English Version
This Site Is Available In English

کاوشگر و جستجوگر واقعی باشیم

کاوشگر و جستجوگر واقعی باشیم

جلسه یازدهم از دوره ‌ پانزدهم سری کارگاه‌های آموزشی مسافران و همسفران نمایندگی جواد گلپایگان، به استادی ایجنت محترم مسافر ابوالفضل، نگهبانی مسافر منصور ودبیری مسافر مسعود با دستورجلسه ( وادی سوم وتآثیر آن بر روی من)پنج‌شنبه ۸خرداد ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

 سلام دوستان ابوالفضل هستم، یک مسافر

از نگهبان جلسه تشکر می‌کنم که اجازه خدمت در این جایگاه را به من دادند.

از طرف گروه مرزبانی و ایجنت از تمام مسافران و همسفران شعبه جواد گلپایگان تشکر می‌کنم که در جشن دیده‌بان بسیار پرشور حاضر شدند. و این حضور نشان دهنده بلوغ یک شعبه است ؛ زیرا اعضای شعبه یاد گرفتند که زیبایی‌های زندگی را ببینند. 

به خاطر داشته باشیم اگر قرار است در کنگره ۶۰ خدمتی را بر عهده بگیریم باید سعی کنیم به بهترین شکل ممکن آن را انجام دهیم و به طور کامل شرایط آن را یاد بگیریم. اگر کسی از خدمتگزاران به شما تذکری می‌دهد این تذکر به این معنا نیست که قرار است مچ‌گیری کند ؛ بلکه برای دست گرفتن و یاد دادن است.

وادی سوم به ما می‌آموزد اگر ما مسئولیتی را بر عهده می‌گیریم باید روش انجام آن را هم بلد باشیم، به طور مثال اگر در جایگاه مهماندار، میکروفون گردان و غیره قرار می‌گیریم باید بدانیم مسئولیت آنها چیست در غیر این صورت این جایگاه برای ما بارآموزشی ندارد؛ در نتیجه هدف و نیت ما باید از نوع خدمت مشخص باشد.

جناب آقای مهندس می‌فرمایند :هنگامی که راجع به دستور جلسه صحبت می‌کنید باید از تاثیر آن روی من بگویید و زیرا نیازی نیست که ما یک جمله از یک نویسنده یا شاعر دیگری بگوییم ؛ همچنین با خود تصور نکنیم که اگر مشارکت کردیم ممکن است حرف‌های من در مشارکت تکراری باشد ؛ زیرا گاهی یک سفر اولی ممکن است یک مطلب را متوجه نشده باشد و با تکرار مطلب را درک کند؛ همچنین سعی کنیم در مشارکت‌ها مدت زمان را در نظر بگیریم و طولانی مشارکت نکنیم؛ زیرا از حوصله افراد خارج می‌شود.

من هم مانند همه افراد دیگر با انواع مشکلات مالی، اقتصادی، روحی، روانی ، خانوادگی و جسمی وارد کنگره ۶۰ شدم، اما این مشکلات را نمی‌دیدم و نمی‌پذیرفتم که ممکن است خویش خویشتن عامل اصلی این مشکلات باشد. منظور از خویش خویشتن خودشناسی است و خودشناسی به این معناست که آیا من خود را می‌شناسم آیا می‌دانم که در چه مرحله‌ای از زندگی قرار دارم. روزهای اول متوجه نبودم که اگر دچار مشکلات روحی و اقتصادی هستم در واقع این مشکلات بذر اشتباهاتی بود که در زمان گذشته کاشته بودم، اما امروز می‌دانم که اگر در زمان گذشته مشکلات زیادی را تحمل کردم به خاطر این بود که امروز به این شناخت برسم.

هنگامی که می‌خواستم از مسیر ضد ارزش‌ها برگردم متوجه شدم که وادی سوم یکی یکی به سوالات من پاسخ می‌دهد. این وادی می‌گوید ما با شروع زندگی برای خود آغازی تازه داریم، یعنی هرچه در زمان گذشته خراب کرده‌ای حال باید آن را درست کنی؛ زیرا زندگی هنوز هم ادامه دارد.

اگر کاوشگر و جستجوگر واقعی باشیم پاسخ تمام سوالات ما در وادی سوم است.

هنگامی که در وادی سوم می‌گوید ما برای خود آغازی تازه داریم، منظور آغازی است که برای ما صلح، آرامش و آسایش دارد ؛ یعنی ابتدا من باید به سلامتی برسم منظور از سلامتی این است که اعتیاد نداشته باشم و سیگار نکشم و اضافه وزن نداشته باشم تا بتوانم به صلح و آرامش برسم.

صلح، آسایش و آرامش یکی از اهداف بلند مدتی است که در سفر دوم باید به آن پرداخت؛ البته بخشی از آن در سفر اول قابل حل است.

امیدوارم همه ما روزی بتوانیم مانند اصوات موسیقی در عالم خود بدرخشیم. ما که روزی تبدیل به نیروهای از دست رفته شده بودیم حالا مانند یک آهنگ خوش صوت بدرخشیم.

در انتها به خاطر داشته باشیم اگر خود ما کاوشگر نباشیم هیچ وقت به موضوع واقعی نمی‌رسیم ،حتی اگر بزرگترین راهنماها را داشته باشیم اما اگر خود تلاش نکنیم تا هدف وادی‌ها را درک کنیم؛ هیچگاه به نتیجه نخواهیم رسید. ما باید تفکر کنیم تا مبدا را بشناسیم که این تفکر از کجا شروع می‌شود و به کجا ختم می‌شود.

 

تایپ و ویرایش مسافر رضا لژیون هفتم

عکس مرزبان خبری مسافر جواد 

تنظیم و ارسال مسافر محمد لژیون سوم 

مسافران و همسفران نمایندگی جواد گلپایگان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .