English Version
This Site Is Available In English

مسدود شدن کانال‌های دریافت انرژی با اعتیاد به سیگار

مسدود شدن کانال‌های دریافت انرژی با اعتیاد به سیگار

انسان در تفکر و تحرک، تکامل پیدا می‌کند که در این چرخه نیروهای بازدارنده کاملاً مخالف این امر هستند. اگر انسان خواهان تکامل باشد باید به دانایی برسد و برای رسیدن به دانایی باید مثلث جهالت را حل کند تا از سد نیروهای منفی عبور نماید. مثلث جهالت شامل سه ضلع منیت، ناامیدی و ترس است؛ بنابراین فرد باید این نیروها را بشناسد، چه ‌خواصی دارند؟ چگونه عمل می‌کنند؟ تا بتواند دانش مقابله با این نیروها را فرا بگیرد و به دانایی برسد. ورود و خروج انرژی باعث به وجود آمدن احساس می‌شود. احساس و لذت به وجود آمده در انسان بستگی به نوع انرژی دارد که جذب کرده یا به دست آورده است. انرژی مانند رنگین کمان طیف  دارد و ممکن است شفاف و یا کدر باشد همین امر باعث بالا یا پایین بودن انرژی می‌شود. انسان هم باید کیفیت انرژی و هم کمیت آن را بالا ببرد؛ به مجموع این دو، سطح انرژی می‌گویند.

تکامل انسان در گرو تفکر و تحرک است و در این چرخه نیروهای بازدارنده کاملاً مخالف این امر هستند؛ با بالا رفتن دانایی انسان به تکامل خواهد رسید و برای رسیدن به این امر می‌بایست مسئله مثلث جهالت را که شامل سه ضلع منیت، ناامیدی و ترس است را حل نماید. فرد ابتدا باید این نیروها را بشناسد، بداند چه خواصی دارند و چگونه عمل می‌کنند؛ تا بتواند دانش مقابله با این نیروها را فرا بگیرد.

اعتیاد یکی از کارهایی است که کانال‌های دریافت انرژی را مسدود می‌کند و شخص مصرف کننده به وضعیت بی‌حسی می‌رسد؛ یعنی از هیچ چیز لذت نمی‌برد و در نتیجه‌ غمی شدید در وی به وجود می‌آید و مانند یک زندان نامرئی، شخص را اسیر خود می‌کند. برای عبور از اعتیاد ابتدا باید یک مثلث جهالت رسم کرد که شامل منیت، ناامیدی و ترس است.
منیت، از بین بردن ضلع منیت در اعتیاد، شخص مصرف کننده باید در هر سطحی که هست غرور و منیت را کنار گذاشته و در کلاس‌های آموزشی حضور یابد.

ناامیدی، ناامیدی حسی است که باعث سکون و عدم حرکت انسان می‌شود و او را متوقف می‌کند. سکون موجب فساد انسان است. در ناامیدی کانال‌های دریافت انرژی مسدود می‌شود؛ مثل استخری که خروجی و ورودی مناسبی ندارد و به گنداب تبدیل می‌شود. برای از بین بردن ضلع ناامیدی در اعتیاد باید با ناامیدی روبرو شد؛ به طور مثال ناتوانی در پله کم کردن که باعث ناامیدی فرد می‌شود؛ باید با آن روبرو شد و با تمرین از آن عبور کرد.

ترس، نیرویی است که ایجاد دافعه می‌کند؛ یعنی زمانی که انسان از حل مسئله‌ای می‌ترسد، توانایی حل آن را از دست می‌دهد و از این رو ترس نقش دافعه را ایفا می‌کند و برای از بین بردن ضلع ترس در اعتیاد باید با ترس‌ها روبرو شد ، مثلاً ترس از به نتیجه نرسیدن ، ترس از طی کردن دوره درمان ، ترس از دست دادن کسب و کار در زمان درمان و غیره. موضوع دیگری که در مقوله ترس باید به آن توجه شود مسئله خشم است. خشم برخلاف ترس، جاذبه ایجاد می‌کند؛ یعنی وقتی فردی خشمگین می‌شود در راستای خشم خود حرکت می‌کند و تحت تاثیر آن قرار می‌گیرد. زمان خشم کوتاه؛ اما دامنه تاثیرگذاری آن وسیع است، از این رو تخریب به وجود آمده بر اثر خشم بسیار زیاد است. برای از بین بردن خشم، تنها راه، رها کردن در همان لحظه است که که این امر می‌توانداز تخریب جلوگیری کند.

نویسنده: همسفر فریبا مسافر نیکوتین، رهجوی راهنما همسفر سارا (لژیون ویلیام)
رابط خبری: همسفر فروغ مسافر نیکوتین، رهجوی راهنما همسفر سارا (لژیون ویلیام)
ویراستاری و ارسال: دبیر سایت همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی یوسُف تهران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .