English Version
This Site Is Available In English

گفتگو با راهنمای محترم مسافر پیام

گفتگو با راهنمای محترم مسافر پیام

"به نام قدرت مطلق الله"

به مورد دستور جلسه "وادی سوم و تاثیر آن روی من" گفتگویی را با راهنمای محترم مسافر پیام تدارک دیده‌ایم، که نظر شما را به آن جلب می‌نمائیم:

 

سلام و عرض ادب خدمت شما راهنمای محترم، لطفاً به رسم کنگره خودتان را معرفی نمایید.
سلام دوستان پیام هستم یک مسافر، آخرین آنتی ایکس، حشیش، تریاک، روش درمان دی اس تی داروی درمان اوتی طول سفر اول یک سال، راهنما جناب آقای محمد جواد زارع رهایی چهار سال و سه ماه رهایی از سیگار چهار سال و سه ماه روش درمان دی اس تی داروی درمان آدامس نیکوتین راهنما جناب آقای محمد جواد زارع ورزش در کنگره بدمینتون.

طبق وادی سوم چگونه می‌توان به صلح و آرامش و آسایش رسید؟
صلح و آرامش با آسایش فرق می‌کند، صلح و آرامش درونی است، یعنی باید از درون متوجه یک سری مسائل شد تا بتوان به حال خوب رسید؛ جهان‌بینی برای این است که ما به آرامش برسیم، ما نمی‌خواهیم خیلی الهی بشویم، تمام انبیا یا بزرگان یا آقای مهندس حرفشان این است که انسان برای اینکه به آرامش برسد باید یک سری مسائل را انجام بدهد مانند تزکیه و پالایش، دوری از ضد‌ارزش‌ها و خدمت کردن به دیگران. اگر بخواهیم به صلح و آرامش برسیم راهش همین است و برای اینکه به این موضوع برسیم ابتدا باید خودمان را بشناسیم.

هر انسانی احتمال دارد خطا کند چون ما به زمین آمده‌ایم که خطا‌هایمان را جبران کنیم و اگر این موضوع را متوجه شوم می‌توانم خیلی از مسائل را در زندگی‌ام حل کنم؛ اما در مورد آسایش، آسایش بیرونی و جزو مسائل مادی است مانند خانه، ماشین، که اگر آنها وجود نداشته باشند خودش یک تاریکی محسوب می‌شود، اعتیاد هم مانند فقر یک تاریکی به حساب می‌آید چون انرژی از انسان می‌گیرد پس اگه می‌خواهم به صلح و آرامش برسم باید اول خودم را بشناسم.

در این وادی منظور از، چون اصوات موسیقی در جهان خود بدرخشید چیست؟
در این وادی گفته می‌شود اگر به طبیعت نگاه و از آن الگوبرداری نمایید، چون اصوات موسیقی در جهان خود می‌درخشید؛ کنگره 60 و صحبت‌هایی که آقای مهندس می‌کنند همه بر مبنای طبیعت است .

آقای مهندس بارها گفته‌اند باید انسان‌ها قوی شوند و به جایگاهی برسند که به دیگران نیاز نداشته باشند زیرا در نظام طبیعت ضعیف همیشه پایمال است. کسانی که از نظر مالی درآمد خوبی ندارند جزو قشر ضعیف محسوب می‌شوند و معمولاً در رنج به سر می‌برند و اما موضوع زمان، روش دی‌اس‌تی الگوبرداری از طبیعت است، یک میوه باید به وقتش برسد و اگر زودتر بچینید کال هست و اگر دیرتر بچینید له می‌شود و از بین می‌رود، گندم و جنین نیز همینطور و طبق این الگو روش دی‌اس‌تی به وجود آمد و امروزه باعث شده هزاران نفر به حال خوش برسند، یک سری موسیقی‌ها هستند که روح انسان را جلا می‌دهد مثلا شخصی در یک گوشه‌ای از دنیا یک قطعه موسیقی درست کرده است که انسان ها با گوش دادن به این قطعه احساس آرامش می‌نمایند.

وقتی به آقای مهندس نگاه می‌کنیم می‌بینیم که در یک منطقه در تهران در یک زیرزمین یک سری مطالب را مطرح می‌کنند که همین مطالب در کنگره بین المللی آمریکا در مقالات معتبر چاپ می‌شود و ایشان را به عضویت افتخاری سرطان سینه دنیا درمی‌آورند.

چرا باید یک مسافر مسئولیت درمان خود را بپذیرد؟ 
چون چاره‌ایی ندارد و اصلاً انتخابی ندارد، چون هیچ‌کس نمی‌تواند بار درمان او را به دوش بکشد، همان‌طور که در قرآن آمده هیچ نفسی نمی‌تواند بار نفس دیگری را به دوش بکشد. من وقتی چیزی را خراب کردم باید خودم آن را درستش کنم، وقتی به دنبال نشئه‌بازی و خوش‌گذرانی می‌رفتم باید فکر الآنم را می‌کردم. موضوع خیلی روشن است و اگر بخواهم مسئولیت درمانم را گردن خدا بیندازم درمان نمی‌شوم، در وادی هم آمده که انسان اگر خودش جستجو نکند و با کاوشگران ماهر هم هر چقدر بنشیند به موضوع واقعی نخواهد رسید. آنها نمی‌توانند کاری برای من انجام دهند، کسی که باید پله کم کند یا خیلی از مسائل را آموزش بگیرد من هستم.

وادی سوم چه تاثیری روی زندگی شما داشته است؟
اگر مسئولیت کار و زندگی خودم را بپذیرم احدی نمی‌تواند به من بدی کند، هیچ‌کس نمی‌تواند به من آسیب برساند مگر اینکه خودم این اجازه را به او بدهم، حتی جایی هم که فکر می‌کنم همه یک بلایی سر من آورده‌اند باز هم خودم باعث و بانی آن هستم. بنابراین اگر مشکلاتی وجود دارد مقصرش خودم هستم و می‌توانم حلش کنم منتها باید بپذیرمش؛ اول باید مشکلات را بپذیرم و سختی‌هایش را با جون و دل پذیرا باشم، برای درست کردن همیشه باید زمان بیشتر و هم سختی بیشتری را تحمل کرد، خراب کردن آسان است ولی درست کردن سخت است، این موضوع باعث شد که من از هیچ کس توقع نداشته باشم و دستم را روی زانوی خودم بگذارم و زندگی خودم را پیش ببرم و در صراط مستقیم حرکت کنم و می‌توانم از نظر و مشورت افراد صالح استفاده کنم، این تاثیری است که وادی سوم بر من داشته و تا الان سعی کردم رعایت کنم و الحمدالله در یک آسایش، آرامش و صلح نسبی هستم.

تهیه و تنظیم: گروه سایت نمایندگی حسنانی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .