English Version
This Site Is Available In English

علم کنگره ۶۰ بود که اعتیاد را درمان کرد.

 علم کنگره ۶۰ بود که اعتیاد را درمان کرد.

جلسه سوم از دوره دوازدهم از سری کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی طارم با استادی مسافر داوود نگهبانی مسافر محمد و دبیری مسافر محمد با دستور جلسه 《من برای استحکام پایه های مالی و علمی کنگره ۶۰ چه کرده ام》در تاریخ سی اردیبهشت ۱۴۰۴ راس ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.


خلاصه سخنان استاد:


سلام دوستان داوود هستم یک مسافر. از نگهبان جلسه و گروه مرزبانی تشکر می‌کنم که اجازه دادند تا من امروز در این جایگاه قرار بگیرم و آموزش ببینم. راجع‌به دستور جلسه (من در استحکام پایه های مالی و علمی کنگره ۶۰ چه کرده ام)  کلمه من، که اول جمله آمده خیلی مهم می باشد چرا نگفته شده ما، یا نگفته شده شما؟ آن من، همان منی است که استاد امین می فرمایند؛

یک نفر هم به تنهایی می تواند باعث پیشرفت یک شعبه بشود. یک نفر نمی تواند یک شعبه را رو به جلو و پیشرفت سوق دهد ولی یک نفر می‌تواند با گذاشتن تمام توان خود، باعث پیشرفت بشود. کلمه بعدی که در این دستور جلسه استفاده شده، استحکام می باشد. استحکام یعنی محکم بودن یعنی با هر چیز ساده ای فرو نریختن، کنگره ۶۰ مسیر خود را می رود و از لحاظ علمی و مالی و نیروی انسانی به درجه ای از استحکام رسیده است که هیچ وقت فرو نریزد.

در بحث علمی و مالی که جناب مهندس هم می‌فرمایند؛ برای پیشبرد اهداف کنگره، نیروی انسانی، بحث  مالی و علمی سه اصل مهم می باشند. در بحث علمی جناب مهندس هر هفته یک عدد سی دی آموزشی ارائه می دهد. کتاب ها و نوشتارها هم به چاپ رسانده اند که در کنگره آن ها را فرا می گیریم. من مسافر برای پیشبرد بحث علمی در کنگره باید بعد از سفر اولم بمانم و خدمتگزار باشم تا با آموزش دیدن و یادگیری خودم هم به درجه ی راهنمایی برسم تا بتوانم این زنجیره را حفظ کنم و همه ی اطلاعات و آگاهی که به دست آورده ام را به مسافران جدید انتقال دهم.

اما بحث مالی در کنگره ۶۰، هیچ وقت در کنگره از کسی پولی نمی‌خواهند ولی من مسافر یادم نرفته قبل از کنگره کجا بودم و چه وضعیتی داشته ام، و الان که در کنگره ۶۰ به درمان و تعادل رسیده ام باید گذشته ی خودم را فراموش نکنم. تمام صفات خداوند در انسان هم وجود دارد، یکی از این صفات فراموش کاری می‌باشد. یک جمله ی معروفی است که می‌گوید؛ من و خداوند هر روز فراموش می‌کنیم او بدی های مرا و من خوبی های اورا.

امیدوارم که ما اینگونه نباشیم و خوبی هایی که کنگره به ما کرده را فراموش نکنیم. من خودم اگر گذشته ام را فراموش نکرده باشم به راحتی می‌توانم از مالم و از پولم به کنگره ببخشم. امیدوارم همه ی ما به این آگاهی رسیده باشیم که بتوانیم قسمتی از پول خود را به کنگره ببخشیم. کنگره ۶۰ در بحث علمی پیشرفت زیادی کرده است. توسط علم، امروز اعتیاد در کنگره به راحتی درمان می‌شود یا در بحث چاقی بدون رژیم یا فعالیت طولانی ورزشی به راحتی به وزن ایده‌آل می‌رسند.

در بحث درمان سیگار. این ها همشان نتیجه علمی است که کنگره ۶۰ به آن رسیده، حتی در بحث بیماری های لاعلاج می‌بینیم که کنگره ۶۰ به جاهای رسیده که می‌تواند خیلی از این بیماری ها را درمان بکند. در آخر هم دعا می‌کنم به آن اندازه از آگاهی و دانایی برسیم که بتوانیم در بحث مالی برای پیشبرد اهداف کنگره ۶۰ قدمی برداریم تا پایه های مالی و علمی کنگره ۶۰ روز به روز مستحکم تر بشود. ممنون که به حرف های بنده توجه نمودید‌.


مرزبان کشیک:مسافر رضا
مرزبان خبری:مسافر امین
ویراستار:مسافر میلاد
تایپ و ارسال مطالب:مسافر فرشید

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .