English Version
This Site Is Available In English

طبیعت کلید مسیر اصلی را نشان می‌دهد

طبیعت کلید مسیر اصلی را نشان می‌دهد
  • به نام قدرت مطلق الله
  • باید دانست هیچ موجودی به میزان خود انسان به خویشتن خویش فکر نمی‌کند.
  • این وادی نوید آغاز راهی برای رسیدن به سلامتی، صلح، آرامش و آسایش را می‌دهد و انسان را تشویق می‌کند تا با نگاهی به طبیعت کلید مسیر اصلی خود را بیابد. همچنین می‌آموزاند که بالاترین نقش در حل مشکلات بر عهده‌ خود ماست و می‌بایست با تفکر، سعی، تلاش و امیدواری راه‌ حل مسائل به‌ ظاهر لاینحل را بیابیم.
  • وادی سوم تأکید دارد که مشکلات جسمی، روحی، روانی، اقتصادی و سایر مشکلاتی که اکنون درگیر آن‌ها هستیم، نتیجه‌ عملکرد نادرست گذشته‌ ماست. اما نباید گفت: «خود کرده را تدبیر نیست»؛ بلکه لازم است از این پس با تفکر و تدبیر قدم‌ به‌ قدم در جهت حل این مشکلات حرکت کنیم.
  • در این مسیر ضروری است که نیروهای خود و همچنین نیروهای بازدارنده و تخریبی را به‌خوبی بشناسیم و بدانیم که گاهی پیوسته در معرض القاء یا الهام پیام‌های منفی از سوی شیطان قرار داریم. در چنین شرایطی بهتر است از دیگران انتظار نداشته باشیم و با امیدواری دست از تلاش برنداریم؛ چرا که ناامیدی جز غم و اندوهی که مانند موریانه وجود انسان را از درون می‌خورد ارمغانی نخواهد داشت.
  • پس مسئولیت زندگی خود و تمامی سختی‌های آن را بپذیریم. با تفکر و تدبیر در جهت حل مشکلات گام برداریم و از مشورت با انسان‌های صالح بهره بگیریم؛ اما تصمیم نهایی را خودمان اتخاذ کنیم.
  • نویسنده: آقای محسن حسینی راهنمای لژیون ۲۵ نمایندگی شیخ‌بهایی اصفهان 

 

  • تهیه و تایپ: مسافر امیر (لژیون۱۰)
  • تنظیم و ارسال: مسافر حمزه

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .