English Version
This Site Is Available In English

سفر اولی‌ها سندهای محکمی هستند برای حقانیت روش DST

سفر اولی‌ها سندهای محکمی هستند برای حقانیت روش DST

هفته دیده‌بان در کنگره۶۰ فرصتی است برای قدردانی از زحمات و تلاش‌های این خدمتگزاران بزرگ که با صبر و استقامت راه رهایی را برای مسافران و خانواده‌هایشان هموار می‌کنند. دیده‌بانان ستون‌های کنگره هستند که با درایت بر عملکرد اعضاء کنگره نظارت می‌کنند و با تلاش بی‌وقفه محیط امن و آرام را برای اعضاء فراهم می‌کنند. بدین منظور گروه سایت همسفران قوچان گفت‌وگویی را با دیده‌بان محترم مسافر بابک تدارک دیده است که شما را به خواندن این گفتگو دعوت می‌کنیم:

مسافر بابک با ۱۴ سال تخریب آنتی ایکس مصرفی تریاک، شیشه، کوکائین و حشیش وارد کنگره شدند. به مدت ۱۳ ماه و ۲۴ روز به روش DST و داروی اپیوم به راهنمایی مسافر محمد صادق سفر کردند. رشته ورزشی ایشان فوتسال است‌. هم‌اکنون به مدت ۱۴ سال و ۱۱ ماه و چند روز است که با دستان پرتوان آقای مهندس آزاد و رها هستند. در ادامه سفر نیکوتین به راهنمایی آقای مهندس حسین دژاکام داشتند. هم اکنون به مدت ۱۲ سال و ۳ ماه و چند روز است که از بند نیکوتین آزاد و رها هستند. ایشان در اکثر جایگاه‌های خدمتی کنگره۶۰ خدمت کرده‌اند و اکنون در جایگاه خدمتی دیده‌بان روابط‌ عمومی کنگره۶۰ و دیده‌بان OT مشغول خدمت هستند.

از اهمیت روابط عمومی کنگره۶۰ با سازمان‌های دیگر برای ما بگویید؟

با توجه به گسترش فعالیت‌های کنگره در سال‌های اخیر قاعدتاً نیاز به ارتباط با سازمان‌های بیرونی از همان ابتدا وجود داشت و حس شده بود و این ارتباط وجود داشته؛ ولی در سال‌های اخیر با توجه به گسترش کنگره۶۰ قاعدتاً این نیاز مبرم‌تر شده است و روابط عمومی سعی کرده است تمام ارتباطات با سازمان‌ها، ارگان‌ها و وزارت‌خانه‌هایی که با کنگره۶۰ ارتباط دارند در کشور مثل وزارت بهداشت، استانداری‌ها، شهرداری‌ها، دانشگاه علوم پزشکی، شورای شهر و جاهای دیگری که به هر شکل کنگره با آن‌ها ارتباط دارد این تعامل را برقرار کند با کیفیتی که قاعدتاً رهنمودهایش را بنیان کنگره۶۰ همیشه به ما داده‌اند و در کل استان‌های کشور سعی کردیم که این ارتباط و تعامل را همه سازمان‌ها و ارگان‌های دیگر که به هر شکلی که کنگره۶۰ مد نظرشان بوده حفظ کنیم و برقرار کنیم و همین جا تشکر می‌کنم از همه خدمتگزاران روابط عمومی در سراسر کشور.

لطفاً دیدگاه سازمان‌ها و ارگان‌های مختلف را نسبت به کنگره۶۰ برای ما بگویید؟ سازمان‌ها، عملکرد کنگره۶۰ را چگونه می‌بینند؟

با توجه به آن حرکتی که کنگره ۶۰ انجام می‌دهد و گسترشی که پیدا کرده است در سال‌های اخیر و با توجه به آن کیفیت درمانی که ارائه می‌شود در کنگره که درمان قطعی اعتیاد به روش DST است و این اتفاق در هیچ جای دنیا با این کیفیت اتفاق نمی‌افتد و ارگان‌های بیرونی نیز کم‌کم دارند به این مطلب پی می‌برند و به سمت کنگره۶۰ بابت تعامل بیشتر و ایجاد فضای بهتر روی می‌آورند و برای این‌که کنگره بتواند از نظر کمی عملکرد بهتری داشته باشد و افراد بیشتری بتواند تحت پوشش قرار بدهد دیدگاه‌ها و نظراتی که سازمان‌های بیرونی نسبت به کنگره دارند با درایتی که نگهبان کنگره۶۰ بر عملکرد کنگره داشتند و خدمتگزارهای خوبی که حضور دارند در کشور باعث شده که این دیدگاه‌ها یک رویکرد بسیار مثبتی باشد که در سال‌های اخیر مخصوصاً این دیدگاه‌ها خیلی شاید قبلاً دیدگاه مثبتی بود و در سال‌های اخیر این دیدگاه‌ها خیلی مستحکم‌تر شد و با یک رویکرد خاصی نسبت به NGOهای دیگر به کنگره نگاه می‌شود.

شما در بین سخنانتان از اهمیت جایگاه‌ها گفتید شاید سفر اولی‌ها به اهمیت جایگاه خودشان آگاه نباشند چه پیامی برای سفر اولی‌ها دارید؟

همه جایگاه‌ها در کنگره اهمیت دارند؛ یعنی شما نمی‌توانید بگویید چه جایگاه‌های نسبت به جایگاه‌های دیگر اهمیت بیشتری دارد. اگر بخواهیم بسنجیم جایگاه دیده‌بان، جایگاه سفر اولی شاید از نظر عملکردی و شرایط مدیریتی جایگاه بگوییم. جایگاه دیده‌بان خیلی مهم‌تر است؛ ولی آیا بخواهیم سفر اولی را از کنگره مثلاً حذف کنیم آیا دیگر دیده‌بان معنایی پیدا می‌کند؟  یا اگر راهنما را از کنگره حذف کنیم آیا سفر اولی معنی پیدا می‌کند؟ پس همه جایگاه‌ها به همدیگر وصل هستند و در یک چرخه قرار دارند حالا اگر هر کس که در آن جایگاه قرار دارد سعی کند بهترین نقش را بازی کند قاعدتاً آن مسیر رو به رشد کنگره تحقق پیدا می‌کند و سفر اولی‌ها به نظر من به بهترین نحو ممکن می‌توانند در مسیر حرکت کنگره تأثیرگذار باشند؛ چون نقش خیلی مهمی را دارند، سندهای محکمی هستند برای حقانیت روش DST  اگر سفرشان را به بهترین نحو ممکن انجام بدهند قاعدتاً می‌توانند یک امضای محکم باشند پای روش DST به عنوان درمان قطعی اعتیاد.

شما قطعاً زمان زیادی را در کنگره می‌گذارید چه توصیه‌ای دارید برای خدمتگزاران که بتوانند تعادل را بین کار، زندگی و خدمت کردن در کنگره برقرار کنند؟

جایگاه‌های خدمتی در کنگره شاید یک شرایط متفاوت‌تری را از نظر آن زمانی که در کنگره می‌گذارند دارند، یعنی اگر شما نگاه کنید مثلاً یک نگهبان جلسه یک ساعت قبل از جلسه در کنگره حضور پیدا کند و تا هروقت مسئول سالن و جلسه است. یک راهنما را نگاه می‌کنید باید در  هفته سه روز  از یک ساعت مشخصی تا انتهای وقت و حالا در نمایندگی ورزشی هم جمعه‌ها حضور پیدا می‌کند. یک مرزبان را همین شکل شرایط متفاوت‌تری دارد از اول وقت شاید تا آخر جلسه در هفته سه روز که شیفت است؛ پس در هر جایگاهی از نظر زمانی که باید بگذارد متفاوت است. به نظر من ما باید سعی کنیم که آن مدیریت لازم را در کنگره یاد بگیریم که بتوانیم از مثلث کار، زندگی و خدمت یک ترازوی متعادل بسازیم؛ البته این کار خیلی سخت است الآن دارم این حرف را می‌زنم شاید خودم این تعادل را تا این لحظه نتوانسته‌ام فراهم کنم.

رمز ماندگار شدن شما در کنگره چه بوده است؟

همه انسان‌ها اگر در مسیر کنگره حرکت کنند و به قوانین و چهارچوب احترام بگذارند در کنگره ماندگار می‌شوند حالا در مسیر کنگره و حرکت کردن و استفاده از آموزش‌ها متعادل و با محبت به افراد احترام گذاشتن به بقیه اعضاء پیشکسوت‌ها من فکر می‌کنم که این‌ها می‌توانند برای هر کسی رمز ماندگاری در سیستم کنگره باشد.

به عنوان صحبت‌های پایانی اگر نکته‌ای یا پیامی دارید بفرمایید؟وحس خودتان را نسبت به نمایندگی قوچان بفرمایید؟

نمایندگی قوچان بسیار حس خوبی داشت. من نمایندگی قوچان را یک نمایندگی پویا و روبه‌رشد دیدم. امیدوارم که در این مسیر کل اعضاء ثابت قدم باشند. مسافران و همسفران خوب نمایندگی قوچان آن عِرق لازم را نسبت به نمایندگی خود داشته باشند؛ چون که نمایندگی ما زمانی رشد پیدا می‌کند که اعضاء آن نمایندگی نسبت به آن نمایندگی عرق داشته باشند؛ ولی یادمان باشد که همه ما زیر پرچم بزرگ کنگره۶۰ خدمت می‌کنیم و حضور پیدا می‌کنیم آموزش می‌بینیم و بزرگترین چیزی که می‌تواند در این مسیر برای ما مخرب باشد تعصب داشتن است. عرق داشتن خیلی خوب و لازم است؛ ولی تعصب داشتن می‌تواند هر نمایندگی را با هر میزان رشد و پیشرفت باعث تخریبش شود. بهترین‌ها را برای اعضاء خوب نمایندگی قوچان آرزو می‌کنم خیلی خوشحال شدم که در خدمتتان بودم.

طراح سوال و مصاحبه: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر عادله (لژیون دوم)
عکاس: همسفر گیتی رهجوی راهنما همسفر عادله (لژیون دوم)
ویرایش و ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی قوچان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .