لطفاً به رسم کنگره خودتان را معرفی بفرمایید.
سلام دوستان، اصغر هستم، مسافر. آخرین آنتیایکس مصرفی: تریاک. مدت سفر: ۱۱ ماه. نام راهنما: آقای مهندس دژاکام. داروی درمان: OT. روش درمان DST. رشته ورزشی: والیبال و شنا. ۱۴ سال و دو ماه است که آزاد و رها هستم.
با توجه به سابقه طولانی شما در کنگره ۶۰، چه تغییرات اساسی در رویکرد و روشهای درمان اعتیاد در این سازمان مشاهده کردهاید و این تغییرات چه تاثیری بر موفقیت درمان داشتهاند؟
تغییرات بسیار بنیادین بوده است. من ۱۲ بار تجربه ترک ناموفق داشتهام، چرا که مبدأ مشخص نبود و درمان اصولی وجود نداشت و تمام روشها مبتنی بر ترک اجباری بودند. اما وقتی به کنگره آمدم، در همان روز اول، راهنمای تازهوارد به من آموزش داد که نظم را برقرار کنم و مصرف را در سه نوبت در روز انجام دهم. همان روز، تغییر را در خودم احساس کردم. تغییر چه بود؟ این بود که مصرف دیروزم ۵ برابر آن روز بود که به من گفتند چه کار باید انجام دهم. تغییرات آغاز شد و به تدریج در سفر اول دیدم که درمان در حال شکلگیری است. در سفر دوم، آموزشهایی که بخشی از آن را در سفر اول دیده بودیم، باعث شد که در زندگی و روش زندگی کردن تغییراتی ایجاد کنیم. تغییراتی که اکنون شاهد آن هستیم، قابل توصیف نیستند. ما قوانین زندگی کردن را آموختهایم و از آن لذت میبریم.
به عنوان دیدهبان کنگره ۶۰، مهمترین چالشهایی که در حال حاضر با آن روبرو هستید، چیست؟
به نظر من، در کنگره چالشی وجود ندارد. در کنگره راه و مسیر مشخص است. در کنگره فقط دریافت وجود دارد و در دریافت کردن هم چالشی نیست. گاهی اوقات، وقتی میخواهید یک سیستمی را به حرکت درآورید و برای رشد، توسعه و بقا تلاش کنید، این تلاش چالش نیست، بلکه رو به جلو رفتن، آموزش دیدن و تکامل یافتن است. انشاالله بتوانیم در این مسیر قدم برداریم.
نقش خانواده در فرایند درمان اعتیاد از دیدگاه شما چیست؟
نقش خانواده بسیار پر اهمیت است. علت آن این است که وقتی یک مصرفکننده در یک خانوادهای زندگی میکند، افکار و اندیشهاش به تدریج افیونی میشود و ناخودآگاه در خانواده اثرگذار است، چه از نظر اقتصادی، چه از نظر افکاری و چه از نظر معنوی. اینها باعث میشود که آرام آرام در کل خانواده اثر بگذارد. به همین دلیل، همانطور که مسافر آموزش میگیرد و درمان میشود و افکار و اندیشهاش تغییر میکند، همسفر هم باید بیاید و با او همسو شود. بسیاری از ما انسانها بلد نیستیم زندگی کردن را یاد بگیریم. حالا ما خیلی بلد نبودیم و معتاد شدیم. همسفران وقتی میآیند، بعد از یک ماه میگویند که خدا را شکر که ما به کنگره آمدیم و خیلی چیزها را یاد گرفتیم. نقش همسفران برای کل کنگره بسیار مهم است. برای اینکه در جامعه ما، وقتی که یک NGO در حوزه اعتیاد فعال است، نگاه مردم به آن یک نگاه خاص است، اما کنگره ۶۰ به علت حضور همسفران، نگاهی اجتماعیتر و بهتری دارد.
به نظر شما مهمترین عامل موفقیت کنگره ۶۰ در درمان اعتیاد چیست و چه توصیهای برای افرادی که در مسیر درمان قرار دارند، دارید؟
مهمترین عامل این است که روش DST توسط دانشمند بزرگ، جناب آقای دژاکام، کشف شده است. مهمتر از آن، جهانبینی ما برگرفته از کلامالله، خرد جهانی و قوانین هستی است. این دو مورد مهمترین مؤلفهها هستند. ما بهترین دارو را استفاده میکنیم و بهترین جهانبینی را به نام جهانبینی کلامالله داریم. همچنین، کسی را بالای سر خودمان داریم که اول خودش کاری را انجام داده و بعد از ما میخواهد. یعنی این کارهای کنگره ۶۰ تجربه شده و بعد به ما انتقال داده شده است.
کلام آخر؟
من اول از خداوند شاکرم و بعد از آقای مهندس و خانواده محترمشان که واقعاً همگی زحمت کشیدهاند. انشاالله خداوند کمکمان کند ما هم در این سیستم بتوانیم گوشهای باشیم و آموزش بگیریم. هفته دیدهبان را به همه عزیزان و همکاران و در راس به آقای مهندس تبریک میگویم. خداوند را سپاسگزارم که همانطور که خودشان در قرآن میگویند، وصلکننده هستند و ما را به کنگره وصل کردند تا بتوانیم آموزش بگیریم. امروز هم خیلی لذت بردم و از شما هم سپاسگزارم.
تهیه و تنظیم: گروه خدمتگزاران سایت شعبه دنا، شهرضا
- تعداد بازدید از این مطلب :
187