English Version
This Site Is Available In English

جناب مهندس از ابتدا تصمیم گرفتند که کنگره ۶۰ روی پای خودش بایستد

جناب مهندس از ابتدا تصمیم گرفتند که کنگره ۶۰ روی پای خودش بایستد

اولین جلسه از دوره چهل و یکم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰، نمایندگی صالحی، به استادی مسافر یونس و نگهبانی مسافر جمشید و دبیری مسافر محسن با دستور جلسه "در استحکام پایه ای مالی و علمی کنگره ، من چه کرده ام" در روز شنبه 27 اردیبهشت ‌ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
از راهنمای عزیزم، مرزبانان گرامی، ایجنت محترم و نگهبان جلسه تشکر می‌کنم که این فرصت را به من دادند تا بتوانم خدمت کنم.
دستور جلسه این هفته، «تأثیر من در استحکام پایه‌های مالی و علمی کنگره ۶۰» است. در کنگره ۶۰ یک ضرب‌المثل معروف وجود دارد: «دیگران کاشتند و ما خوردیم، ما می‌کاریم تا آینده‌گان بخورند».
وقتی وارد کنگره ۶۰ می‌شوم، از راهنمای تازه‌واردین گرفته تا مرزبان و ایجنت، همه با تمام توان تلاش می‌کنند؛ از وقت، خانواده و آسایش خود می‌زنند تا من به درمان برسم.
گاهی از بعضی افراد می‌شنویم که می‌گویند: «وقتی رها شدم، می‌خواهم بروم دنبال کار و زندگی‌ام، آن کارهایی را که ۲۰ سال انجام ندادم، حالا انجام دهم.» اما سؤال اینجاست: پس کنگره ۶۰ چه می‌شود؟ اگر قرار باشد هر کسی بعد از رهایی برود دنبال زندگی خودش، پس چه کسی قرار است چراغ اینجا را روشن نگه دارد؟
در روستای ما رسمی قدیمی وجود داشت. هنگام فصل درو، چون خان‌های آن زمان زورگو بودند و می‌خواستند بدانند چه کسی چقدر گندم دارد تا باج بگیرند، مردم برای اینکه این موضوع آشکار نشود، همه با هم جمع می‌شدند و محصول را در یکی دو روز درو می‌کردند. بعد از آن، کسی که کمک گرفته بود، خودش می‌رفت و به دیگران کمک می‌کرد. این چرخه ادامه داشت. حتی در ساخت خانه نیز چنین رسمی بود. در گذشته بنا و کارگر حرفه‌ای وجود نداشت، همه با هم خانه می‌ساختند.

در زمینه علمی، جناب مهندس دژاکام بسیار تلاش و سرمایه‌گذاری کرده‌اند. با پزشکان، مشاوران و متخصصان همکاری می‌کنند تا پایه‌های علمی کنگره ۶۰ را مستحکم سازند. ایشان قبل از آغاز به کار کنگره ۶۰، تا وادی ششم را نوشته بودند و کتاب کنگره ۶۰ را کامل کرده بودند، تا هر شخصی که وارد کنگره 60 می‌شود، بداند قرار است چه کاری انجام دهد. این‌ها همه کاملاً حساب‌شده و با برنامه‌ریزی دقیق بوده است.
برای آموزش راهنماها نیز برنامه‌ریزی دقیقی انجام شده. ابتدا شخص باید به رهایی برسد، سپس به مطالب کنگره ۶۰ تسلط پیدا کند و در آزمون شرکت کند؛ در این صورت، می‌تواند راهنما شود. آقای مهندس بر این موضوع تأکید دارند، زیرا موضوع درمان اعتیاد شوخی‌بردار نیست و هر کسی نمی‌تواند این مسئولیت را بر عهده بگیرد.
در مورد مسائل مالی هم همین‌طور است. جناب مهندس از ابتدا تصمیم گرفتند که کنگره ۶۰ روی پای خودش بایستد. هیچ‌گونه کمک یا بودجه‌ای از هیچ ارگان یا گروهی دریافت نکرده‌اند، زیرا اگر چنین می‌کردند، دیگر نمی‌توانستند مستقل تصمیم‌گیری کنند و دخالت‌ها آغاز می‌شد. به همین دلیل، لژیون سردار راه‌اندازی شد و دنورها و پهلوانان کمک کردند تا کنگره ۶۰ به استقلال مالی برسد.

تایپ، ویرایش و بارگزاری خبر: مسافر هادی لژیون نهم، مسافر دانیال لژیون دهم
مرزبان خبری: مسافر احمد
مرزبان کشیک: مسافر هادی
اردیبهشت ماه ۱۴۰۴                    شعبه صالحی (تهرانپارس)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .