وارد می‌کند. افرادی که سیگار مصرف نمی‌کنند و به خیال خودشان قلیان مشکلی ندارد تخریب بسیاری به جسم خود وارد می‌کنند. زمانی که ما در لژیون درمان سیگار شرکت می‌کنیم، باید خیلی مراقب افکار غلط خود باشیم نگوییم من که سیگار مصرف نمی‌کنم پس مصرف قلیان و ویپ ایرادی ندارد.

برای حل هر مشکل و مسئله‌ای باید راه حل آن مشکل را پیدا کنیم، کلید درمان سیگار که یکی از بزرگ‌ترین مشکلات انسان می‌باشد درکنگره60 کشف‌شده است و درمان به‌راحتی صورت می‌گیرد، مهم این است که خواسته درمان داشته باشیم. تا زمانی که سیگار مصرف می‌کنید داروی OT برای بازسازی جسم به‌خوبی عمل نمی‌کند کسانی‌که هم‌زمان با سفر ایکس خود به درمان سیگار می‌پردازند از حال بهتری برخوردار هستند، تجربه نشان داده افرادی که درمان سیگار انجام داده‌اند درصد برگشت به اعتیاد برای آن‌ها بسیارکم است. اگر خوب فکر کنید متوجه خواهید شد سیگار هیچ منفعتی برای جسم ما ندارد و از لحاظ مادی و معنوی به انسان و هستی خسارات بسیاری وارد می‌کند.

انداختن فیلتر سیگار به دامن طبیعت باعث تخریب محیط زیست می‌شود زیرا سال‌ها طول می‌کشد یک فیلتر سیگار در خاک تجزیه شود و اثر تخریبی خود را تا سالیان متوالی برجای خواهد گذاشت. خارج از کنگره60 کسی را ندیده‌ام که توانسته باشد به درمان قطعی رسیده باشد زیرا درمان واقعی انجام نمی‌شود. امیدوارم مسافران در کنگره 60 با جهان‌بینی و تلاش بتوانند برای خدمت به خود، خانواده و جامعه قدمی برای این امر مهم بردارند.

راهنمای درمان سیگار: مسافر کریم وحدتیان لژیون 15

تهیه و تنظیم: مسافر ابراهیم کاظمی لژیون 8

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .