English Version
This Site Is Available In English

با سفر ویلیام جسم من بازسازی شد

با سفر ویلیام جسم من بازسازی شد

جلسه هفتم از دوره چهاردهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰ همسفران نمایندگی اردستان با استادی راهنما ویلیام وایت همسفر بهاره، نگهبانی همسفر واله و دبیری همسفر مهدیه با دستور جلسه «دخانیات (سیگار، قلیان، ناس، پیپ، ویپ)» روز دوشنبه ۱۲ خرداد‌ماه ۱۴۰۴ ساعت 16:00 آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

از ایجنت، مرزبانان و نگهبان جلسه تشکر می‌کنم که به من اجازه دادند، در این شعبه حضور داشته باشم، خدمت کنم و آموزش بگیرم. وقتی کنگره بنا شد و آقای مهندس شروع به درمان انواع مواد مخدر با متد DST کردند؛ همان‌طور که خودشان می‌فرمایند: «در اوایل کشیدن سیگار در کنگره رواج داشت و آب از چشمه گل‌آلود بود» خود آقای مهندس هم سیگار مصرف می‌کردند و به‌خاطر همین اعضاء هم در کنگره سیگار مصرف می‌کردند. تمام افرادی که در کنگره هستند، این را خوب درک کرده‌اند، تمام مصیبت‌هایی که در زندگی ما اتفاق می‌افتد؛ قطعاً حکمتی دارد و ما به‌واسطه آن، به یک منبع نور و روشنایی دست پیدا می‌کنیم. آقای مهندس براثر استفاده از مصرف سیگار سکته کردند و این یک اتفاق بسیار تلخی در کنگره بود و تمام اعضاء کنگره نگران آقای مهندس بودند؛ وقتی ایشان در ICU بستری بودند، به این فکر افتادند که با استفاده از متد DST درمان شوند و بعد از درمان خودشان، با استفاده از آدامس نیکوتین خوراکی که شروع آن از همان بیمارستان آغاز شد، درمان این متد را در کنگره رواج دادند و با ۳۰ نفر دستیار، این متد را در کنگره پیاده کردند و درمان دخانیات را آغاز کردند؛ این یک موهبت بود، برای تمام اعضاء کنگره که متد DST در کنگره برای درمان سیگار شکل گرفت و کم‌کم در تمام شعب راه‌اندازی شد.

خدا را شکر می‌کنم که آقای مهندس اجازه دادند که همسفران هم بتوانند، مصرف سیگار، قلیان و ناس را درمان کنند. من خودم مصرف‌کننده قلیان بودم؛ گاهی هم سیگار مصرف می‌کردم و از روی جهل و نادانی خودم شروع به این کار کرده بودم، اوایل این کار را تفریحی انجام می‌دادم؛ ولی در ادامه مصرف من زیاد شد و در کنارش از سیگار هم استفاده می‌کردم، همیشه فکر می‌کردم که قلیان تخریب و ضرری ندارد؛ اما از وقتی‌که وارد کنگره شدم و سی‌دی سیگار را گوش دادم و با آموزش‌هایی که از راهنمایم گرفتم، متوجه شدم که ای‌کاش سیگار مصرف می‌کردم؛ چون قلیان رطوبت دارد، روی دیواره‌های رگ‌ها رسوب می‌کند و تخریب زیادی ایجاد می‌کند و یک باور اشتباه دیگر هم این بود که فکر می‌کردم؛ چون ورزش می‌کنم، اصلاً روی من تأثیر نمی‌گذارد. من وقتی‌که وارد کنگره شدم و در لژیون قرار گرفتم؛ چون قلیان مصرف می‌کردم و جسم من تخریب داشت، سفر خوبی نداشتم تا اینکه وارد سفر ویلیام شدم و جسم من بازسازی شد؛ آن موقع بود که آموزش‌ها را دریافت می‌کردم و این باعث رشد من شد. دو سال بود که وارد کنگره شده بودم؛ ولی اصلاً متوجه صحبت‌های راهنمایم نمی‌شدم، اصلاً از سفر اولم هیچ‌چیز یادم نیست؛ چون ذهن من قفل بود و متوجه نمی‌شدم.

یکی از باورهای غلطی که امروز افراد نوجوان به‌طرف سیگار کشیده می‌شوند، سیگارهای الکترونیکی است و فکر می‌کنند، این سیگار برایشان خیلی خوب است؛ در‌صورتی‌که نیکوتین سیگارهای الکترونیکی به‌صورت مایع است و تخریبشان خیلی بیشتر از سیگارهایی است که در بازار وجود دارد. افراد وقتی وارد سفر می‌شوند؛ آن موقع متوجه می‌شوند که چه آسیب‌هایی به جسم خود وارد کرده‌اند. تخریبی که قلیان روی من گذاشت، یکی سیستم خواب من بود، خیلی کلافه بودم؛ وقتی وارد لژیون شدم، با سه‌ماه سازگاری، خواب من تنظیم شد، شب‌ها دقیقاً ساعت ۱۰ می‌خوابیدم، ۶ صبح از خواب بیدار می‌شدم، به‌تدریج تغذیه من تنظیم و اخلاقم خوب شد. مادر همیشه در خانواده الگو است و من الگوی خوبی برای فرزندانم نبودم؛ وقتی‌که قلیان می‌کشیدم، بچه‌ها هم در کنار من بودند و آن‌ها هم می‌خواستند که استفاده کنند، من می‌گفتم که قلیان خوب نیست و آن‌ها می‌گفتند؛ اگر خوب نیست، چرا خودت استفاده می‌کنی و من واقعاً جوابی نداشتم. خدا را شکر که با آموزش‌های کنگره توانستم، درمان شوم و آموزش‌های لازم را در اختیار فرزندانم بگذارم. کنگره مسیری را به من نشان داد که باید چه‌کاری را انجام بدهم و به‌واسطه خدمتی که انجام می‌دهم و آموزش‌هایی که می‌گیرم، بتوانم، حال خودم و اعضای خانواده‌ام را خوب کنم و به حال خوش برسیم.

اهدای لوح سپاس توسط نگهبان لژیون سردار

مرزبانان کشیک: همسفر آسیه و مسافر رضا
تایپیست: همسفر آزاده رهجوی راهنما همسفر مهرو (لژیون سوم)
ویرایش: همسفر معصومه دبیر سایت
عکاس و ارسال: همسفر مهتاج نگهبان سایت

همسفران نمایندگی اردستان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .