English Version
This Site Is Available In English

مصاحبه با ایجنت محترم آقای بهرام

مصاحبه با ایجنت محترم آقای بهرام

به نام آنکه هرچه هست از اوست
گفت و گویی دلنشین با ایجنت محترم شعبه‌ ایران تاکستان، آقابهرام


لطفا به رسم کنگره خودتان را معرفی نمائید ؟


سلام دوستان ،  بهرام هستم،  یک مسافر.

تخریب بیش از بیست سال،  آخرین آنتی ایکس مصرفی تریاک،  شیره به روش dst با داروی  ot به مدت یازده ماه سفر کردم به راهنمایی آقای سجاد از لژیون پنجم هیدج،  رهایی هفت‌سال و هفت ماه.

آیا قبل از کنگره اقدام به ترک اعتیاد داشته اید و نحوه‌ی آشنایی شما با کنگره‌۶۰ به چه شکلی بود ؟


بله من از همان روز اول که مواد مخدر مصرف می کردم به فکر ترک اعتیاد بودم خیلی جاها را امتحان کردم قرص ب۲ و الکل خوردم،  سقوط آزاد رفتم ، کلینیک ترک اعتیاد هم رفتم. هیچکدام موفقیت آمیز نبود و دائما در شبکه‌های اجتماعی و بیرون دنبال قرصی ، چیزی بودم که دو روزه خوب بشوم اما نتیجه‌ای نگرفتم .تا اینکه یکی از دوستانم آمده بود کنگره ۶۰ به من هم این مجموعه رامعرفی کردند .


لطفا ایجنت و وظایفش را برای ما تعریف کنید و تجربه خود را در کنار مرزبانان برای ما شرح دهید ؟


همان طور که آقای مهندس فرمودند، ایجنت یعنی مدیر،  متخصص ، من قبل از اینکه این جایگاه را تجربه کنم نمی‌دانستم من فکر می‌کنم تقریبا نه سال در کنگره تمام تجربه‌هایی که کسب کرده ام یک طرف و این چهارده‌ ماه دوران ایجنتی یک طرف ، واقعا در این جایگاه من پخته شدم وظیفه‌ ایجنت این است که طبق قوانین حرکت کند همه اعضاء را به یک چشم ببیند و نباید فکر کند که رئیس است. ایجنت نظارت دارد و بایستی همه را زیر نظر داشته باشد و کار اجرایی به عهده‌ مرزبانان است ، به راستی که اگر یک ایجنت بخواهد یک شعبه را بچرخاند باید پنج نفر مرزبان خوب باشند، من از گروه مرزبانی راضی هستم بسیار زحمت کشیده اند،  مرزبانی که بعد از پایان دوره خدمتی در کنگره حضور نداشته باشد مشخص می‌شود که به اجبار خدمت کرده است


نظر به اینکه در کنگره۶۰ ابزاری به جزء عشق و محبت برای راهنما وجود ندارد که رهجو را در مسیر درمان نگه ‌دارد چطور می‌شود از این ابزار به بهترین شکل ممکن استفاده کرد ؟


اگر راهنما کامل سی دی بنویسد و وصل به کنگره باشد، این عشق خود به خود به وجود می آید وبه رهجو انتقال پیدا می کند وقتی عاشقی می آید مثل این می‌ماند شما استخری دارید وقتی پُر باشد مجبورهستی باز کنی از یک جایی این آب  برود  این آب باید از یک طرف بیاید و از یک طرف دیگر برود این همان عشق است وقتی عاشق باشی این عشق را به رهجو انتقال می‌دهی راهنمایی که عاشق و خالص باشد و از ته دل تلاش بکند، حرف‌هایش در دل رهجو می‌نشیند رهجویی که منظم و مرتب می آید به خاطر همان عشق است .


اگر فرصت داشتید یک جمله ای روی درب کنگره۶۰ بنویسید چه بود ؟


می نوشتم که به خانه‌ عشاق خوش آمدید ، چون هرکس در کنگره خدمت می‌کند عاشق است .


بین اعضای کنگره اصطلاحی عامیانه وجود دارد، تحت عنوان برجک زدن یا برجک خوردن، آیا شما هم با این مسئله روبه‌رو شده‌اید توضیح دهید ؟


فراوان ، شما فکر کنید ایجنت ، بزرگ یک نمایندگی است،  اگر دیده‌بان برجک نزند، من که نمی‌توانم محکم شوم اصلا برجک خوردن نیاز است، همیشه آقای مهندس می‌فرمایند مشکلات رحمت خداوند است،این اسمش برجک نیست، آموزش است راهنمای من در سفر اول و سفر دوم خیلی برجک من را زد، اگر این کار را نمی‌کرد من الان اینجا نبودم این ها باعث شد من در کنگره ماندگار شوم.


دعایی یا صحبتی در دل دارید بفرمایید ؟


ان‌شاالله از دل نمایندگی تاکستان شعبات دیگری تاسیس شود و بزرگترین آرزویم این است که سالن همسفران به زودی احداث گردد، مسافران و همسفران با هم بیایند هیچ همسفری تنها نیاید و مسافر هم دوشنبه‌ها اسیر نشود.


آقا ولی عزیز شما و همسفرتان هر دو خدمتگزار هستید و راهنمایی هم قبول شده اید، تبریک میگویم ، از شما ممنون هستم بابت وقتی که در اختیارمن گذاشته اید، موفق باشید.

از آقای بهرام ایجنت محترم بسیار ممنون و سپاسگزاریم
وامیدواریم خیر و برکات این خدمت در زندگی‌شان جاری و ساری باشد.

تایپ ، تنظیم و ارسال : مسافر ولی لژیون هفتم

سایت نمایندگی ایران ( تاکستان) 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .