English Version
This Site Is Available In English

کنگره مانند نوری به زندگی من تابید

کنگره مانند نوری به زندگی من تابید

جلسه چهاردهم از دوره چهارم جلسات لژیون سردار همسفران کنگره۶۰ نمایندگی حافظ با استادی همسفر حمیده، نگهبانی راهنما همسفر سکینه و دبیری همسفر زهرا با دستور جلسه «وادی سوم؛ باید دانست هیچ موجودی به میزان خود انسان به خویشتن خویش فکر نمی‌کند، و تأثیر آن روی من» روز سه‌شنبه ۶ خرداد ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۴:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

همه وادی‌ها علمی را به انسان آموزش می‌دهند، در وادی اول آموختم با تفکر کردن می‌توانم مشکلات خود را حل کنم، در وادی دوم آموختم بیهوده آفریده نشدم و ما مسئولیتی در هستی داریم، وادی سوم با کلمه باید شروع میشه که من بابد به خویشتن خویشم فکر کنم، خویشتن خویش چیه؟ اگر ما با دقت به درون خودمون بنگریم عظمت بسیاری را درک خواهیم کرد، اگر به توانایی‌ها و قدرت خود پی ببریم، می‌دانیم که مشکلات لعنت خداوند نیستند بلکه رحمت خداوند هستند؛ بنابراین می‌توانیم از مشکلات خود عبور کنیم.

باید بدانیم مسئولیت حل مشکلات با ما است، ما می‌توانیم از نظر مشورتی از دیگران کمک بگیریم؛ اما باید بدانیم بالاترین نقش بر عهده خودمان است، انسان با درک تاریکی‌ها به عظمت روشنایی پی می‌برد. باید دانست نیروی قدرت مطلق ما را کمک خواهد کرد و شکرگزاری را در برابر هدیه‌های با ارزشی که به من عطا کرده را فراموش نکنم مانند نور خورشید، درختان، آب، اکسیژن و... که من بتوانم به سلامتی به سر ببرم؛ بنابراین من نیز باید فرمان‌های الهی را اجرا کنم، فرمان‌ها چه می‌گویند؟ غیبت نکن، قضاوت نکن، فراموش‌کار نباش، به دیگران کمک کن و شکرگزار باش. من در هیچ زمان نمی‌توانم به میزان نعمت‌هایی که خداوند بر من روا داشته جبران کنم؛ زیرا انسان ظرفیت جبران این میزان را ندارد؛ اما می‌توانم با اجرا کردن قوانین الهی و فرمانبردار بودن به میزان بسیار کم جبران کنم. کنگره نیز به من خدمت‌های بسیاری را انجام داده و مانند نور به زندگی من تابیده؛ اولین قدمی که برمی‌دارم باید قبل از شروع جلسه در جلسه حضور داشته باشم، سی‌دی‌های خود را بنویسم و فرمانبردار راهنما باشم.

در نوشتار‌هایی که می‌خوانیم، نوشته شده ما به هیچ گروهی وابسته نیستیم و از نظر مالی به خود متکی می‌باشیم. ما باید از طبیعت الگو بگیریم، زمانی که به تغییر فصل‌ها نگاه کنیم متوجه می‌شویم که خودکار و هوشمندانه این کار هر ساله تکرار می‌شود؛ اما با آمدن فصل نو و بهار اوضاع آرام می‌شود، تغییر فصل‌ها برای انسان نیز رخ می‌دهد مانند دوران قبل کنگره و پس از کنگره که زمستان زندگی من تبدیل به بهاری سرسبز شد.

در ادامه تغییر جایگاه نگهبانی انجام شد و راهنمای‌تازه‌واردین همسفر معصومه به عنوان نگهبان دوره پنجم جلسات لژیون سردار نمایندگی حافظ معرفی شد. ضمن عرض خداقوت به راهنما همسفر سکینه نگهبان دوره قبل و دبیرانشان، برای همسفر معصومه و بیرانشان دوره خدمتی پرباری را از خداوند مهربان طلب می‌کنیم.

 

عکاس: همسفر مریم مرزبان خبری
تایپ و بارگزاری: همسفر زهرا (نگهبان سایت)
همسفران نمایندگی حافظ

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .