English Version
This Site Is Available In English

درمان فراتر از ترک و تعادل فراتر از درمان است

درمان فراتر از ترک و تعادل فراتر از درمان است

دومین جلسه از دوره دوازدهم از سری کارگاه‌های آموزشی عمومی  ویژه مسافران و همسفران نمایندگی حافظ شهریار با نگهبانی مسافر رضا و استادی مسافر علیرضا و دبیری مسافر محمد با دستور جلسه<<آداب معاشرت، ادب و بی‌ادبی، تعادل و بی‌تعادلی>>در روز شنبه مورخه هفدهم خرداد ماه سال ۱۴۰۴ راس ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان علیرضا هستم یک مسافر، از گروه مرزبانی و ایجنت محترم  تشکر می‌کنم، دستور جلسه این هفته «آداب معاشرت، ادب و بی‌ادبی، تعادل و بی‌تعادلی» است. یکی از اصول بنیادین در کنگره ۶۰ این جمله است: «درمان، فراتر از ترک و تعادل، فراتر از درمان است.» این جمله یادآور آن است که ما در مسیر بهبودی، باید نه تنها مصرف مواد را متوقف کنیم، بلکه به تعادل روحی روانی رفتاری و اجتماعی نیز دست پیدا کنیم این دستور جلسه تلنگری‌ست برای من تا جایگاه فعلی خود را در تفکر، رفتار و تعاملاتم بازنگری کنم.

 

در جامعه امروز، متأسفانه شاهد رفتارهایی مانند معرکه‌گیری، قضاوت نابه‌جا و تهمت‌زنی هستیم که گاهی به‌اشتباه به عنوان روش‌هایی برای آموزش یا اصلاح دیگران تلقی می‌شوند، اما حقیقت این است که دستور جلسات کنگره، ابتدا برای اصلاح خود ماست، نه برای نقد یا قضاوت دیگران از ویژگی‌های ارزشمند این جلسات، تکرار اصولی است که ما را به بازنگری در گذشته، پذیرش آن و آمادگی برای آینده‌ای روشن‌تر دعوت می‌کند.

آداب به معنای چارچوب رفتاری و معاشرت، به معنای هم‌زیستی با دیگران است. همه ما ضعف‌هایی داریم و این موضوع کاملاً طبیعی‌ست آنچه اهمیت دارد، تلاش برای بهبود تعاملات در خانواده و جامعه است کنگره به ما کمک می‌کند تا این مفاهیم را شفاف، کاربردی و قابل لمس در زندگی روزمره بکنیم ادب تنها در کلام نیست؛ بلکه در نیت، فکر و رفتار ما نسبت به دیگران نیز نمود دارد.


ما باید یاد بگیریم که آموزش‌های کنگره را در عمل پیاده کنیم، همان‌طور که استاد امین می‌فرمایند: «ظرفیت همانند استخری‌ست که اگر تنها ورودی داشته باشد و خروجی نداشته باشد، آب آن فاسد می‌شود» اگر فقط اطلاعات جمع کنیم و بدون تغییر در زندگی شخصی‌مان، آن‌ها را به دیگران منتقل کنیم، از مسیر رشد واقعی دور خواهیم شد دانایی زمانی ارزش دارد که در رفتار و کیفیت زندگی‌مان تجلی پیدا کند.

رهایی مسافر جهانگیر از بند سیگار و ورود به سفر دوم جهانبینی با راهنمای محترم مسافر آقا جعفر.

متن خبر مسافر محمد مهدی لژیون چهارم.
ویرایش خبر مسافر حمید لژیون دوم.
عکس مسافر یونس لژیون پنجم.
بارگزاری مسافر سعید لژیون سوم.

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .