English Version
This Site Is Available In English

علم فقط دانستن نیست علم دانستن و به آن عمل کردن علم است

علم فقط دانستن نیست علم دانستن و به آن عمل کردن علم است

چهاردهمین جلسه از دوره پنجاه و دوم از سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی چالوس، با نگهبانی مسافر قدم علی، دبیری مسافر محمد و استادی مسافر رحیم،  با دستور جلسه " وادی سوم و تاثیر آن بر روی من " یکشنبه چهارم خرداد ماه  1404 ساعت 17 آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:


تشکر می کنم از خداوند بخاطر تمام اتفاقاتی که در زندگیم افتاد و باعث شد با کنگره آشنا شوم،سپاسگزار جناب مهندس و خانواده محترمشان هستم به خاطر اینکه این بستر را فراهم کردند و از تمام خدمتگزاران  کنگره  و همینطور راهنمای خوبم تشکر میکنم.
به آقا ابوطالب و راهنمای محترمشان آقا اسحاق تبریک میگویم و دعا می کنم خدمتگزار خوبی برای کنگره باشن.
تو مسیرکه به سمت کنگره می آمدم به وادی سوم فکر می کردم  که سه سالی است در کنگره حضور دارم و سه بار این دستور جلسه تکرار شده دوهفته قبل با بچه های سفر اولی راجبع به نوشتن سی دی صحبت میکردم که چرا آقای مهندس بعضی جملات را تکرار میکنند و هچنین چرا دستور جلسات در هفته 3 بار تکرار میشود داشتم به این موضوع فکر می کردم با خودم میگفتم که زندگی همیشه تکرار است، نفس کشیدت تکرار  میشود  روز و شب هم در تکرار میشود،  مهم اینجاست که من چه برداشتی از این تکرار ها می کنم.
یکسری اتفاقات است که برخی از افراد می گوییند که ما می دانیم و از ان آگاهی داریم آیا خودشان در زندگی خودشان کاربردی می کنند این تکرار ها برای این است که من اگاهی کسب کنم و در زندگیم بکار بگیرم در یکی از پیامها استاد سر آمده است که علم فقط دانستن نیست علم دانستن و به آن عمل کردن علم است و این تکرارها برای این است که من بتوانم به آن عمل کنم و در زندگیم کاربردی کنم.
متن وادی سوم نوشته شده باید دانست هیبچ موجودی به میزان خوده انسان به خویشتن خویش فکر نمی کند تنها وادی که از کلمه باید استفاده شده، یعنی من باید بدانم که هیبچ موجودی به غیر از خود من راجع به خودم فکر نمی کند یعنی خداوندی که مرا آفریده و مرا بی نهایت دوست دارد به اندازه خود من به خودم فکر نمی کند.
بعضی از افراد فکر می کنند که  باید مسولیت زندگی خودشان را روی دوش دیگران بگزارند یکسری افراد که میایند کنگره فکر میکنند که کارهایشان را باید خانواده انجام بدهد و حتی پول خرید دارو هم باید دیگران تامین کنند.
این وادی خیال مصرف کننده را راحت می کند و می گوید هبیچکس  به اندازه خودت به فکر خودت نیست، هیچکس اندازه خودت دلسوز تو نیست و مسئولیت زندگی تو را بدوش نمی کشد.
در این وادی یک پیام دارد که می گوید اگر انسان خود جستجو نکند اگر با تمام کاوشگران ماهر همنشین باشد به موضوع واقعی نمی رسد
یعنی اگر خودم نخواهم  حالم خوب نمی شود و به درمان نمی رسم حتی اگر کنار  آقای مهندس باشم.
ممنون که به صحبت های من گوش دادین.

تایپ: مسافر صائب
تنظیم و ارسال: مسافر رحیم
مسافران نمایندگی چالوس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .