English Version
This Site Is Available In English

جهان‌بینی را در زندگی خود کاربردی کنیم

جهان‌بینی را در زندگی خود کاربردی کنیم

استاد امین می‌گویند: جزوه جهان بینی ۱و۲ زندگی من را از یک جهانی وارد یک جهان دیگری کرد و من را از یک آدم بسته که مسائل را از یک زاویه خاصی نگاه می‌کرد و خودش به تفکر خودش افتخار می‌کرد با این تفکر غلط، دوران نوجوانی و جوانی را سپری کردم و جزوه جهان‌‌بینی این را برایم باز کرد که زندگی زوایای دیگری دارد و من را از آن شرایط نجات داد.
انسان تا دچار مشکل و مصیبت و رنج نشود به دنبال چاره و درمان نمی‌آید دلیلی هم ندارد بیاید؛ زیرا زندگی روی روال و روتین است به قول خواجه عبدالله انصاری که می‌گوید: من چه می‌دانستم که مادر همه شادی‌ها رنج است .
وقتی رنج به وجود می آید انسان دنبال استاد و راهنما می‌گردد و حرف شنوی پیدا می‌کند انسان رنجدیده گوش شنوا دارد و حاضر به پذیرفتن است و این پذیرفتن و گوش کردن باعث تغییر می‌شود، رنج و تلخی زندگی و تجربه برای انسان مانند گنج می‌ماند.
منیت آن چیزیست که انسان خودش را در جایگاه بالاتر حس می‌کند و همین امر باعث می‌شود که نتواند از دیگران و یا جمع لذت ببرد؛ زیرا منیت باعث فاصله و دوری دیگران می‌شود.

نقطه شروع جهان‌‌بینی از اینجا بود که فهمیدم دانش در درون خود ماست، تمام چیزی که شما در این جهان می‌بینید همه آنها را در درون خود داریم فقط باید بگردیم و پیدا کنیم. ما باید تفکر کنیم، آموزش ببینیم، شاگردی کنیم، گوش به فرمان باشیم، باید چشم گفتن را یاد بگیریم چشم واقعی بگوییم و عمل کنیم.
دو مؤلفه‌ مهم در زندگی: سکون یا حرکت.
سکون خواست نیروهای تاریکی و بازدارنده است. حرکت با جهان و آفرینش همسو است. نیروهای بازدارنده سکون را به وجود می‌آورند. نیروهای الهی حرکت را به وجود می‌آورند در هنگام حرکت زیباترین تصاویر را می‌بینید کوه‌ها، رودخانه‌ها، حرکت ابر و نسیم را با تمام وجود لمس می‌کنید. اگر سخت‌کوش نباشند و تلاش نکنند و پدر و مادر‌ها خدمتکاران دربست فرزندان باشند و دائما امکانات برایشان فراهم کنند و به آن‌ها سرویس بدهند به جن درون فرزندان خود خدمت می‌کنند و اگر یک‌روز این کارها را نکنید ببینید چگونه روبروی شما قرار می‌گیرند.

پدر و مادر باید به فرزندان آموزش بدهند سختی‌ها را تجربه کنند تا بفهمند پدر چگونه یک خانواده را اداره می‌کند و از پس مخارج آن برمی‌آید، مادر چگونه تمام کارهای خانه را انجام می‌دهد. به بچه ها باید قدردانی کردن، روش درست زندگی کردن، احترام گذاشتن را یاد بدهیم نه اینکه گلادیاتور تربیت کنیم. بچه‌ها را تک‌ بعدی تربیت نکنیم. اگر دوست را دشمن نکردی، دشمن را دوست کردی جهان‌بینی آنجاست.
اگر استاد یا راهنما چیزی گفت و شما بلافاصله گفتید چشم آنجا جهان‌بینی را یاد گرفته‌اید. کتاب ۶۰ درجه می‌گوید: علم، هنر و کتاب خداوند همان مفهوم جهان‌بینی است باید هر سه را فرزندانمان یاد بگیرند، هم رشته هنری یاد بگیرند هم در علم توانا شوند، هم در جهان‌بینی توانا شوند، خدمت را از پدر و مادر یاد بگیرند. پدر و مادر نقش خود را با خدمتکار جابجا نکنند؛ زیرا آن‌ها نقش معلم را دارند. امیدوارم همه ما بتوانیم جهان‌بینی را در زندگی خودمان کاربردی کنیم.

منبع: سی‌دی «علم زندگی» از استاد امین دژاکام
نویسنده: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر شبنم (عضو لژیون سردار)
رابط‌خبری: راهنما همسفر ملیحه (عضو لژیون سردار)
ارسال:همسفر فاطمه راهنمای تازه‌واردین، نگهبان سایت
همسفران نمایندگی الیگودرز

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .