English Version
This Site Is Available In English

کنگره باعث شد بتوانم به افکار و اندیشه‌ام نظم بدهم

کنگره باعث شد بتوانم به افکار و اندیشه‌ام نظم بدهم

جلسه نهم از دوره چهل و هفتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰؛ نمایندگی البرز (کرج)؛ با استادی مسافر مهدی، نگهبانی مسافر بیرامعلی و دبیری مسافر علی، با دستور جلسه "در استحکام پایه‌های مالی و علمی کنگره ۶۰ من چه کرده‌ام" در روز سه‌شنبه سی‌ام اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کارکرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان مهدی هستم یک مسافر؛ از نگهبان جلسه سپاسگزارم که مسئولیت اداره جلسه را به من واگذار نمود تا خدمت کنم و آموزش بگیرم.
دستور جلسه: در استحکام پایه‌های مالی و علمی کنگره ۶۰ من چه کرده‌ام؟
در ابتدا این نکته را یادآور می‌شوم که جناب آقای مهندس دژاکام همیشه تمام مسائل را برای ما به بهترین شکل مطرح می‌کنند و آموزش می‌دهند و این نعمت بزرگی است. کنگره ۶۰ به ما می‌آموزد که حدومرز مسئولیت ما نسبت کنگره چقدر است. جناب آقای مهندس فرمودند که همه انسان‌ها در قبال هم مسئولیت دارند. حتی خداوند نسبت به انسان‌ها مسئولیت دارد.
یکی از مهم‌ترین کمک کنگره به من این بود که بدون هیچ پنهان‌کاری دنیای تاریکی گذشته‌مان را بیان کنیم که بقیه افراد داخل کنگره متوجه شوند که من مسافر چگونه ذره‌ذره تغییر کردم و چگونه از سفر اول به سفر دوم و مراحل بالاتر می‌روم.
نگارش سی‌دی توسط مسافرین به بار علمی کنگره کمک می‌کند؛ زیرا باعث می‌شود در آینده که من خدمتگزار شوم بتوانم این علم را منتقل کنم. لژیون سردار یا قانون یازدهم هم به این مراحل کمک می‌کند.
تأسیس شعب مختلف از آن دسته اقداماتی است که تمام مراحل آن توسط افراد داخل کنگره انجام می‌شود و مجموع این اقدامات باعث استحکام پایه‌های مالی می‌شود.
کنگره برای ما خیلی کارها کرده و اینکه یادمان بیاید که با چه حالی از دنیای تاریکی وارد کنگره شدیم، باعث می‌شود گذشته خود را فراموش نکنیم، مثالی که همیشه آقای مهندس در قصه ایاز و سلطان محمود بیان می‌کنند که بسیار زیباست که هیچ‌وقت گذشته خود را فراموش نکنیم و این عمل باعث انرژی و انگیزه درونی در انسان می‌شود و منیت را از خودمان خارج می‌کند.
کنگره باعث شد بتوانم به افکار و اندیشه نظم بدهم و برنامه‌ریزی‌کردن را یاد گرفتم و توانستم آموزش‌های کنگره را در زندگی کاربردی کنم. صرفاً خارج‌شدن از دنیای تاریکی مصرف مواد مخدر مهم نیست و ما باید یاد بگیریم در طول زندگی خودمان چگونه زندگی کنیم. در واقع هیچ‌کس به‌اندازه آقای مهندس در کنگره ۶۰ چه از نظر مالی و چه آموزشی زحمت نکشیده است، ولی ایشان معتقد هستند که هیچ کاری نکرده‌اند. جمله آخر اینکه ما باید به خودمان نگاه بیندازیم که برای کنگره چه کرده‌ایم؟
قانون یازده و مشارکت‌های مالی کوچک در کنگره باعث شد در لژیون سردار شرکت کنم.
کنگره ۶۰ به روش الگویی است و من بسیاری از راهنماها را الگوی خود قرار دادم و متوجه این شدم که همسفران برای سفر ما خیلی زحمت کشیده‌اند.
هم اکنون من و همسفرم بسیار خوشحال هستیم که وارد کنگره 60 شدیم و آموزش درست زندگی‌کردن را یاد گرفتیم و ما باید تمامی آموزش‌ها را اجرایی و کاربردی کنیم تا موفق شویم.
از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید ممنون و متشکرم.

تایپ متن:مسافرمحمدحسین‌لژیون8ومسافرعلی‌لژیون16
عکاس: مسافر علی‌لژیون16
ویرایش‌وبارگزاری: مسافر وحیدلژیون19

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .