جلسه نهم از دوره بیست و هشتم سری کارگاههای آموزشی خصوصی مسافران کنگره ۶۰؛ نمایندگی شعبه اروند آبادان، با استادی مسافر مسعود، نگهبانی مسافر حسین و دبیری مسافر محمد با دستور جلسه « آداب معاشرت، ادب و بیادبی، تعادل و بیتعادلی » یکشنبه ۱۸ خرداد ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کارکرد.

سخنان استاد:
سلام دوستان مسعود هستم یک مسافر
در مورد دستور جلسه: آداب معاشرت، ادب و بیادبی، تعادل و بیتعادلی است. همهٔ ما وقتی وارد کنگره شدیم، برای درمان اعتیاد آمدیم و آقای مهندس میفرمایند: «درمان باید در جسم، روان و جهانبینی باشد.» جلوتر که میآییم، به تعادل میرسیم و این تعادل باید در هر سه پارامتر جسم، روان و جهانبینی باشد؛ چون تعادل بالاتر از درمان است. یعنی شخص وقتی به کنگره میآید، علاوه بر درمان باید به تعادل برسد و تأکید آقای مهندس دژاکام بر همین موضوع است.
در بیرون از کنگره، ادب معمولاً به سلام و احوالپرسی اطلاق میشود و ما میگوییم که فلانی انسان مؤدبی است. ولی در کنگره و با آموزشهایی که جناب مهندس به من دادند، تازه متوجه میشویم که ادب در خیلی از مسائل مهم است: در حرف زدنمان، در خوردنمان، در راه رفتنمان، در معاشرتهایی که با افراد دیگر داریم. و از آنجایی که انسان یک موجود اجتماعی است، به مشارکت نیاز دارد: با همنوع خودش، با دیگران، با جامعه و حتی با طبیعت؛ به همهٔ این موارد نیاز دارد.
لازمهٔ رسیدن به تمام این موارد، دانایی است. استاد امین میفرمایند: «مثلث دانایی، آموزش و تفکر و تجربه است.» باید از این سه مرحله عبور کنیم تا به دانایی برسیم که بتوانیم با کل جامعه، دوستان و آشنایان معاشرت کنیم. معاشرتی که همراه با ادب باشد. جناب مهندس میفرمایند: «حتی در راه رفتنمان هم باید با ادب باشیم. یک جاهایی نمیتوان آرام راه رفت، یک جاهایی نمیتوان با سرعت راه رفت. مثلاً در بازار اگر با سرعت راه بروی، به افراد برخورد میکنی. در رانندگی هم به همین صورت.»
ما با آموزشهایی که در کنگره میبینیم، به این ادب میرسیم و میتوانیم عملیاتیاش کنیم. و اینکه بتوانیم بهخوبی خدمت کنیم، در لژیون سردار شرکت کنیم و تعادل داشته باشیم، همهٔ این موارد مستلزم این است که به دانایی برسیم.
گروه سایت نمایندگی اروند آبادان
تایپ مطلب: مسافر علی، مسافر حسین از لژیون چهارم
ویرایش و ارسال مطلب: مرزبان خبری
- تعداد بازدید از این مطلب :
81