English Version
This Site Is Available In English

برای رشد آگاهی از قطار خدمت جا نمانیم

برای رشد آگاهی از قطار خدمت جا نمانیم

یازدهمین جلسه از دوره ششم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره‌۶۰ نمایندگی صبا به استادی راهنما مسافر امیر عباس، نگهبانی مسافر مهدی و دبیری مسافر حیدررضا با دستور جلسه «برای استحکام پایه‌های علمی و مالی کنگره من چه کرده‌ام؟» دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:

سلام دوستان امیر‌عباس هستم مسافر، خیلی خوشحالم  که در نمایندگی صبا هستم از خداوند بزرگ سپاسگزارم، همچنین از آقا مهدی بختیاری بابت فرصت خدمت تشکر می‌کنم و از خدمتگزاران نمایندگی، نگهبان و دبیرش نیز تشکر می‌کنم. در خصوص دستورجلسه همان‌طور که می‌دانیم آقای مهندس روز چهارشنبه گفتند که هنوز خود را بدهکار کنگره می‌دانند، وقتی ایشان با این همه زحمات، که می‌کشند این صحبت را می‌کنند، پس ما چه بگوییم؟ به نظر من گران‌بها‌ترین صندلی‌ها، همین صندلی‌هایی است که روی آن نشسته‌ایم چون در هیچ جای دنیا، در هیچ دانشگاه معتبری، چنین صندلی وجود ندارد که کسی روی آن بنشیند و پروسه درمان اعتیاد را طی کند و به تعادل برسد. بزرگترین اندیشمندان و متفکرین و اساتید دانشگاه‌ها، در مسئله اعتیاد، به راه حل درمان نرسیده‌اند شاید پیشگیری بکنند شاید مهار کنند ولی درمان نتوانستند بکنند و فقط آقای مهندس توانستند با ارائه مقالات علمی در جمع نخبگان جهان این افتخار بزرگ را برای کشور بیاورند. شما وقتی با سرعت از کنار تابلویی عبور می‌کنی چیزی از نوشته‌ها و تصاویر تابلو متوجه نمی‌شوی ولی اگر سرعت کم باشد، هم نوشته‌ها را می‌توانی بخوانی و هم تصاویر را ببینی، برای همین من فکر می‌کنم دستور جلسات، به این دلیل، به صورت هفتگی است که در طول آن هفته، ما به آن دستور‌جلسه فکر کنیم، در موردش سی‌دی گوش کنیم، بنویسیم، تامل کنیم و به سرعت از کنار آن عبور نکنیم.

در خصوص این دستور جلسه به این فکر کنیم که چه تفکر عمیقی پشت ساختار کنگره‌۶۰ هست که به راه خود ادامه می دهد؟ در صورتی که بودجه خیلی از دانشگاه‌ها کم یا قطع شده است ولی کنگره‌۶۰ چون یک ساختار مستقل است که هزینه‌هایش توسط خود اعضا تامین می‌شود، همچنان پر قدرت به راه خود ادامه می‌دهد مشروط به اینکه همه اعضا در آنچه باعث حفظ و بقا و رشد و توسعه کنگره می‌شود که همین خدمات مالی، علمی و خدمت‌های دیگر است، مشارکت فعال داشته باشند. تک‌تک افراد در کنگره با خدمات خود حافظان این ساختار هستند و بایستی برای حفظ این ساختار الهی و بهره‌مندی از آن هر تلاشی که می‌توانیم بکنیم، برای نشر علم کنگره و خیر حاصل از آن، از تمام ظرفیت‌ها استفاده کنیم و بدانیم که قطار کنگره مسیر خود را می‌رود این ما هستیم که نباید از آن جا بمانیم. در آخر به تبعیت از آقای مهندس همه را به خواندن درس توصیه می‌کنم چرا که یادگیری هر علم یا هنری باعث فعال شدن سیناپس‌های سلول‌های عصبی در مغز می‌شود و رشد آگاهی‌ را سرعت می‌دهد و انسان را  با نور بیشتری هدایت می‌کند. من خودم با سیکل وارد کنگره شدم ولی الان به لطف خدا به دانشگاه می‌‌روم پس وقتی من توانستم درس بخوانم همه شما عزیزان هم می توانید. از اینکه به حرف‌های من گوش کردید از همه شما متشکرم

عکس: مسافر مهدی
تایپ و ارسال: مسافر حیدررضا
خدمتگزاران سایت نمایندگی صبا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .