English Version
This Site Is Available In English

بنای کنگره بر شانه‌های دیده‌بانان استوار است

بنای کنگره بر شانه‌های دیده‌بانان استوار است

کنگره‌۶۰ یک مجموعه بسیار منظم است، همه چیز در آنجا بر طبق قانون انجام می‌شود.
کنگره یعنی علم درست زندگی کردن، باید مراحلی راطی کنیم تا به درمان برسیم و آرامش پیدا کنیم؛ یعنی ما باید باور و ایمان داشته باشیم، تا بتوانیم از مسیر ضدارزش‌ها مانند: دروغ گفتن، تهمت زدن، الفاظ ناشایست استفاده کردن و ... دوری کنیم و در مسیرنور و روشنایی قرار بگیریم.
درمان مسافران در کنگره به روش پله‌ای و با کمک شربت OT می‌باشد و همه چیز طبق قانون پیش می‌رود.
افرادی که در این مجموعه مشغول خدمت کردن هستند، روزی مصرف‌کننده و یا به عنوان همسفر بوده‌اند که در این مکان به درمان رسیده‌اند.
بنیان‌گذار کنگره‌۶۰، آقای مهندس حسین دژاکام هستند، بعد از ایشان ۱۴ دیده‌بان در کنگره قرار دارند، که مورد تأیید کنگره‌۶۰ بوده‌اند و طی یک سری مراحل و خدماتی که انجام داده‌اند به این جایگاه رسیده‌اند. کسانی که در کنگره به ظرفیت لازم برسند، حتماً در جایگاهی که خواست خداوند باشد قرار می‌گیرند.
در کنگره به ترتیب بعد از دیده‌بانان، دستیار دیده‌بانان، اسیسانت، ایجنت، مرزبان، راهنما و مشاور تازه‌واردین گروه مسافران و همسفران می‌باشند.
دیده‌بانان افرادی هستند، که با رنگ شال سفید خدمت و دیده‌بانی می کنند و دوره  آنها ۴ ساله است. آنها مانند ستون‌های استواری هستند، که تمام قوانین کنگره را زیر نظر دارند و هر کدام وظیفه‌ای برعهده دارند. تمام شعبات هر شهر را دیده‌بان بررسی می‌کنند.
وظایف دیده‌بان در کنگره به این صورت است؛ هر سه هفته یک‌بار جلسه برگزار می‌کنند و کارها را مورد بررسی قرار می‌دهند و هر کدام برای خود چند دستیار دارند که بتوانند شعبه‌ها را اداره کنند. اگر لژیون در یک شعبه‌ای به درستی آموزش نبینند و حرکت نداشته باشند، می‌توانند لژیون را ببندند. یک دید‌ه‌بان هفته‌ای ‌۲ الی ۳ بار می‌تواند در قسمت‌های مالی، مرزبانی، جهان‌بینی، ورزش مسافران نظارت داشته باشد، کارها را به خوبی و به طور منظم انجام دهد. گاهی ممکن است هزاران کیلومتر مسیر را طی کنند و به شعب شهرهای مختلف مراجعه کنند.
دیده‌بانان کسانی هستند، که اگر در این جایگاه قرار دارند از مراحل سخت و صعب‌العبور گذر کردند و اینکه تمام قوانین را رعایت کرده‌اند، و به مرحله تفکر سالم رسیده‌اند.
همان‌طور که آقای مهندس دژاکام می‌فرمایند:(دیده‌بانان ستون‌های کنگره هستند، بنای کنگره برشانه‌های آن‌ها استوار است و ما باید به آن‌ها احترام بگذاریم).
این هفته بسیار زیبا را خدمت آقای مهندس و خانواده محترم‌شان، دیده‌بانان محترم و تمام اعضای کنگره‌۶۰ تبریک عرض نموده و از تمام زحمات این بزرگواران قدردانی می‌کنم.

نویسنده: همسفر الهام
عکاس: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون اول)
رابط‌خبری: همسفر پروانه رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون اول)
ویراستاری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون اول)
تنظیم و ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون اول)

همسفران نمایندگی دماوند 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .