English Version
This Site Is Available In English

روح مظهر پاکی است

روح مظهر پاکی است

مهندس می‌فرماید: کل جهان‌بینی راجب شناخت انسان است، زمانی‌که انسان را شناختید می‌توانید حرکت کنید یک مکانیک چون‌ می‌تواند ماشین را تعمیر کند می‌تواند آن را به حرکت در بیاورد اگر انسان هم مشکلات را پیدا کند می‌تواند برایش راه حل پیدا کند. در زمان کرونا هم چون می‌دانستیم که تجمع ویروس در قسمت بینی و دهان‌ است با قره‌قره کردن و بخور دادن D.sap به عنوان یک آنتی‌ویروس توانستیم از خودمان محافظت کنیم.

در جهان‌بینی باید بفهميم که انسان چه هست؟ فرق انسان با حیوان چه هست؟ ما کلمه نفس و روح را زیاد شنیدیم؛ اما هنوز کسی تعریف درستی برای آن ارائه نداده‌ است. زندگی بر پایه اضداد است و تا زمانی‌که تاریکی نباشد ما معنی روشنایی را نمی‌فهمیم تا نفرت نباشد ما محبت را درک نمی‌کنیم. بشر همواره در حال تکامل است یک بچه ذره‌ذره بزرگ می‌شود و آموزش می‌گیرد و اطلاعات ذخیره می‌کند در کل، جامعه بشری در حال تکامل است.

همیشه مسائل در گذشته، حال و آینده و‌‌ در همین حلقه‌های حيات وجود دارد انسان هم منفی است و هم مثبت زیرا اضداد وجود دارد و ما نمی‌توانیم شخصی را به زور مثبت کنیم. انسان‌ها سه دسته‌ هستند اول آنانی که تسلیم خداوند هستند که اندک هستند این افراد تسلیم فرامين و قوانین هستند یعنی دروغ نمی‌گویند، غیبت نمی‌کنند، دوم آنان که در تسلیم شدن تردید دارند با خود می‌گویند آیا خدایی هست؟ اگر ما به این باور برسیم که این طبیعت یک نظام‌دهنده‌ای دارد و یک نیرویی حکم فرما است قطعا به وجود قدرت مطلق ایمان می‌آوریم و سوم آنانی که می‌گویند ما هیچ کدام را نمی‌پذیریم خداوند را قبول داریم؛ اما فقط به دنبال منافع خود هستند و هر چقدر بیشتر به منفعت خود برسند خوشحال‌تر می‌شوند.

در قرآن آمده است که حیوان فقط نفس دارد یعنی به دنبال خواسته‌های خود است مانند خوردن، خوابیدن و تولید مثل. حیوان اختیار ندارد؛ اما انسان اختیار دارد و همیشه بر سر دو راهی است در ادامه از نفس واحده گفته شد که همه اجزای هستی، انسان، حیوان و گیاه نفس دارند. نفس تعیین موجودیت می‌کند هم در ظاهر و هم در باطن، جسم حکم ماشین را دارد برای نفس که هر وقت نفس برود جسم‌ هم از بین می‌رود به غیر از نفس، ما روح و جن هم داریم که روح مظهر پاکی و خوبی است و جن سنبل نیروهای منفی است.

انسان‌ها یک گونه انسانی هستند، یک گونه انس و جن و یک گونه هم جن جن هستند. در گونه انسانی، جن کاری به نفس ندارد و تسلیم نفس است و در ادامه تسلیم خداوند هستند، گروهی که تردید دارند راه طولانی را طی می‌کنند و باید در زمین خودش را به تکامل برساند و گروهی هم که چیزی را قبول ندارند تعداد کمی به مقصد می‌رسند و نفس آن‌ها با جن خود در رابطه است، گروه اول و دوم با تلاش و کوشش به مقصد می‌رسند؛ اما گروه سوم به نیروهای تخریبی وفادار هستند. در مورد فرق ناس، انسان و انس هم گفته شد که هر سه جسم‌ دارند؛ اما جن جسم‌ ندارد و پنهان است ناس یعنی مردم و فرق بین انسان و انس هم مثل فرق بین گل پخته و گل خام است که در سفال پخته می‌توان آب خورد؛ اما در ظرف گلی نمی‌شود، مرحله انسانی یعنی پختگی.

با تولد انسان یک مثلث درست می‌شود که یک ضلع روح، یکی جن و دیگری نفس است که مثلث نفس واحده را تشکيل می‌دهد. جن، نفس را هدایت می‌کند و روح هم مشاوره می‌دهد و اگر جن به طرف ارزش‌ها حرکت کند به تکامل می‌رسد و اگر نفس و روح خوب کار کنند و جن هم مداخله نکند و همکاری کند آنگاه جسم و روح جايگاه سلطانی پیدا می‌کنند. انسان به زمین می‌آید تا کار آزموده بشود و به نفس مطمئنه برسد و این زمانی است که می‌شود گفت: انسان به مدینه فاضله رسیده است.

رابط خبری: همسفر سعیده رهجوی راهنما همسفر آمنه (لژیون دوم)
ویراستاری و ارسال: همسفر گلناز رهجوی راهنما همسفر آمنه (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی کاشمر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .