English Version
This Site Is Available In English

وادی‌ها سرشار از عشق و آگاهی

وادی‌ها سرشار از عشق و آگاهی

از خداوند مهربان بسیار سپاسگزارم که در مسیر کنگره قرار دارم و در حال دریافت آموزش هستم. هر کدام از وادی‌ها برای من سرشار از عشق و آگاهی‌ است. قبل از ورودم به کنگره، نمی‌دانستم چگونه باید با مشکلات برخورد صحیح داشته باشم. همیشه توقع داشتم اطرافیانم دست به دست هم دهند و مشکلاتم را حل کنند؛ اما گاهی نه تنها مشکلم حل نمی‌شد، بلکه اوضاع بدتر هم می‌شد؛ زیرا نمی‌دانستم چگونه باید درست عمل کنم. نمی‌فهمیدم که اول باید تفکر کنم که چرا این مشکل به‌وجود آمده و سپس برای حل آن اقدام کنم. به‌محض بروز مشکلی، سریع ناراحت و مضطرب می‌شدم و نقطه تفکرم کور می‌شد. انتظار داشتم خداوند سریع مسئله را برایم حل کند و اگر نمی‌شد آزرده خاطر می‌شدم.

زمانی وارد کنگره شدم، راهنمایم آرام‌آرام به من آموزش داد که نباید در برابر مشکلات فوراً دگرگون شوم و دست‌وپایم را گم کنم، بلکه ابتدا باید بنشینم، فکر کنم که چرا و چگونه این مشکل به‌وجود آمده و سپس برای حل آن حرکت کنم. او همیشه به من راهکار می‌داد؛ اما می‌گفت تصمیم نهایی را باید خودم بگیرم. چگونه می‌توانم سپاسگزار خداوند نباشم. زمانی‌که در مسیری قرار گرفتم که راهنمایی سر راهم قرار داده که بدون هیچ منتی و با عشق، تمام آموزش‌های خود را در اختیارم می‌گذارد؟ زمانی به کنگره آمدم، فهمیدم که هیچ نمی‌دانستم و فقط فکر می‌کردم که می‌دانم؛ زیرا اگر واقعاً می‌دانستم، مشکلاتم به این شکل به‌وجود نمی‌آمد و بیشتر از گذشته متوجه شدم که چه‌قدر به آموزش نیاز دارم. اکنون که فرصتی برایم پیش آمده وظیفه دارم بپذیرم و فقط دریافت کنم.

آقای مهندس می‌فرمایند: «زمانی برای حل مشکلاتتان شروع به حرکت می‌کنید، از نیروی غیب هم برای شما کمک می‌آید». من این را کاملاً تجربه کرده‌ام. زیرا در وهله اول باید بپذیرم که خودم باعث به‌وجود آمدن مشکل شده‌ و خواستار حل آن باشم. در کنگره آموختم که خواستن بسیار مهم است؛ چرا که اگر خواسته‌ای نباشد، تلاشی هم صورت نمی‌گیرد. درست مانند مسافران که در اوج تاریکی اعتیاد بودند و نمی‌توانستند از بند این تاریکی رها شوند؛ زیرا نمی‌خواستند بپذیرند که مصرف‌کننده هستند و خواستار درمان شدن نبودند. به همین دلیل روز به روز بیشتر در اعماق این چاه تاریک فرو می‌رفتند؛ اما کنگره به آن‌ها آموخت که بپذیرند مصرف‌کننده هستند و از گفتن آن واهمه‌ای نداشته باشند؛ باید خواسته درمان داشته باشند تا بتوانند از شر این غول بی‌شاخ‌ و دم نجات یابند و به رهایی برسند.

تایپ: همسفر نگار رهجوی راهنما همسفر محدثه(لژیون پنجم)
ویراستار: همسفر آزاده رهجوی راهنما همسفر مرضیه(لژیون اول) دبیر سایت
ارسال: همسفر زهرا نگهبان سایت
همسفران نمایندگی چرمهین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .