English Version
This Site Is Available In English

دفتر عشق و محبت هیچ‌گاه بسته نمی‌شود

دفتر عشق و محبت هیچ‌گاه بسته نمی‌شود

عمل این کار عظیم، سخت است؛ اما می‌شود به انجامش رسانید. شاید تعجب کنید و یا بعضی‌ها در حیرت هستند که جهان و جهان‌ها به راستی از تاریکی‌ها فاصله می‌گیرند؛ ولی دفتر و یا کتاب محبت و عشق، هیچ‌گاه بسته نمی‌شود؛ بلکه به آنچه آغاز شد، همیشه عجین است و این دایره‌ها همچنان به میزان بیکران آن، شعاع افزون می‌نماید و کار نیروهای تخریبی با افزایش و گسترش محبت، رو به زوال می‌گراید و مفهوم واقعی آنچه در انسان دمیده شده، آشکار و آشکارتر خواهد شد.

ضمن عرض خیر مقدم و تبریک هفته دیده‌بان و تشکر بابت زحمات ارزشمند شما و حضورتان در شعبه صادق قم، بسیار خوشحالیم که در خدمت شما دیده‌بان محترم هستیم و از حضور و کلام شما انرژی و آموزش می‌گیریم.

دیده‌بان محترم آقای منصوری با آنتی‌ایکس مصرفی تریاک وارد کنگره۶۰ شدند به مدت ۱۳ ماه با راهنمایی آقای مهندس دژاکام به روش DST و داروی درمان OT سفر کردند. مدت ۱۴ سال و ۴۵ روز است که آزاد و رها هستند، رشته ورزشی شنا و والیبال است.

مهمترین تحولی که کنگره۶۰ در شما ایجاد کرد چه بود؟

مهمترین تحول این بود وقتی من وارد کنگره۶۰ شدم و سه جلسه اول را نشستم گوش کردم فرق درمان و ترک برای من مشخص شد. ما اعتقاد داشتیم که دیگر اعتیاد درمان ندارد و ناامید شده بودیم؛ ولی وقتی وارد کنگره۶۰ شدیم کلمه درمان را آوردند. حتی یک چیزی بالاتر از درمان؛ کلمه فوق درمان‌ را آوردند. این کلمه‌ای بود که می‌شنیدم و در روزهای اول که حرکت کردم تحول را در درون خودم دیدم و ایمانم قوی شد.

با توجه به هدف جهانی شدن کنگره۶۰ از نظر شما وظیفه همسفران در این خصوص چیست؟

ببینید روش DST یا هر چیزی که در هستی کشف شود نیاز به الگو دارد. مثلا یک دارویی کشف شده، نگاه می‌کنیم که چند نفر خوب شدند، ایمان ما قوی می‌شود. پس نقش همسفر و مسافر در کنگره‌۶۰ خیلی مهم است بتوانیم روش DST را ما الگو باشیم. آقای مهندس بیماری، جهان‌بینی و خیلی از مشکلات را از نظر درمان، برای ما به ارمغان آورده است؛ ولی برای اینکه دیده بشود، آقای مهندس تمام مقالات را که نگاه می‌کنیم بعد از گذراندن تجربه دارد نشان می‌دهد. همه دنیا اول یک مقاله‌ای را می‌نویسند یک ادعایی دارند بعد می‌گویند فلان چیز را درمان کردیم؛ ولی آقای مهندس الگوها را نشان داده است حالا این الگوها چه کسانی بودند؟ مسافران و همسفران بودند.

آیا تجربه‌ای داشته‌اید که در آن همسفر توانسته باشد به شکل ویژه‌ای در موفقیت مسافرش تاثیرگذار باشد؟

بله خیلی، الان من ۱۵ ساله در کنگره هستم کسانی که همسفران‌شان را می‌آورند صددرصد موفق‌تر هستند چون در مسیر درمان، همسفر نقش بسزایی دارد. حالا درست است که  ما می‌گوییم همسفر برای خودش می‌آید و جهان‌بینی و قوانین را یاد می‌گیرد؛ ولی چون کنار یک نفر هست خیلی می‌تواند کمک کند. خود من که الان اینجا هستم بخاطر نقش همسفرم هست. همه ما زندگی داریم، خانواده داریم و این خانواده می‌تواند نگهبان باشد، وقتی شما نیستید همسفر خیلی از کارها را می‌تواند انجام بدهد تا من بتوانم بیایم، سفرکنم و سفردومم را انجام بدهم پس نقش همسفر خیلی مهم است.

با عنایت به سخنان آقای مهندس در خصوص هوش مصنوعی، یادگیری هوش مصنوعی چگونه می‌تواند برای پیشرفت کنگره موثر واقع شود؟

ببینید هستی رو به جلو است و علم هم پایانی ندارد. ما نیازمند هر چیزی که هست، هستیم. برای مثال الان خانه‌ای نمی‌تواند بدون تلویزیون باشد؛ ولی من بچه بودم تلویزیون نداشتیم. الان کسی نمی‌تواند بدون موبایل باشد، چون زندگی دارد همینطور می‌رود جلو، انسان هم مجموعه نیازهای همه چی هست. پس هوش مصنوعی یکی از مهمترین‌ها است. مهم است که ما فرا بگیریم. هوش مصنوعی برای ارتقاع آموزش به ما کمک می‌کند، ما حتما باید به روز باشیم. اصلا به روز نبودن ما، ما را معتاد و دچار مشکل کرد. آقای مهندس می‌خواهد که ما به روز باشیم.

اینجا که ایستاده‌اید و در جایگاه رضا و تسلیم قرار دارید، قیام و سجود یک رهجوی سفر اولی تا یک دیده‌بان را در چه می‌بینید؟

جایگاه‌ها در کنگره‌۶۰ مقدس است. ما به جایگاه‌ها احترام می‌گذاریم. من می‌توانم از جایگاه استفاده کنم، هم می‌توانم از جایگاه سوءاستفاده کنم، ولی بر همه واجب است چه سفر اولی چه سفر دومی که به جایگاه‌ها احترام بگذاریم؛ بخاطر اینکه دریافت داشته باشیم. مولا علی (ع) می‌فرماید: هرکسی به تو کلامی آموخت تو را بنده خویش ساخته است. حالا این بنده بودن به این نیست که خدای نکرده جلوی یک دیده‌بان سر خَم کند. ما یک قوانینی داریم در کنگره۶۰ و در راستای آن قوانین باید حرکت کنیم. وقتی در راستای قوانین حرکت کرد همه چیز به خودش برمی‌گردد. تفاوت انسان‌ها در عمل‌شان هست که در وادی اول می‌گوید: نزدیکترین انسان‌ها به خداوند، پاک‌ترین انسان‌ها هستند. در کنگره هر کسی بیشتر در صراط مستقیم تلاش کند بیشتر گیرش می‌آید.

همیشه این سوال برای منِ همسفر بوده، با وجود مشغله کاری و سرپرستی خانواده چگونه می‌توانید به بازدید شعبات در شهرهای مختلف تشریف ببرید و مسائل را بررسی و پیگیری نمایید، آیا تداخل و مشکلی ایجاد نمی‌کند؟

خوب البته من بازنشسته هستم؛ ولی وقتی اولویت کار شما در کنگره قرار گرفت، خود خداوند کمک می‌کند. من از آقای مهندس مدیریت زمان را یاد گرفتم. مدیریت زمان این است که برای خودت برنامه‌ریزی کنی. مثلا می‌گویید من فردا ساعت ۷ این کار را انجام می‌دهم، ساعت ۷ونیم این کار را انجام می‌دهم، تا شب می‌بینی وقت هم اضافه می‌آورید، ولی بر عکس آن اگر بگویید ۷ می‌روم، ۷و۱۰ دقیقه رفتید؛ زمان مدیر شما می‌شود و شب می‌بینی هیچ کار انجام ندادید. یک کاری که ما از آقای مهندس یاد گرفتیم؛ همه کارهایش را سر وقت انجام می‌دهد. والله سریع الحساب وقتی تو حرکت کنی خداوند آن نیرو و انرژی را خواهد داد.

به عنوان کلام آخر، نظری در مورد شعبه صادق، توصیه و پیشنهادی دارید بفرمایید؟با جان و دل پذیرا هستیم؟ 

اول از خداوند سپاسگزار باشیم و بعد از آقای مهندس و خانواده‌اش. همه خانواده آمدند و همه چیزشان را گذاشتند وسط برای هدفشان و برای من، پس باید قدردان باشیم. یک روز از آقای مهندس سوال کردیم چطوری قدر شما را بدانیم تا شما از ما راضی باشید؟ آقای مهندس فرمودند: به آن چیزهایی که می‌گویم عمل کنید. خدا را شکر کنگره۶۰ یک مجموعه است اگر در یک شعبه همه قوانین و حرمت‌ها را انجام بدهیم، همه ما در کنار هم حال‌مان خوب است. شعبه جدید صادق خیلی از نظر ساختمانی زیبا است و به قول آقای مهندس زیبایی ساختمان به آجر و کاشی نیست به دل‌های شماست. این شعبه هم خیلی عالی است، همسفرها هم هر وقت ما آمدیم همه چی سر جایش است و انشاالله موفق و موید باشید.

مصاحبه کننده: همسفر راضیه، رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون دوم)
عکاس: همسفر سهیلا، رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون‌دوم)
ویرایش: همسفر معصومه، رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون‌سوم)
ارسال: همسفر فاطمه، رهجوی راهنما همسفر منصوره (لژیون‌هفتم)
همسفران نمایندگی صادق قم

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .