English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده_ ارتباط جهانبینی با آداب معاشرت،ادب و بی ادبی و تعادل وبی تعادلی

گروه خانواده_ ارتباط جهانبینی با آداب معاشرت،ادب و بی ادبی و تعادل وبی تعادلی

جلسه دوم از دوره اول کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره ۶۰ نمایندگی سنقر وکلیایی با استادی راهنما همسفر لیلا،نگهبانی همسفر سمیرا و دبیری همسفر سمیه با دستور جلسه" آداب معاشرت، ادب وبی‌ادبی، تعادل و بی‌تعادلی" روز یکشنبه ۱۸ خرداد ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان لیلا هستم یک همسفر تبریک ویژه دارم به همسفران برای افتتاح سالن همسفران انشاالله که بتوانیم در کنار هم جلسات خوبی داشته باشیم.

 دستور جلسه امروز راجع به آداب معاشرت، ادب و بی‌ادبی و تعادل و بی‌ تعادلی است. انسان موجودی است اجتماعی، یعنی زندگیش جوری است که باید با اجتماع در ارتباط باشد در موقعیت‌های مختلف و با افراد مختلف. هر جایی که هر جایی که ما بخواهیم برویم آداب و رسوم خاص خودش را دارد و ما باید آن آداب را یاد بگیریم و استفاده کنیم که در نظر دیگران آدم متعادلی باشیم و آداب ادب را آنجا به جا آورده باشیم. آقای مهندس در هر دستور جلسه‌ اول از مصرف کننده‌ها می‌گوید البته این دستور جلسه فقط برای مصرف کننده‌ها نیست یا برای همسفران بلکه خیلی‌ها بیرون از کنگره هم هستند که تعادل و ادب چندانی ندارند و مصرف کننده هم نیستند، ولی ما از مصرف کننده‌ها شروع می‌کنیم که روز اول که وارد کنگره می‌شوند به واسطه موادی که مصرف می‌کنند خیلی تعادل ندارند و خیلی جاها آداب معاشرت را به جا نمی‌آورد و این موضوع باعث شده ذهنیت مردم نسبت به آنها منفی شود. آقای مهندس می‌فرمایند که درمان فوق ترک و تعادل فوق درمان است یعنی مصرف کننده‌ای که ۱۰ یا ۱۱ ماه به او دارو داده می‌شود به واسطه‌ی دارویی که به او داده می‌شود از ترک فاصله می‌گیرد و وارد درمان می‌شود اما هنوز با تعادل فاصله دارد و باید توی سفر دوم به تعادل برسدبه خاطر همین است که کنگره اصرار دارد که در سفر دوم بمانند که اینجا روی جهان بینی و داناییشان کار شود و رفته رفته در سفر دوم جهانبینی‌شان بالا می‌رود و اخلاقشان بهتر می‌شود، پوشش آنها بهتر می‌شود و روابطشان با اطرافیان خیلی بهتر شده و اینجا یواش یواش به تعادل نزدیک می‌شود، حالا این در مورد مصرف کننده‌ها بود ما که مصرف کننده نیستیم!ولی تخریب داشتیم شاید فکر کنیم که آداب معاشرت چیز سختی نیست که نیاز به آموزش داشته باشد ولی واقعاً اینطور نیست، خیلی از مسائل را خیلی جاها باید رعایت کنیم که بلد نیستیم آقای مهندس مثال‌هایی در این باره آوردند مثلاً در مورد غذا خوردن ،فقط برای یک غذا خوردن ساده صدها مورد دارد مثلا گاهی در کنار کسی نشسته‌ایم سر سفره و او دائم قاشق و چنگالش را به هم می‌زند. مسائل ریزی هستند که به چشم نمی‌آیند ولی در زندگی بسیار مهم و کاربردی هستند ،یا پشت چراغ قرمز دائم چراغ و بوق می‌زنند در حالی که هنوز چراغ سبز نشده که ما بتوانیم حرکت کنیم یا زمانی که می‌خواهیم وارد خانه خودتان یا حتی اتاق بچه‌تان شوید اعلام حضور کنید چرا سرزده وارد اتاق فرزندانتان می‌شوید؟می‌خواهید مچ گیری کنید؟ خیلی‌ از پدرها و مادرها می‌گویند: ما می‌خواهیم فرزندمان را تربیت کنیم در حالی که برای تربیت کردن هزاران راه وجود دارد و باید ساعت‌ها برایشان وقت بگذاری تا بین شما رابطه دوستی شکل بگیرد..فقط این را بگویم که مودب بودن مورد تایید خداوند است و همه است و همه افراد مودب را دوست دارند و آقای مهندس همیشه می‌گویند که یک معتاد مودب را ترجیح می‌دهند به یک آدم باسواد و مرتب اما بی ادب. در آخر هم تشکر می‌کنم از آقای مهندس برای دستور جلسات عالیشان.

 ممنونم که به صحبت‌های من گوش دادید.

 

مرزبان خبری: همسفر زهرا

تایپ و ویرایش: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر لیلا(لژیون دوم)

ویراستاری و ارسال : همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون دوم) 

منبع: همسفران نمایندگی سنقر و کلیایی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .