English Version
This Site Is Available In English

این وادی با کلمه باید شروع میشود و باید هم یک کلمه تاکیدی و الزامی است

این وادی با کلمه باید شروع میشود و باید هم یک کلمه تاکیدی و الزامی است

جلسه ششم از دور دوازدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی نمایندگی ایران کنگره۶۰ با استادی مسافر محمدرضا ، نگهبانی مسافر بیژن و دبیری مسافر پیمان با دستور جلسه " وادی سوم و تاثیر آن روی من " یکشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:
سلام دوستان، محمد رضا هستم، یک مسافر.

ابتدا از راهنمای بسیار خوبم آقا بهرام تشکر میکنم که اجازه دادند در این جایگاه بشینم و آموزش بگیرم، بعد از ایجنت محترم آقا منوچهر تشکر میکنم و همچنین مرزبان های محترم که اینجا دارند،  زحمت میکشند و به نگهبان و دبیر محترم هم خداقوت عرض میکنم.

دوستان من در وادی اول یاد گرفتم که باتفکر ساختار ها آغار میشود بدون تفکر هر آنچه هست رو به زوال است،  بعد در وادی دوم آموختیم هیچ مخلوقی جهت بیهودگی قدم به حیات نمی‌گذارد هیچ کدام از ما به هیچ نیستیم حتی اگر خود به هیچ فکر کنیم .
حالا که امروز دستور جلسه وادی سوم و تاثیر آن روی من است وادی سوم میگوید باید دانست هیچ موجودی به اندازه خود انسان به خویشتن خویش فکر نمیکند،  دوستان این وادی با کلمه باید شروع میشود و باید هم یک کلمه تاکیدی و الزامی است، یعنی تاکید می‌کندکه خود انسان است که میتواند مشکلات خود را حل کند من مسافر که برای درمان آمدم فقط خودم میتوانم مشکلات خودم را حل کنم اینطور نیست که مشکلات و مسولیتم را بر عهده‌ی دیگران بگذارم.

در کتاب عشق (چهارده وادی برای رسیدن به خود)  میگوید که اگر خود انسان جست و جو نکند حتی اگر با اندیشمندان همنشین باشد باز هم نمی‌تواند به هدف ویا آن موضوع برسد پس به این نتیجه میرسیم که من باید خودم مشکلات و نواقص خودم را حل کنم، تلاش کنم و از دیگران توقع زیادی نداشته باشم،  این وادی بالاترین نقش بازی رابه خودم میدهد،  از دیگران هم میتوانم کمک یا مشاوره بگیرم ولی بار اصلی باید به دوش خودم باشد،  در غیر این صورت چون نمیتوانم کاری انجام دهم اعتماد به نفسم را از دست خواهم داد و در حل مسائل و مشکلات زندگی احساس ضعف میکنم بعداز رهایی میخواهم مشکلاتی که زمان مصرف داشتم را در مدت کوتاهی حل کنم.

آقای مهندس میفرمایند قرار نیست یک روزه تمام مشکلاتمان را حل کنیم چون این مشکلات و اعتیاد را طی چندین سال به وجود آورده ایم.
  من مصرف موادم را در سال ۱۳۷۳شروع کردم و در سال ۱۳۸۰ اجبار به مصرف شدم،  پس باید همانطور که پله پله به بالا رفتم باید همان طور هم ذره ذره به پایین بیایم و در مورد درمان اعتیاد هم باید زمان را در نظر بگیریم که مدت ۱۰ الی ۱۱ماه وقت لازم است .
از اینکه باسکوتتان به صحبت های من توجه کردید ممنونم.

جلسه مرزبانی با ایجنت محترم

لژیون ویلیام راهنما مسافر حامد


لژیون ویلیام راهنما مسافر جهان

مرزبان کشیک :  مسافر سعید
تایپ و عکس :  مسافر وحید لژیون چهارم
ویراستاری :  مسافر ولی لژیون هفتم
تنظیم و ارسال : مسافر محمد لژیون یکم
سایت نمایندگی ایران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .