English Version
This Site Is Available In English

اخبار لژیون ویلیام وایت (نمایندگی لاله کرج)

اخبار لژیون ویلیام وایت (نمایندگی لاله کرج)

سخنان استاد:
سلام دوستان خاطره هستم یک مسافر
دستور جلسه این هفته "در استحکام پایه‌های مالی و علمی کنگره 60 من چه کرده‌ام؟"
این دستور جلسه مرا به فکر وامی‌دارد تا نگاهی به گذشته و حال خود بیندازم. هرچند من هیچ‌وقت گذشته‌ام را فراموش نمی‌کنم، سال‌ها در تاریکی به سر بردم و درگیر اعتیاد، سیگار، افکار منفی، افسردگی و ... بودم. حال که از آن تاریکی خارج شدم، آیا قدردان هستم؟ آیا زکات حال خوبی که به دست آورده‌ام را پرداخت می‌کنم؟
مواد مخدر یا سیگار در ابتدا کاری برای ما انجام می‌دهند، ولی به چه قیمتی؟ در ادامه ما را به اسارت می‌گیرند و سیستم شبه افیونی جسممان را تخریب می‌کنند. آقای مهندس بارها در سی‌دی‌هایشان داستان هفت سامورایی را تعریف ‌کردند؛ در یک روستا، هر سال کشاورزان زحمت می‌کشیدند، گندم می‌کاشتند، دامداری می‌کردند، ولی هرازگاهی راهزنان به این روستا حمله می‌کردند و هرچه داشتند با خودشان می‌بردند، و بعد از چند ماه دوباره برمی‌گشتند. اهالی از عهده راهزنان برنمی‌آمدند، تا اینکه بزرگان روستا دور هم جمع شدند و تصمیم گرفتند چند نفر را بیاورند که زورشان به راهزنان برسد، رفتند و هفت سامورایی که آدم‌های جنگجویی بودند به روستا آورند. وقتی دوباره راهزنان برگشتند، سامورایی‌ها با آنها مبارزه کردند و از روستا بیرونشان انداختند. آن راهزن‌ها هیچ‌وقت به آن روستا برنگشتند، اما آن هفت سامورایی آنجا ماندگار شدند! اگر راهزنان هر 6 ماه یک‌بار به روستا حمله می‌کردند و چیزی می‌بردند، سامورایی‌ها دیگر از آنجا خارج نشدند و هر روز از دسترنج روستاییان استفاده می‌کردند و سهمی می‌خواستند...
دقیقاً مواد مخدر و سیگار با بدن ما همین کار را می‌کند. همانطور که مواد مخدر باعث ضعیف شدن و اختلال در سیستم شبه افیونی بدن می‌شود، با مصرف سیگار نیز تولید ماده‌ای به نام نیکوتین آمید در مغز دچار مشکل می‌شود. در سلول‌های ما مرکزی وجود دارد به نام میتوکندری، که نیروگاه سلول هستند، یعنی انرژی تولید می‌کنند. وظیفه نیکوتین آمید این است که این انرژی را به اندام‌های بدن برساند. با مصرف سیگار، تولید نیکوتین آمید طبیعی بدن متوقف می‌شود و کار انرژی‌رسانی به مشکل برمی‌خورد.
مصرف سیگار و آدامس هم‌زمان بسیار خطرناک است و می‌تواند باعث سکته با بیماری‌های ریوی بشود. ضمن اینکه درمان را هم خیلی سخت می‌کند. مانند این است که شما هم‌زمان OT بخورید و هرویین یا تریاک هم مصرف کنید. وقتی وارد لژیون سیگار می‌شویم، باید تمامی قوانین را رعایت کنیم تا بتوانیم به درمان برسیم.
هیچ کاری در کنگره با اجبار انجام نمی‌شود، همه چیز بر اساس آگاهی است، هر کاری به ما گفته می‌شود انجام دهیم، دلیلی برایش وجود دارد. قبلاً قانون ورود به لژیون سیگار این بود که باید دو ماه از سفر شخص گذشته باشد و بعد وارد لژیون سیگار شود، اما مدتی است قانون تغییر کرده و افراد تا دو ماه بعد از ورود به لژیون DST، فرصت دارند سفر سیگارشان را شروع کنند. زیرا کشیدن سیگار باعث اختلال در درمان می‌شود، درمان با روش DST و داروی OT برای بازسازی سیستم شبه افیونی جسم ماست، ولی سموم موجود در سیگار اجازه این کار را نمی دهد. پس تمام قوانین کنگره به نفع ماست.
درمان سیگار کار بسیار ارزشمندی است، و اتفاقا انجام کارهای سخت‌تر، اعتماد به نفسمان را بالاتر می‌برد و عزت نفس به دست می‌آوریم. درمان سیگار نیاز به برنامه‌ریزی قوی و خواست قلبی دارد، باید تمام خودم را در این راه بگذارم. بعضی کارها هستند که وقتی به آنها فکر می‌کنیم به نظر خیلی دشوار می‌رسند، اما وقتی وارد آن می‌شویم و انجامش می‌دهیم، می ‌بینیم که آنقدرها هم سخت نبودند.
سی دی حقه‌های نفس استاد امین برای شروع این سفر بسیار کمک کننده است. امیدوارم بتوانیم در ابتدا جسم و روانمان را به درمان و تعادل برسانیم و در ادامه سهمی داشته باشیم در استحکام پایه‌های مالی و علمی کنگره 60.

تایپ: مسافر مریم- نمایندگی لاله کرج
ویرایش و ارسال: مسافر خاطره

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .