هفتمین جلسه از دور اول کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره شصت نمایندگی ایلام به استادی مسافر حمزه و نگهبانی مسافر ایوب و دبیری مسافر مجید با دستورجلسه " آداب معاشرت، ادب و بی ادبی ، تعادل و بی تعادلی" در روز یکشنبه تاریخ ۱۸ خرداد ماه سال ۱۴۰۴ راس ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد
به نام قدرت مطلق الله
یکی از مفاهیم مهم در این دستور جلسه بحث تعادل است در کنگره میگوییم درمان فوق ترک و تعادل فوق درمان و این اهمیت تعادل را نشان میدهد، و چیزی که در طبیعت تعادل نداشته باشد رو به نابودی میرود شما فرض کنید یک ساختمان تعادل لازم را نداشته باشد و مقاومت لازم را نخواهد داشت و با اولین زمین لرزه کوچک فرو خواهد ریخت، انسان بی تعادل نیز همین گونه است با کوچکترین مشکل نابود خواهد شد و در مقابل مشکلات تعادل لازم را نخواهد داشت. این دستور خیلی مهم است و انسان باید اداب معاشرت و چگونه رفتار کردن با دیگران را بلد باشد چون انسان موجودی اجتماعی است، در باب این سی دی مهندس به یک سری نکات اشاره فرمودند که اجمالا به بررسی آنها میپردازیم:
۱- وضعیت ظاهری: اینکه به کنگره میآییم خوش لباس باشیم، حتی در بیرون از کنگره و در یک کلمه زیبایی در حین آراستگی و سادگی،لباسهایی بپوشیم که مرتب باشیم و این به آن معنی نیست که لباس گرانقیمت به تن کنیم بلکه باید نظافت را رعایت کنید و لباستان مرتب باشدو رهجویی که نتواند مسائل ظاهری خود را مرتب کند پس چگونه میتوانم اعتیاد خود را درمان کند.
۲- صحبت کردن: نوع صحبت کردن و برخورد با سایر افراد جامعه متفاوت است مثلا صحبت کردن با یه قاضی، یا رئیس یک اداره، ویا کودک متفاوت است و هنگام صحبت کردن با دیگران نباید از ضمیر مفرد استفاده کنیم همیشه از ضمیر جمع استفاده کنیم
۳- غذا خوردن: شاید خیلی از رفتار های غذاخوردن بلد نباشیم که چطور غذا بخوریم و چقدر بجویم، قبل از غذا خوردن باید دستهایمان را بشوریم و آرام آرام غذا بخوریم، و بشقاب خود را زیاد پر نکنید و اگر نیاز به غذای بیشتری دارید، دوباره بشقاب خود را پر کنید.
۴- رانندگی کردن:آداب رانندگی شامل رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، برخورد مودبانه با دیگر رانندگان و عابرین پیاده، و همچنین توجه به ایمنی خود و دیگران است.
۵- سلام و احوالپرسی کردن:اول از همه کوچکتر باید به بزرگتر سلام کند و سپس بزرگترها باید احوال پرسی کنند.
و موقع احوال پرسی از از کلمات نگران کننده استفاده نکنیم و افراد را نگران نکنیم مثلا نگوییم چرا رنگت پریده؟چقدر لاغر شدی و از اینگونه جملات استفاده نکنیم.
و در پایان باید بگويم اگر میخواهیم به اون تعادل برسیم باید روی مثلث دانایی کار کنیم تا تفکر، تجربه و آموزش درستی درزندگیمان داشته باشیم.
ارسال و تهیه گزارش مسافر حمزه
- تعداد بازدید از این مطلب :
83