English Version
This Site Is Available In English

نظام هستی بر مبنای اضداد است

نظام هستی بر مبنای اضداد است

دنیا و نظام هستی بر مبنای اضداد است. ما می‌گوییم نه جنگ باشد نه بیماری، هیچ چیز منفی‌ نباشد. تا قبل از کنگره فکر می‌کردم اگر این‌طور باشد چقدر زندگی لذت‌بخش می‌شود؛ اما امروز فهمیدم که دنیا بر مبنای اضداد هست و اگر بدی‌ها نباشند ما هیچ درکی از خوبی نداریم، اگر نفرت نباشد درکی از عشق نخواهیم داشت. چرا می‌گویند به ذات خداوند فکر نکنید به چیزی نمی‌رسید؟ چون ضد خدا نیستیم؛ حتی شیطان مخلوق خداوند است، ضدش نیست. سیری موقعی هست که گرسنگی باشد، سلامتی را وقتی تشخیص می‌دهیم که مریضی باشد؛ پس همه چیز بر مبنای اضداد استوار شده است، ما باید درکش کنیم.

همه انسان‌ها متفاوت هستند و نمی‌شود همه خوب باشند. انسان‌‌ها به سه دسته تقسیم می‌شوند: عده‌ای که تسلیم خداوند هستند، «السّابقونَ السّابقونْ اولئکَ الْمِقَربونْ» دروغ نمی‌گویند، کم‌فروشی نمی‌کنند و تسلیم خدا هستند. گروهی هم هستند که نه خداوند و نه آخرت، هیچ چیز را قبول ندارند. گروه دیگر هم تردید دارند و نمی‌توانند راه را از چاه تشخیص دهند. تسلیم خداوند این نیست که همیشه در حال عبادت باشیم. ما می‌دانیم که یک قدرت و نیرویی بر تمام  هستی و موجودات حکم‌فرما است. یک نظام دهنده‌ای وجود دارد که ما آن نیرو را خداوند در نظر گرفته‌ایم.

تسلیم قدرت مطلق یعنی: تسلیم نیرو و قدرتی که به انسان اختیار داده و او را بین دوراهی قرار داده است؛  اگر یک راه باشد اختیار معنی ندارد، برای همین خداوند به ما اختیار کامل داده تا راهمان را خودمان انتخاب کنیم. نفس تعیین موجودیت می‌کند و خواسته‌ دارد. جسم ما مثل خانه، مثل اتومبیل یک راننده دارد. وقتی انسان به دنیا می‌آید؛ روح و جن وارد جسم او می‌شوند. تمام روح‌ها طیبه هستند، ما روح پلید نداریم؛ چون روح از خداوند است. روح فقط مخصوص انسان است. جن مظهر منفی و مسائل تخریبی است. روح، مظهر نیکی، خوبی و پاکی است.

در وجود ما یک جن و یک روح وجود دارد گاهی نفس، حرف روح و گاهی حرف جن را گوش می‌کند؛ اگر بتوانیم به حرف روح گوش کنیم پیروز می‌شویم و اگر حرف جن را گوش کنیم کاملاً تخریب می‌شویم. نفس واحده از نفس، روح و جن تشکیل شده است و همه این‌‌ها در جسم ما هستند. از رسول خدا می‌پرسند: آیا شما هم جن دارید؟ می‌فرمایند: بله ولی اجازه ندارد در کار من مداخله کند. در کتاب قرآن، انسان، ناس و انس داریم این‌ها چه فرقی باهم دارند؟ ناس یعنی مردم اسم جمع است.

فرق انسان با انس مانند: گل پخته و گل خام است. انس مانند گل خام و انسان مثل گل پخته است که می‌توانیم درون آن آب و غذا بخوریم. در گل خام را نمی‌تونیم غذا بخوریم. هر سه این‌ها دارای جسم هستند؛ اما جن فاقد جسم است جسمیت ندارد و پنهان است. باید در زندگی سعی کنیم همیشه به طرف ارزش‌ها حرکت کنیم، روح را تقویت کنیم و به طرف ضد ارزش‌ها نرویم تا جن هم همراه ما نباشد و بعد از مرگ به بهشت رهنمون شویم. من با آشنا شدن با کنگره توانستم حدودی خودم را بشناسم و ضدارزش‌های زیادی را کنار بگذارم و به آرامش نسبی برسم به امید تکامل در راه رسیدن به قدرت مطلق هستم.

نویسنده:‌ همسفر لطیفه رهجوی راهنما همسفر خدیجه (لژیون ششم)
رابط خبری: همسفر شهربانو رهجوی راهنما همسفر خدیجه (لژیون ششم)
منبع: سی‌دی روح و جن
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون هفدهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی حر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .