English Version
This Site Is Available In English

مشارکت مکتوب مسافر رامین رهجوی راهنما مسافر کاظم با موضوع:"وادی سوم و تاثیر آن روی من"

مشارکت مکتوب مسافر رامین رهجوی راهنما مسافر کاظم با موضوع:

سلام دوستان رامین هستم یک مسافر.
درک بنده از این وادی اینگونه است که هیچکس به اندازه خود من به خودم فکر نمی‌کند. به عبارت دیگر هیچ کس به اندازه خودم به رفاه، نیازها و خواسته‌هایم فکر نمی‌کند.
خوداندیشی کمک می‌کند تا خود را بهتر بشناسم، ارزش‌ها و باورهایم را شفاف‌تر ببینم و در نتیجه، زندگی‌ای مطابق با آن‌ها را برای خود بسازم.
با درک این مطلب متوجه شدم که در نهایت این خودم هستم که مسئول اصلی زندگی و سرنوشت خویش هستم و باید برای بهبود شرایط زندگی‌ام تلاش کنم. پس باید به نیازها و خواسته‌هایم توجه کنم و یاد بگیرم که میان خواسته‌های معقول و نامعقول فرق گذاشته و قادر به انتخاب باشم، همچنین باید بدانم که هیچ کس دیگر قادر به انجام اینکار نیست حتی اگر خودش بخواهد، فلذا نباید انتظارات غیر واقعی از دیگران داشته باشم. درک این مهم و عمل به آن از سوی دیگر موجب افزایش عزت نفس در من خواهد شد. اما منظور طراح این وادی قطعا این نبوده که احساس کنم هیچ کس به من اهمیت نمی‌دهد خصوصا وقتی‌که در شرایط سخت قرار دارم و من هم نباید این موضوع مهم را بهانه‌ای برای خودخواهی و بی‌توجهی به دیگران قرار بدهم. زیرا این برداشت نادرست منجر به دوری از دیگران و انزوا خواهد شد که می‌تواند مخرب باشد. نکته مهم این است که به خود اهمیت دهیم، اما در عین حال به نیازهای دیگران نیز توجه داشته باشیم و در صورت لزوم به آن‌ها کمک کنیم.

نگارش: مسافر رامین از لژیون یکم
ویرایش: مسافر ایمان از لژیون پانزدهم
تصویر: مسافر ایمان
ارسال: مسافر مرتضی
نمایندگی رضوی مشهد

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .