در این سیدی در مورد حلقههای حیات که یک مرحله خردسالی، مرحله دوم نوجوانی، تلاش و کوشش است، مرحله سوم که مرحله پختگی و تکمیل عقل نام دارد این مرحله ما را آماده میکند برای رسیدن به شو شود یا همان فرمان عقل هست.
استاد میفرماید: باید بدانیم هر چیزی قوانینی دارد مانند قوانین رانندگی و یا قوانین یک اداره و ما جهانبینی را یاد میگیریم که قوانین زندگی را یاد بگیریم. چگونه داد و ستد کردن و یا چگونه با دیگران رفتار کنیم و خیلی موارد دیگر ... را یاد میگیریم.
نکته بعد استاد در مورد حس صحبت میکنند.حس مثل یک گیرنده است و ما با حس دریافت میکنیم سپس اطلاعات را رد و بدل میکنیم و باعث حرکت ما میشود. ما همانگونه که ۵ حس بیرونی داریم حسهایی مانند نفرت، کینه، دشمنی و ... هم داریم. هرچه حس منفی ما کمتر باشد ما بهتر زندگی میکنیم. (حس مانند نام کتاب است و عقل متن کتاب.) وقتی مطلب یک کتاب را با حس میبینیم و با عقل آن را آنالیز میکنیم و مفهوم آن را میفهمیم؛ حتی بعد از انتقال به جهان دیگر با همین فکر است که میتوانیم تصاویر مختلفی را خلق و تولید کنیم، فکر همان خواسته اولیه حس است مثل کسی که بهش فکر کنید و او را در خواب میبینید، این همان امواج عقلی است که او را نزد ما فرا میخواند.
هدف ما حرکت در صراط مستقیم است مثل یک انسان وظیفه شناس و مطیع فرمان الهی، از هوش مصنوعی میپرسند قوانین الهی چیست؟ میگوید: دروغ نگو، تهمت نزن، دزدی نکن و ... و ما هر یک از این اشتباهات را مرتکب شویم به خودمان بر میگردد. شما باید هر موفقیتی به دست میآورید برایش ارزش قائل شوید و خوشحال باشید اینها هنر زندگی کردن است تا به آرامش و آسایش برسید. انسان قطعاً برای کسب تجربه و رسیدن به آرامش باید سختی را محتمل شود مثل کسی که از طبقه چهارم بهشت میخواهد به طبقه پنجم بهشت برود باید از طبقه چهارم جهنم رد شود. در هر سطوحی سختی وجود دارد که باید آن را پشت سر بگذارید. هدف ما آشنایی با نور الهی و ایجاد محبت بین انسانها هست. و یک سری ترسها و نگرانیها است که باید آنها را رها کنید و در زمان حال زندگی کنید. باید از گذشته درس بگیرید و برای آینده برنامه ریزی کنید، ولی در زمان حال زندگی کنید.
مسئله بعدی که بسیار مهم است نظم است کلا هستی بر پایه نظام و انظباط بنا شده و انسان وظیفه شناس و با نظم حس راحتی و آزاد بودن را دارد. متد DST از دل نظم به وجود آمده است، آدمهای که نظم ندارند دچار رنج و عذاب میشوند؛ چون حاصل عملکرد خودشان است و یا حتی کسانی که چاق هستند به خاطر بی نظمی در غذا خوردن چاق شدهاند نه پرخوری. ما باید بدانیم هر چی درون و برون ما به هم نزدیک باشد ما از آرامش بهتری برخوردار هستیم و آسایش و راحتی ما بستگی به تفکرات ما دارد و شرط آن فراگیری قوانین جهانبینی است.
منابع: اپلیکیشن دژاکام
تایپ: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر سهیلا (لژیون چهارم)
ویرایش و ارسال: همسفر معصومه نگهبان سایت
- تعداد بازدید از این مطلب :
113