بنام قدرت مطلق الله
سلام دوستان محمد علی هستم یک مسافر.
آخرین آنتی ایکس،گل. پنجماه و نیم سفر میکنم.
به روش D.S.T،
با شربت Ot،
با راهنمای بزرگوار آقای محمدعلی از لژیون نهم در شعبه پرستار ،
ورزش در کنگره والیبال

رقص ظریف آداب و تعادل: پایههای روابط انسانی
آداب معاشرت، فراتر از مجموعهای از قواعد خشک، پل ارتباطی بین انسانهاست. این آداب، نمود بیرونی ادب درونی است؛ احترامی که ریشه در شناخت ارزش ذاتی دیگران دارد. در نقطه مقابل، بیادبی همچون خاری است که نه تنها این پل را میشکند، بلکه زخمهایی عمیق بر روابط و کرامت انسانی وارد میکند. کلید فهم این دوگانگی در مفهوم تعادل نهفته است. آداب معاشرت اصیل، تعادلی ظریف را جستوجو میکند: میان صمیمیت و حفظ حریم، میان صداقت و ملاحظه، میان ابراز وجود و احترام به فضای دیگران. بیتعادلی در این حوزه، همان بیادبی پنهان است؛ گاه در قالب ادب افراطی و ساختگی که اصالت ندارد، و گاه در شکل رفتارهای پرخاشگرانه یا بیتوجهی مطلق که آشکارا توهینآمیز است. بنابراین، آداب معاشرت کارآمد، همواره در جستوجوی آن تعادل طلایی است که هم احترام به خود و هم احترام به دیگری را در قالبی اصیل و انسانی تضمین میکند. این تعادل، سنگ بنای جوامع سالم و روابط پایدار انسانی است.
به عقیده ی نویسنده، جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰ با سه اصل معرفت، عدالت و عمل سالم در پی کاربردی کردن این اصول اخلاقی در زندگی اشخاص است. مهندس دژاکام، آموزشهای جهانبینی را با زبان ساده و البته علمی ابداء نمود تا مخاطب بتواند با تفکر و عقلانیت، نفس سرکش خود را بشناسد و مسیر تزکیه و تصفیه را طی نموده و در باطن خود تعادل را برقرار نماید. وقتی در مسیر تعادل گام برداریم و با پایش و پالایش دائمی، نفس خود را مدیریت کنیم، آنوقت از ضد ارزشها به سمت ارزشها که همان دستورات خداوند باری تعالی میباشند حرکت کرده و مبنای عملکرد ما، ادب، اخلاق و محبت میباشند.
ما با شناخت خود و بازگشت به اصل خویش، که همان فطرت پاک خداوندیست، میتوانیم در مسیر تعادل حرکت کرده و با تکیه بر تواناییهای مثبت، پله های موفقیت را طی نماییم تا هم خود و هم خانواده و هم جامعه، از وجود پر نعمت ما بهرهمند گردند.
ممنون از اینکه به مشارکت من توجه نمودید.
وبلاگ نمایندگی پرستار.
- تعداد بازدید از این مطلب :
48