English Version
This Site Is Available In English

قبل از شروع درمان سیگار باید تفکر کرد و دانست که مانند الگوها، من هم به درمان می‌رسم

قبل از شروع درمان سیگار باید تفکر کرد و دانست که مانند الگوها، من هم به درمان می‌رسم

چهاردهمین جلسه از دوره پنجاه و هفتم از کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶٠، نمايندگي پروين اعتصامي اراک با استادی راهنمای محترم مسافر رضا، نگهباني مسافر سعید و دبیری مسافر امیر با دستورجلسه « دخانیات (سیگار، قلیان، ناس، پیپ، ویپ)» سه‌‌شنبه سیزدهم خرداد‌ماه ۱۴۰۴، ساعت ١٧:٠٠  آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان رضا هستم یک مسافر؛
خدا را شاکرم بابت تجربه این جایگاه و اینکه از تجربیات شما دوستان می‌توانم استفاده کنم و تشکر می‌کنم از آقای مهندس و خانواده محترم ایشان که اگر امروز اینجا حضور داریم و آموزش می‌گیریم و میزان دانایی‌مان را ارتقاء می‌دهیم مدیون ایشان هستیم و از راهنمای خودم آقای مسعود ابراهیمی تشکر ویژه می‌کنم و امیدوارم هر کجا هستند، سالم و تندرست باشند.
و اما در رابطه با دستور جلسه، زمانی که من وارد کنگره شدم مثل الان نبود و بعد از جلسات همه به راحتی سیگار می‌کشیدند، چون آن زمان آقای مهندس سیگار می‌کشیدند و به حدی بود که دود تمام فضا را می‌گرفت و کسی که بیشتر سیگار می‌کشید از نظر دیگران حال بهتری داشت.
تا زمانی که آقای مهندس سکته کردند و در بیمارستان یکی از اعضا را برای تهیه انواع نیکوتین به بازار فرستادند و در آخر به این نتیجه رسیدند که آدامس نیکوتین بهترین دارو برای درمان سیگار است، و بعد از ان شروع به درمان سیگار کردند که اوایل اختیاری بود تا الان که همه مستحضر هستید کسی که وارد می‌شود باید ابتدا وارد لژیون درمان سیگار شود.
این پوشیده برای هیچ کدام از ما نیست که آقای مهندس هر چیزی را که به انسان آسیب می‌رساند و ضرر دارد، در کنگره کار ضدارزشی می‌داند. سیگار چرا ضدارزش است؟ چون به جسم ما آسیب می‌رساند. در کلام‌الله نیز بچیزهایی که به جسم ما آسیب می‌رساند را گناه می‌گویند و در کنگره کار ضدارزشی است.
زمانی که شخص تازه‌وارد می‌خواهد سفرش را شروع کند، این اطلاعات را ندارد که باید حتما سیگارش را درمان کند، ولی بعد از مدتی که جلوتر می‌آید متوجه می‌شود که دارو دیگر برایش جواب نیست و به راهنما می‌گوید من اذیت می‌شوم یا مثلا ضعف پا دارم! ولی نمی‌گوید من سیکار می‌کشم، یا بعضی‌ها خیلی راحت می‌گویند من روزی سه پاکت سیگار می‌کشیدم و الان شده است روزی سه نخ، خیلی کار بزرگی کرده‌ام، حالا کنارش آدامس هم می‌خورم، ولی کسی که میخواهد سفرش را شروع کند به نظر من باید حتما آن خواسته قلبی شکل بگیرد و این‌طور نیست که بگویی من بروم در لژیون سیگار و ببینم آیا می‌شود سیگار را درمان کرد؟ من همین‌جا خیلی قاطع می‌گویم نمی‌شود!
اما اگر قبل  از آن تفکر کردی و گفتی همان‌طور که دیگران توانستند سیگار را درمان کنند، من هم می‌توانم. ما خیلی الگو داریم، راهنماها، مرزبان‌ها و خدمتگزاران، این‌ها همه سیگار را درمان کردند، پس اگر این‌ها توانستند، من هم می‌توانم. با این تفکر اگر بیایی، خیلی راحت نیروهای باز دارنده هم از سر راهت کنار می‌روند و به راحتی به درمان خواهی رسید.
من خیلی رهجو داشتم که به راحتی سفر می‌کنند و رهجو هم داشتم که هم سیگار می‌کشد وهم آدامس می‌خورد و احساس می‌کند کار درستی هم انجام می‌دهد.
و اما ازمضرات سیگار اگر بخواهم بگویم کمترین ضررش این است که خون بدن را سفت می‌کند و به همین دلیل تمام عناصری که در جدول مندلیف هست مثل اگسیژن نمی‌توانند در تمام مویرگ‌ها گردش کنند چون خون سفت در مویرگ نمی‌تواند گردش کند و این باعث هزاران مشکل می‌شود. همچنین شخصی که با ورود به کنگره، سفر درمان سیگار را شروع می‌کند جسم متعادل‌تری دارد نسبت به کسی که سیگار می‌کشد، و کسی که سیگار می‌کشد در سفر دوم کار بسیار سخت‌تری دارد برای درمان سیگار، چون سیستم شبه افیونی بدن شروع می‌کند به ترشح کردن و شما اگر روزی یک پاکت سیگار می‌کشیدید الان می‌شود روزی دو پاکت و همین‌طور افزایش پیدا می‌کند.
الان مصرف قلیان همه جا عادی شده و رواج دارد، حتی در کوه هم من دیده‌ام که قلیان می‌آورند و این یک هشدار است برای ما چون همه می‌دانیم که اعتیاد برای همه از سیگار شروع شده و تدریجی و ذره‌ذره بالا رفته است.
تجربه شخصی من این است که اگر کسی وارد کنگره شود بتواند سفر سیگارش را هم هم‌زمان با سفر DST شروع کند، سفر خوب و درستی دارد.
و کسی هم که سیگار می‌کشد هنوز نتوانسته با خودش صادق باشد وخودش را جلوی خودش بگذارد و هنوز در نفس اماره زندگی می‌کند، اینکه از ترس راهنما به لژیون بیایم و بروم بیرون سیگار بکشم، سر چه کسی کلاه گذاشته‌ام؟ تنها سر خودم را کلاه میگذارم! این مسیر گردن من است و باید بروم.


و چیزی که می‌خواستم بگویم این که، من زمانی که سیگار را خراب کردم جایی سیگار می‌کشیدم که کسی سیگار را در دست من نبیند چون نظر دیگران نسبت به کنگره خراب می‌شود و همین باعث شد من برگردم ولی من نفراتی دیدم که خیلی راحت سیگار می‌کشند و به هم القاء می‌کنند و به راحتی سفرشان را هم خراب می‌کنند.
من به عنوان راهنمای سیگار باید این را در نظر داشته باشم که سیگار تنها یک مورد نیکوتین برای بدن دارد ولی چهار هزار نوع سم، و اگر به فرد سیگاری نگاه کنید در چهره‌اش مشخص است چون خون‌رسانی درست انجام نمی‌شود. امیدوارم تمام سفر اولی‌ها به این تفکر برسند و سیگار هودشان را درمان کنند.
ممنون که به صحبت‌های من گوش کردید.

تایپ: مسافر معین(لژیون یازدهم)
تنظیم: مسافر محسن (لژیون یازدهم)

«مسافران نمایندگی پروین اعتصامی اراک»

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .