English Version
This Site Is Available In English

نیکوتین در عرض ۷ ثانیه به مغز می‌رسد.

نیکوتین در عرض ۷ ثانیه به مغز می‌رسد.

تعدادی از رهجویان لژیون نهم از نمایندگی رودکی در باب دستور جلسه(دخانیات، سیگار، قلیان...) چنین نوشتند:

سلام دوستان مبینا هستم همسفر 

سیگار، مادر اعتیاد به مواد مخدر محسوب می‌شود. مصرف دخانیات نه فقط اعتیاد جسمانی، بلکه اعتیاد روانی را نیز ایجاد می‌کند. نیکوتین ماده شیمیایی روان گردان و اعتیادآور موجود در سیگار است. این ماده به وسیله‌ی سیگار کشیدن به درون ریه‌ها وارد می‌شود و در عرض ۷ ثانیه به مغز می‌رسد. بسیاری از خانواده‌هایی که با مصرف دخانیات در میان فرزندشان مواجه هستند، احتمال مصرف الکل یا مواد مخدر را توسط آنان در آینده را نمی‌دهند. آقای مهندس فرمودند: کسی که مصرف سیگار دارد همچنان پرچم اعتیادش بالا است و این را در چهره مسافرانی که درمان شده‌اند ولی سیگار مصرف می‌کنند می‌شود دید و شادابی که یک سفر دومی بعد از درمان سیگار دارد در چهره آن شخص نمی‌توان دید و در واقع سفر دومی به حساب نمی آید. در سی‌دی سیگار و جایگزینی آقای مهندس انسان را به یک درخت تشبیه می‌کند که ریشه آن جهان‌بینی و تنه آن جسم و شاخ و برگ آن روان انسان و میوه‌های آن درخت، شخصیت انسان را می‌سازد و برای درمان سیگار باید ریشه آن درخت درمان شود، یعنی جهان‌بینی. نیکوتین اثرش فرّار است و وارد جریان خون می‌شود و یک ربع الی بیست دقیقه بعد اثرش از بین می‌رود و شخص دوباره باید سیگار بکشد به همین دلیل نیکوتین جای خودش را محکم می‌کند و جزو بافت می‌شود، نیکوتین سبب ترشح فوری آدرنالین می‌شود، مصرف سیگار باعث بیماری‌های قلبی، سکته مغزی، سرطان ریه، سرطان حنجره، بیماری‌های عروق و... می‌شود. نیکوتین خاصیت سرطان‌زایی دارد چرا که جلوی عملکرد طبیعی بدن به منظور دفع سلول های آسیب دیده که ممکن است در آینده سرطانی شود را می‌گیرد و به خاطر وابستگی شدید کنار گذاشتن آن سخت است. اعتیاد همزمان با مواد مخدر و نیکوتین باعث بالا رفتن خطراتی می‌شود و احتمال ابتلا به انواع مختلف بیماری‌ها را زیاد می‌کند. الکل، مواد مخدر، نیکوتین خاصیت بیوشیمی دارند که می‌توانند از سد خونی مغز و یا مویرگ‌هایی‌ که خون به مغز می‌رساند عبور کنند و وارد مغز شوند و به این ترتیب روی کار مغز اثر مستقیم می‌گذارند و خلق و خوی انسان را عوض می‌کنند بنابراین مغزی که مواد و الکل و نیکوتین مصرف می‌کند ساختار بیوشیمی آن تغییر کرده است.

 سلام دوستان سوسن هستم همسفر 

اعتیاد به سیگار مسئله کوچکی نیست و یا قلیان، ما همیشه فکر می‌کردیم که مواد مخدر مضر و خطرناک می‌باشد و هیچ وقت فکر آن را نمی‌کردیم که سیگار هم به اندازه مواد مخدر خطرناک و کشنده باشد؛ اگر یک مصرف کننده سیگار و قلیان بخواهد به صورت سقوط آزاد کنار بگذارد بسیار کار خطرناکی می‌باشد و باعث سکته می‌شود. همانگونه که در بدن ما نیکوتین به صورت طبیعی و در بدن ما وجود دارد و ترشح می‌کند و اگر به مرور زمان و با مصرف سیگار دیگر بدن ما قادر نیست تولید کند در نتیجه از بیرون باید وارد بدن ما بشود. من چندین سال بیشتر در یک مصاحبه تلویزیونی صحبت‌های یک روانشناس را گوش می‌کردم که می‌گفت: مردم نمی‌دانند که چقدر سیگار می‌تواند خطرناک باشد‌ فکر می‌کنند که فقط مواد مخدر است که خطرناک و باعث مرگ می‌شود و فکر می‌کنند سیگار به هیچ عنوان خطر‌ناک نمی‌باشد و آن را جدی نمی‌گیرند. جناب مهندس می‌فرماید: من هم مثل خیلی از دوستان دیگر در سال ۹۱ سفر خود را برای درمان سیگار شروع کردم و در ۲۵ مرداد ماه سال ۹۲ به درمان و رهائی از سیگار رسیدم. از آن زمان تاکنون نزدیک به ده هزار نفر از اعضای کنکره ۶۰ موفق شدند اعتیاد خود به سیگار درمان کنند و به رهایی از سیگار برسند. سیگار در حال حاضر یکی از خطرناکترین آنتی ایکس است که بشر با آن دست و پنجه نرم می‌کند. به امید رهایی انسان‌ها از هر گونه سیگار و مواد مخدر به امید آن روز.

سلام دوستان الهام هستم همسفر 

سیگار ماده‌ای بسیار مخرب است که حاوی چهار هزار و هفتصد نوع سم می‌باشد که یکی از آنها برای نابودی جسم انسان کافی است. مواد اصلی سیگار، قطران نیکوتین و منواکسیدکربن است. نیکوتین ماده‌ای است که بسیارسریع عمل می‌کند سریع هم اثرش از بین می‌رود. و به محض خاموش کردن سیگار در بدن سطح نیکوتین به سرعت پایین می‌آید و فرد سیگاری برای حفظ تعادل خود روزی حداقل بیست نخ سیگار می‌کشد. هر ده پک که به سیگار زده می‌شود جداره مسیر هوایی انسان تا پنجاه درصد تنگ می‌شود. بر روی پاکت سیگار مضر بودن آن را بر سلامتی انسان یادآوری می‌کند؛ ولی چطور می‌شود که انسان با وجود دانستن این مسئله روزی چند بسته سیگار مصرف می‌کند.مصرف سیگار هم مانند مواد مخدر ممکن است در ابتدا به خاطر لذت و از روی ناآگاهی باشد؛ ولی در ادامه نیکوتین موجود در سیگار از سد خونی مغز عبور می‌کند و وارد سیستم مغز شده و سپس به جایگزین ماده‌ای به نام nad در بدن که پایه نیکوتینی دارد و یک واسطه برای تولید انرژی در بدن می‌باشد و کم کم چشمه نیکوتین بدن خشک می‌شود و نیکوتین سیگار جایگزین آن در مغز می‌شود و بدن به آن نیازمند می‌شود.درمان سیگار هم مثل درمان مواد مخدر باید در سه قسمت جسم، روان و جهان‌بینی انجام بگیرد. یعنی باید دیدگاه و تفکرات فرد تغییر پیدا کند و به یک بیداری و هوشیاری که او را از خطرات و اثرات مخرب سیگار آگاه کند برسد. در کنگره ۶۰ درمان سیگار هم مانند درمان اعتیاد از راه صحیح و درست انجام می‌گیرد و برای کسانی که درمان اعتیاد می‌کنند سفر سیگار هم الزامی است و به شخصی که درمان اعتیادش را تمام کرده ولی همچنان به مصرف سیگار خود ادامه می‌دهد اجازه انجام هیچ خدمتی داده نمی‌شود؛ چون درمان اعتیاد با درمان سیگار کامل می‌شود.

ویرایش و ارسال مطلب: همسفر اعظم دبیر سایت

نمایندگی همسفران رودکی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .