English Version
This Site Is Available In English

ما به این حیات آمده‌ایم تا روش حل مشکلات را یاد بگیریم

ما به این حیات آمده‌ایم تا روش حل مشکلات را یاد بگیریم

وادی سوم کمک بزرگی در زندگی به من کرد، البته تمام وادی‌ها الگوی بزرگی برای من بودند که راه‌‌ و رسم درست زندگی کردن را بیاموزم.

این وادی به ما می‌گوید که نباید منتظر بمانیم تا کسی پیدا شود و مشکل ما را حل کند، دیگران می‌توانند کمک برسانند؛ ولی بار اصلی مشکلات برعهده خود ما است. من همیشه در زندگی با خود می‌گفتم، چرا من تنها هستم و کسی نیست که به من کمک کند؟ اما نمی‌دانستم که خود من باید حرکت کنم و باعث رشد خودم شوم. اگر انسان خود جستجو نکند؛ حتی اگر با همه کاوشگران ماهر نیز هم‌نشین باشد به موضوع واقعی نمی‌رسد.

من شروع به حرکت کردم و خودبه‌خود نیروها من را هدایت کردند و به آرامش و آسایش نسبی رسیدم. من آموختم که اوضاع فعلی من آثار بذرهایی است که در گذشته کاشته‌ام و حالا معجزه اتفاق نمی‌افتد؛ ‌جز اینکه حرکت کنم تا آرام‌آرام آن‌ها را بچینم و به‌جای آن بذرهایی درست و محکم بکارم تا دیگر چیزی نتواند آن‌ها را حرکت بدهد. اگر ما در جای خود بنشینیم و بگوییم خود کرده را تدبیر نیست، هیچ اتفاقی نمی‌افتد؛ باید حرکت کرد و گفت خود کرده را تدبیر است.

ما با آموزش در این وادی آموختیم که منتظر کسی نباشیم، عکس این عمل انجام دهیم و تا می‌توانیم کمک کنیم. ما در کنگره‌۶۰ یاد گرفتیم به یک‌دیگر کمک کنیم و انتظاری از کسی نداشته باشیم و به همین خاطر است که در کنگره‌۶۰ صلح و آرامش برقرار است.

ما به این حیات آمده‌ایم تا روش حل مشکلات را یاد بگیریم و با تفکر، تلاش و امیدواری برای پیدا کردن کلید مشکلات غیرقابل‌حل کوشش کنیم و آن کلید را بیابیم. می‌توانیم بگوییم که سرنوشت ما این است و خداوند این‌گونه سرنوشت ما ‌را رقم زده؛ اما با این تفکر نه تنها مشکل حل نمی‌شود؛ بلکه به مشکل‌ خود اضافه هم می‌کنیم.

ما نباید امید خود را از دست بدهیم. باید برای خروج از مشکلات و حرکت به سمت آرامش و صلح، نیروهای بازدارنده و تخریبی را بشناسیم و این را بدانیم که شیطان به زیباترین شکل و گاهی کاملاً دلسوزانه به سراغ ما می‌آید، وارد افکار و اندیشه ما می‌شود و تمام افکار ما را به نابودی می‌کشاند. نیروهای منفی همه‌جا هستند و ما را احاطه می‌کنند.

در آخر خداوند بزرگ را شکر می‌کنم که من را دوست داشت و با این مجموعه آشنایم کرد تا بتوانم راه‌حل به آرامش رسیدن را بیاموزم. از آقای مهندس حسین دژاکام و خانواده محترم ایشان تشکر می‌کنم که این بستر را برای ما فراهم کردند.

نویسنده: همسفر سکینه رههجوی راهنما همسفر سونا (لژیون شانزدهم)

تایپ: رابط خبری همسفر سکینه رهجوی راهنما همسفر سونا (لژیون شانزدهم)

ویرایش: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر سونا (لژیون شانزدهم) دبیر سایت

ارسال: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر نازنین (لژیون ششم) نگهبان سایت

همسفران نمایندگی کاسپین قزوین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .