دستور جلسه این هفته «آداب معاشرت، ادب و بیادبی، تعادل و بیتعادلی» است. تمامی دستور جلسات کنگره۶۰ مانند تکانهای هستند که انسان را بیدار و آگاه میسازند و مجموعهای بسیار آموزنده و پرمحتوا که نه تنها برای مصرفکنندگان مواد مخدر و خانوادههایشان است؛ بلکه تمامی انسانها میتوانند از این آموزشها استفاده کنند.
ابتدا باید بدانیم آداب معاشرت چیست؟ آداب معاشرت شامل مجموعه بسیار بزرگی از رفتار و کردار ما در موقعیتهای مختلف زندگی و در برخورد با دیگران است و این مجموعه بزرگ شامل ریز به ریز کلام، رفتار، پوشش و حتی نوع تفکر ما در زندگی روزمره است. افرادی که وارد کنگره۶۰ میشوند در جلسات مشاوره به آنها نکاتی در قالب قوانین اعم از نوع پوشش، ساعت دقیق شروع جلسات، بدون اجازه صحبت نکردن، حرف دیگران را قطع نکردن و سایر نکات دیگر گفته میشود. این نکات نشاندهنده این است که هر مکان از جمله مکان مقدس و امن کنگره۶۰ آداب معاشرت خاص خود را دارد که اگر افراد این نکات را رعایت کنند به ادب و در نهایت به تعادل دست خواهند یافت.
اگر فردی که به کنگره۶۰ میآید آموزشها را جدی بگیرد، برای مثال ساعت حضور در جلسات را یاد گرفته و این کار را به طور دقیق انجام دهد، همین موضوع باعث وقتشناسی او خواهد شد. در نتیجه اگر به دلیل وقتنشناسی در زندگی و کار خود دچار مشکلاتی شود قطعا با رعایت این موضوع و فراگیری علم وقتشناسی مشکلاتش به مرور زمان حل میگردد. چه بسا انسانهای بسیاری به دلیل عدم رعایت وقت و زمان، حرفه و شغل خود را از دست دادهاند و همین امر باعث شده که بیکار شوند و حتی از خانه و خانواده خود طرد گردند.
یکی دیگر از نکاتی که باید در برخورد با دیگران رعایت کنیم سخن گفتن است و این را آموزش گرفتهایم که سخن گفتن خود به نوعی مسیر ما را تعیین میکند. هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد. انسانها باید به این موضوع برسند که در زمان و مکان مناسب، کلام مناسب خود را ادا کنند و عدم رعایت این موضوع باعث ایجاد تنش بین انسانها میشود و انسان را به سمت بیادبی و بیتعادلی سوق میدهد.
در کنگره۶۰ انسانها به واسطهی آموزشهای حقیقی که دریافت میکنند به نوعی تربیت میشوند و با فراگیری و کاربردی کردن آموزشها به تعادل میرسند. بسیاری از انسانهای تحصیل کرده با منصب شغلی بالا در جوامع مختلف هستند که با وجود تحصیلات عالی مشکلات زیادی با خانواده و افراد مختلف دارند؛ زیرا فقط به تحصیل پرداختهاند و علم زندگی کردن را نیاموختهاند؛ در نتیجه کلام و رفتار زیبا ندارند و از ادب و تعادل کافی برخوردار نیستند. پس نوع آداب معاشرت، ادب و تعادل انسانها به دانایی و شناخت انسانها برمیگردد.
نویسنده: راهنما همسفر زهرا (لژیون پانزدهم)
ویراستاری: همسفر سوده رهجوی راهنما همسفر عذری (لژیون دهم)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون پانزدهم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی صالحی
- تعداد بازدید از این مطلب :
256