English Version
This Site Is Available In English

پیدا کردن نقطهُ صفر نقطه توانا‌یی انسان‌ها است

پیدا کردن نقطهُ صفر نقطه توانا‌یی انسان‌ها است

پیدا کردن نقطه صفر، نقطه صفر انسان است همان‌طور که آقای مهندس در درمان و روشDST پیدا کردند. پیدا کردن نقطه صفر یا همان مبدأ؛ برای ما انسان‌ها مهم است و در قسمت‌های مختلف زندگی به ما کمک می‌کند که ما در کجا قرار گرفته‌ایم؟ متدDST از دل ماه مبارک رمضان بیرون آمد. آقای مهندس فرمودند: «من‌ نمی‌دانستم مصرف مواد من روزانه چه‌قدر است؟ اما نظمی که در ماه مبارک رمضان بود، باعث شد که نقطه تفکر در من بیدار شود» آقای مهندس با اینکه مهندس برق بودند و به ظرافت اندازه‌گیری می‌کردند و دستگاه‌های پیچیده را درست می‌کردند چه‌طور می‌شود که از تخریب خودش اطلاعی نداشته باشد؟ این عجیب بود؛ اما پیدا کردن اندازه تخریب باعث شد تا مبدأ سفر به وجود بیاید و راه درمان کشف شود‌ تا زمانی‌که ما آن اندازه‌ها را متوجه نشویم نمی‌توانیم مبدأ خودمان را پیدا کنیم؛ اگر شما مبدأ را پیدا نکرديد ۵۰سال هم بگردید چیزی جز تخریب پیدا نمی‌کنید اگر مبدأ را پیدا کنید و شروع کنید؛ مانند قانون وادی‌ نهم که نیرویی که از کم شروع شده و نقطه تحمل پیدا می‌شود شما هم شروع  به قوی شدن می‌کنید.
در ادامه استاد در مورد سوره هود‌ فرمودند: «زندگی پیامبران بسیار سخت بوده است. میانگین سختی زندگی پیامبران ده برابر سخت‌تر از زندگی انسان‌های عادی است.» ویژگی پیامبران این است که همگی خیرخواه بودند و سختی‌ها را تحمل می‌کردند و از آن‌ها امتحان گرفته می‌شد آن‌وقت رسالت به آن‌ها داده می‌شد و امتحان، همان چیزهایی بود که به مردم آموزش می‌دادند. آنان وقتی گره‌های خود را باز می‌کنند از رنج و تاریکی رها می شوند، فرمان داده می‌شود که حالا آموختید بروید و یاد بدهید. حضرت رسول در ۴۰سالگی به پیامبری مبعوث شدند و در ۴۳سالگی دعوت خود را آشکار کردند در این سه سال تعالیم بر ایشان نازل می‌شد و پیامبر از آن دانش و کلیدها سینه‌اش را گشاده می‌کند، ایمانش ۱۰۰ برابر می‌شود. زندگی پیامبران را  نگاه کنیم یک مثلث است که یک ضلع آن رنج و دشواری بسیار زیاد، ضلع بعدی خیرخواهی؛ برای کمک به انسان‌ها و ضلع بعد آموزش‌ها را به فعل تبدیل و کاربردی کردند. قوم عاد؛ یعنی قومی که در دامن‌ تاریکی‌ها، ضد ارزش‌ها، به سمت شیطان و نیروهای منفی‌‌ برمی‌گردد.
کلام الله می‌خواهد بگوید: شما و قوم عاد دارای یک ویژگی می‌باشید؛ اگر شما با این ویژگی‌ها باشید شما هم مثل قوم عاد می‌باشید یعنی آدم‌هایی که آیات را انکار می‌کنند و در مقابل انسان‌هایی که آموزش می‌دهند، سرکشی و عصیان می‌کنند و از کسی که زورگو و جبار است فرمان می‌گیرند هر سرزمینی که این ویژگی‌ها را داشته باشد تبدیل به قوم عاد می‌شود و عذاب بر آن‌ها وارد می‌شود حالا عذاب چگونه است؟ اینکه اگر فرد باشد یا یک پادشاه باشد، آن را برمی‌دارند و جای او کس دیگر را می‌گذارند اگر قوم باشد، آن‌ها را بیرون می‌کنند این سرنوشت قطعی قوم عاد است. کلمه ظلم به معنای تاریکی است‌. ظالم؛ یعنی کسی که تاریک می‌کند نیروهای منفی برای کارشان ابزار می‌خواهند تاریکی ابزاری است که به وسیله آن بتوانند حقایق را پنهان کنند. پنهان کردن در تاریکی امکان‌پذیر است. کافر؛ یعنی کسی که پنهان می‌کند ظالم؛ یعنی کسی که تاریک می‌کند؛ پس باید اول تاریک کند تا بتواند پنهان کند. انسان زمانی‌که از کسانی که به او آموزش می‌دهند دور می‌شود و به انسان‌هایی که تاریکی را به‌وجود می‌آورند نزدیک می‌شود و لذت می‌برد، دچار ناکامی می‌شود و جز مجرمین می‌شود. اما می‌توان مبدا را هر چیز در نظر گرفت حالا می‌تواند اعتیاد باشد یا ضد ارزش‌ها و اینکه چه تخریب‌هایی به‌خاطر افکار خود بر جسم و روان خود به‌وجود آورده‌ام؛ وقتی خرابی‌ها را پیدا کردم و پذیرش در من به‌وجود آمد آن‌وقت مبدا را پیدا می‌کنم و آرام‌آرام با بالا بردن نقطه تحمل در صراط مستقیم قرار می‌گیرم. در جهان‌بینی به ما کلیدهایی داده می‌شود؛ برای گشودن قفل‌های درونی خود زمانی‌که شروع به باز کردن قفل‌ها می‌کنیم و تزکیه را آغاز می‌کنیم کم‌کم می‌توانیم از تاریکی‌ها به طرف نور حرکت کنیم. پیدا کردن نقطه صفر، نقطه توانایی انسان‌ها است همان‌طور که آقای مهندس در درمان و روشDST پیدا کردند.

نویسنده: همسفر نسیم رهجو راهنما همسفر مریم(لژیون دوم)

رابط خبری: همسفر سکینه رهجو راهنما همسفر مریم (لژیون دوم)

ویرایش: همسفر سهیلا رهجو راهنما همسفر منیره(لژیون ششم)

ارسال: همسفر منیژه رهجو راهنما همسفر منیره(لژیون‌ ششم)

همسفران نمایندگی اسلامشهر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .