دستور جلسه: «جهانبینی ۱ و ۲»
سخنان استاد:
سلام دوستان، هورا هستم یک مسافر.
خدا را شکر میکنم که اجازهی خدمت در کنگره به من داده شده است. امیدوارم خداوند سلامتی و ظرفیت عطا کند تا بتوانم در کنگره خدمتگزار خوبی باشم.
در کنگره ۶۰، درمان اعتیاد بر اساس مثلث درمان (جسم، جهانبینی و روان) صورت میگیرد. با استفاده از داروی OT، ضلع جسم بازسازی میشود، سیستم تولید شبهافیونی بدن احیا میگردد و در پایان، مخدرات طبیعی بدن دوباره شروع به ترشح میکنند. ضلع دیگر مثلث، جهانبینی است و ضلع سوم، روان.
عنوان دستور جلسه «جهانبینی» است که یکی از اضلاع بسیار مهم مثلث درمان بوده و ۹۵ درصد درمان را شامل میشود.
جهانبینی یعنی نگرش من به وقایع درونی و بیرونیام، نوع نگاه من نسبت به مسائلی که در اطراف و در زندگیام وجود دارند.
آقای امین، دیدهبان محترم و استاد جهانبینی در کنگره ۶۰، جزوههای جهانبینی ۱ و ۲ را بهصورت ساده و کاربردی در برنامهی آموزشی کنگره قرار دادهاند. این جزوهها به ما میآموزند که زندگی مانند یک زمین بازی است و هر بازی قوانینی دارد. اگر ما انسانها این قوانین را درست بلد نباشیم و نقش خود را پیدا نکنیم، نه خودمان و نه اطرافیانمان از این بازی لذتی نخواهیم برد.
چهارده وادی نیز ستونهای علم جهانبینی در کنگره هستند و نقش بسزایی در تغییر نگرش ما دارند. با آموزش، دریافت و کاربردیکردن این وادیها، هنر زندگی کردن را فرا میگیریم.
من، قبل از ورود به کنگره، همهی افراد و عوامل بیرونی را در زندگیام مقصر میدانستم و جهانبینی و تفکراتم نسبت به آنها کاملاً منفی بود. اما بعد از ورود به کنگره و دریافت آموزشها، بهتدریج نگرشم نسبت به خودم و اتفاقات زندگیام تغییر کرد. آرامش و صلح درونی را تجربه کردم و متوجه شدم تمام اتفاقات و افرادی که در طول زندگیام با آنها مواجه شدم، نقشهایی بودند که باید ایفا میشدند تا من امروز محکم و مقاوم باشم و بتوانم تواناییهایم را بازپس بگیرم.
کسانی که وارد دنیای اعتیاد و تاریکی میشوند، بسیاری از تواناییهای خود را از دست میدهند، اما با کسب دانایی و علم جهانبینی میتوانند آنها را بازپس بگیرند.
اضلاع مثلث دانایی شامل آموزش، تفکر و تجربه است. آقای امین، مثلث دانایی مؤثر را نیز توضیح میدهند. دانایی با دانایی مؤثر تفاوت زیادی دارد. بسیاری از انسانها دانا هستند اما به دانستههایشان عمل نمیکنند؛ میدانند سیگار باعث سرطان و ورود مواد سمی به بدن میشود، اما نمیتوانند به دانستههایشان عمل کنند.
نیروهای منفی میآیند تا حسهای ما را آلوده کنند. مثلث جهالت با اضلاع ترس، ناامیدی و منیت وارد عمل میشود و هرگاه انسان تصمیم بگیرد در مسیر قوانین الهی یا هستی حرکت کند، مثلث جهالت در برابر دانایی قرار میگیرد تا مانع او شود. این اضلاع در شکلهای گوناگون تلاش میکنند حسهای ما را آلوده کنند و مانع بازپسگیری تواناییهایمان شوند.
جهان آفرینش بر پایهی اضداد بنا شده است؛ همهچیز در دنیای ما با تضاد معنا پیدا میکند؛ مثل تاریکی و روشنایی، عشق و نفرت و... ما باید برای برقراری و حفظ تعادل، داناییمان را به دانایی مؤثر تبدیل کنیم؛ با انجام کارهای کوچک، قدمبهقدم و مداوم، و با تمرکز بر برنامهی سفر.
ما هیچگاه نمیتوانیم تخریبهایی را که در طول سالها در خود و زندگیمان به وجود آوردهایم، بهصورت فوری و همزمان جبران کنیم. ساختارهای منفی درون ما ناگهانی از بین نمیروند و تغییر نمیکنند. آنها دارای انرژی و قدرت هستند. ما باید با دریافت آموزش و بهصورت آرام و مستمر حرکت کنیم تا از تاریکیها خارج شویم.
درمان نیکوتین یعنی بازپسگیری یکی از بزرگترین تواناییهای انسان. پیش از ورودم به کنگره، زمانی که سیگار مصرف میکردم، تمام لحظاتم در اختیار نیروی منفی و تاریکی بود. در هر مکان و هنگام انجام هر کاری، مدام در فکر مصرف سیگار بودم. اما با سفر نیکوتین، توانستم لحظات زندگیام ـ که گرانبهاترین دارایی من بود ـ و همچنین قدرت خود را پس بگیرم.
جهانبینی در سفر نیکوتین نقش بسیار مهمی دارد. مصرف سیگار در حین سفر با OT سبب میشود سیستم تولید شبهافیونی بدن بهدرستی راهاندازی نشود. وقتی فرد تصمیم میگیرد سفر نیکوتین را آغاز کند، یعنی میخواهد از مسیر ضدارزشها بهسمت ارزشها حرکت کند، و همین تصمیم، احساس خوبی در او ایجاد میکند که منجر به بهبود عملکرد سیستم شبهافیونی میشود.
کسانی که سیگار مصرف میکنند، علاوه بر آسیب به سایر اندامها، کلیهها را نیز بهشدت در معرض تخریب قرار میدهند؛ کلیهها سمومی را که از طریق سیگار وارد بدن میشود، دفع میکنند.
خداوند، جسم را در اختیار ما قرار داده تا از طریق آن از زندگی لذت ببریم، اما ما با هزینهی خود، در حال تخریب جسم و جانمان هستیم. امیدوارم همهی ما بتوانیم آنچه را که میدانیم، در عمل به کار ببریم.
از اینکه به صحبتهای من گوش دادید، از همهی شما سپاسگزارم.
گردآورنده و تایپ: مسافر معصومه – لژیون یکم – نمایندگی شقایق قشم
بازبینی و ارسال: همسفر سولماز
- تعداد بازدید از این مطلب :
36